• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob Jún 06, 2020 5:07 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 28 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 Jak zmenit max. nosnost ? 
Autor Správa
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am
Príspevky: 1105
Bydlisko: Pripjat'
Odpoveď s citáciou
Poslať Jak zmenit max. nosnost ?
zdravim
tento dotaz jsem uz nekde tady psal, ale jelikoz me pres 14dni nikdo neodpovedel tak to sem davam znova

chtel bych si zvysit maximalni nosnost v clear sky,

upravil jsem to dle tohodle navodu ktery je na shadow of chernobyl ale nefungovalo to

Kód:
Zmena nosnosti postavy
V súbore \gamedata\config\creatures\actor.ltx
max_item_mass – maximálna váha nesených predmetov s ktorou možno bežať
max_walk_weight - maximálna váha nesených predmetov s ktorou možno kráčať
v súbore \gamedata\config\system.ltx
max_weight – maximálna váha nesených predmetov, pri ktorej sa postava neunavuje

Pritom má platiť: max_weight ==< max_item_mass << max_walk_weight


nosnost se nezmenila, prepisoval jsem to 3x ale stejne to nepomohlo. napada me akorat ze jsem prestrelil max. nosnost, jaka ja maximalni nosnost na clear sky?
diky
R

_________________
Obrázok
Zemřel novinář pan Robiněnko. Čest jeho památce.
A o mrtvých jen v dobrém. - Stalker Larp Zřídla 2012


Uto Mar 09, 2010 10:44 am
Profil ICQ
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Je zde rozdíl

gamedata\configs\creatures\actor.ltx
gamedata\configs\system.ltx

V CS není použit adresář config ale configs.

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Uto Mar 09, 2010 5:52 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am
Príspevky: 1105
Bydlisko: Pripjat'
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
a kolik je tedy maximalni vaha co si muzu pripsat?

_________________
Obrázok
Zemřel novinář pan Robiněnko. Čest jeho památce.
A o mrtvých jen v dobrém. - Stalker Larp Zřídla 2012


Uto Mar 09, 2010 6:51 pm
Profil ICQ
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am
Príspevky: 1105
Bydlisko: Pripjat'
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
rozbalil jsem to, prepsal, ale stale nemam vyssi nosnost . jak je to mozne ?

_________________
Obrázok
Zemřel novinář pan Robiněnko. Čest jeho památce.
A o mrtvých jen v dobrém. - Stalker Larp Zřídla 2012


Uto Mar 09, 2010 8:07 pm
Profil ICQ
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Nov 15, 2008 2:42 pm
Príspevky: 862
Bydlisko: Někde v Zóně
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
A upravil si i fsgame?

Ad1) Nosnost by neměla být omezená. Teda, mohlo by to spadnout při čísle kolem 999 na dvacátou tisícátou třetí např....

_________________
Obrázok
Obrázok
Obrázok
That is not traditional fire.


Uto Mar 09, 2010 8:09 pm
Profil ICQ
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am
Príspevky: 1105
Bydlisko: Pripjat'
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
a kde najdu slozku fs game a co v ni mam upravit?

_________________
Obrázok
Zemřel novinář pan Robiněnko. Čest jeho památce.
A o mrtvých jen v dobrém. - Stalker Larp Zřídla 2012


Uto Mar 09, 2010 8:25 pm
Profil ICQ
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Nov 15, 2008 2:42 pm
Príspevky: 862
Bydlisko: Někde v Zóně
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Mrkni na fórum, do sekce modifikace na SOCH. Tam toho je spousta a dost je použitelný i na CS a CoP. Přepiš řádek, kde stojí
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
a přepiš na:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\

Fsgame se nachází v kořenovém adresáři hry(podobně jako license.txt, gamedata, uninstal apod.)

_________________
Obrázok
Obrázok
Obrázok
That is not traditional fire.


Uto Mar 09, 2010 8:57 pm
Profil ICQ
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am
Príspevky: 1105
Bydlisko: Pripjat'
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Vse jsem vsude prepsal ale stejne se mi nosnost nezvysila, uz jsem z toho nestastny

_________________
Obrázok
Zemřel novinář pan Robiněnko. Čest jeho památce.
A o mrtvých jen v dobrém. - Stalker Larp Zřídla 2012


Uto Mar 09, 2010 10:19 pm
Profil ICQ
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Nov 15, 2008 2:42 pm
Príspevky: 862
Bydlisko: Někde v Zóně
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Vážně jsi přepsal ÚPLNĚ všechno? Kdyžtak oba soubory otevři a pomocí CTRL+F najdi cokoliv s weight. Pak spprávně umísti oba soubory. Při nejhorším ti to udělám jak chceš, zabalim do gamedat a pošlu.

_________________
Obrázok
Obrázok
Obrázok
That is not traditional fire.


Uto Mar 09, 2010 10:31 pm
Profil ICQ
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am
Príspevky: 1105
Bydlisko: Pripjat'
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
ahá moment, co s tim mam udelat po prepsani ? zase to nekam presunout? akorat jsem prepsal ty veci v tech 3 textovejch souborech a ulozil jsem zmenu, tot vse. mam to pak jeste nekam presunout?

_________________
Obrázok
Zemřel novinář pan Robiněnko. Čest jeho památce.
A o mrtvých jen v dobrém. - Stalker Larp Zřídla 2012


Str Mar 10, 2010 8:13 am
Profil ICQ
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Nov 15, 2008 2:42 pm
Príspevky: 862
Bydlisko: Někde v Zóně
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Vždyť ti to psal Wiloni. Actor.ltx a System.ltx - dva soubory na přepsání. Po přepsání fsgame vytvoř složku gamedata(ve stejném adresáři) a tam vytvoř další složky takhle: Gametata/configs/creatures
Do gamedata/configs nakopíruješ system.ltx a do creatures nakopíruješ actor.ltx - obojí upravené.
Např takto:
System.ltx:
[inventory]
take_dist = 0.05
max_weight = 30 - nosnost, která se zobrazí v inventáři
...

Actor.ltx:
max_item_mass = 32 - Kolik uneseš nejvíc

...

max_walk_weight = 33 - limit pohybu

Ty hodnoty změň podle sebe. toť vše.

_________________
Obrázok
Obrázok
Obrázok
That is not traditional fire.


Str Mar 10, 2010 3:41 pm
Profil ICQ
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am
Príspevky: 1105
Bydlisko: Pripjat'
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
hotovo
diky za vyreseni problemu, nevedel jsem ze mam ty prejmenovany soubory hodit do toho gamedata ...
dík

_________________
Obrázok
Zemřel novinář pan Robiněnko. Čest jeho památce.
A o mrtvých jen v dobrém. - Stalker Larp Zřídla 2012


Sob Mar 13, 2010 10:08 pm
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Mar 15, 2010 12:49 pm
Príspevky: 1
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
V adresary hry a ani v My documents som nenasiel subory Actor.ltx a System.ltx.
V hlavnom adresary mam len subor fsgame.ltx.
Ako to?
Poradi mi niekto, prosim?


Pon Mar 15, 2010 1:07 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
To bude tím, že si musíš výše zmíněné soubory vytáhnout extraktorem z herních archivů.

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Pon Mar 15, 2010 6:13 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Aug 07, 2010 2:13 pm
Príspevky: 135
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jak zmenit max. nosnost ?
Ked uz ste pri tej nosnosti.Konecne som nasiel artefakt ktory mi zvacsi max. hmotnost konkretne Nocna hiezda ale ked si ho pripnem na opasok a mam na sebe vacsiu hmotnost ako 50 kg tak nemozem normalne sprintovat.Vydrz sa mi mina takou rychlostou ako ked artefakt nemam a som pretazeni.Toto sa mi robi aj ked mam Gravi.Poradte pls.Verzia 1.5.04

_________________
Keď poznáš hranice svojich možností, môžeš ich začať prekračovať.
ALBERT EINSTEIN


Str Aug 18, 2010 9:18 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 28 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron