• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Aug 20, 2019 2:56 am



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 1734 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 116  Ďalší
 Datastor Modpack -Clear Sky- 
Autor Správa
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Pochopitelně že munice je mnohem silnější, jinak by úbytek výbavy u NPC neměl význam :-) Anglická verze by měla modpack taky akceptovat.

_________________
Obrázok


Pon Sep 22, 2008 8:17 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Sep 22, 2008 9:55 pm
Príspevky: 4
Bydlisko: JH
Poslať Spací pytel
Když se chci vyspat tak mi to napíše nejsi unaven... Zkoušel jsem to v taborech, v divocine, v baracich.. Skoro vsude a furt to same..
PS: Nemohl bys udělat samostatný mód se spacákem.?

_________________
Obrázok


Uto Sep 23, 2008 9:32 am
Profil ICQ YIM WWW
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Poslať Re: Spací pytel
koprpe píše:
PS: Nemohl bys udělat samostatný mód se spacákem.?


http://stalker.filefront.com/file/AMK_S ... 0x#1641555


Uto Sep 23, 2008 10:11 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Sep 22, 2008 9:55 pm
Príspevky: 4
Bydlisko: JH
Poslať Spacak... jak na to...?
to bigfutus: Tohle je mi k nicemu kdyz je to anglicky a inventar je pruhlednej a kdovi co jeste.. A jeste k tomu to nefunguje, furt to pise ze nejsem unaven.!!! Může mi někdo poradit jak tenhle mod funguje.?

_________________
Obrázok


Uto Sep 23, 2008 10:58 am
Profil ICQ YIM WWW
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Spacák nejde používat na základnách frakcí a nebo ve chvíli, kdy už jsi se vyspal - jinak funguje dobře, jenom jsem všehovšudy narazil na dva pády (jeden v Rudém lese, jeden v Agropromu) - jinak ale bez problémů.

_________________
Obrázok


Uto Sep 23, 2008 11:37 am
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 24, 2007 7:20 pm
Príspevky: 40
Poslať 
Zdarek mohl by jsi mi hodit jen neco na to aby z mutantu padaly koncetiny(Kopyta atd.)
Diky ;)


Uto Sep 23, 2008 12:38 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Stačí si z modpacku vybrat soubory m_boar, m_flesh, m_dog a m_snork z gamedata/configs/creatures.

_________________
Obrázok


Uto Sep 23, 2008 12:55 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 24, 2007 7:20 pm
Príspevky: 40
Poslať 
Oki super a neprepise mi to nic mam ten ruskou modifikaci a docela slape,jen tam chybi prave tohle.Diky zkusim to;)

A ty ostatni typu m_pseudodog a m_poltergeist ne?

EDIT:Zdárek, jak odendam to aby inventar nebyl pruhlednej...?

EDIT:Tak sem vytahl z tveho mod packu spacak a vymazal sem ten pruhlednej inventar.. A ted mam oblek, zbrane, posunute kousek do prava..nejsou tam kde maji byt... co mam vymazat aby to bylo zase OK.?

EDIT:Uz sem to vyresil... :)

Vladkův Edit: Příště bych prosil editovat. Děkuji.


Uto Sep 23, 2008 1:02 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Pokud ještě nějakou dobu počkáš, tak vydám novou verzi modpacku s normálním inventářem.

_________________
Obrázok


Uto Sep 23, 2008 1:24 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Sep 22, 2008 9:55 pm
Príspevky: 4
Bydlisko: JH
Poslať Supr-Kuper
Jo to by bylo dobry.. sem se v tom trochu pohrabal, ted uz je inventar normalni, jen kdyz se mi ukaze kolik hodin se chci vyspat tak tam je to kousek posunute.. Ale jinak funguje OK.. :)

_________________
Obrázok


Uto Sep 23, 2008 1:43 pm
Profil ICQ YIM WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Apr 26, 2008 3:18 pm
Príspevky: 48
Poslať 
Ahoj Daty,mod jako vždy super, akorad bych potřeboval vratit zpět klasicky zaměřovač (křižek)poradiš mi jak na to?Dik.

_________________
Obrázok


Str Sep 24, 2008 5:01 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Díky :-) - zaměřovač vrátíš editací system.ltx v gamedata/configs. Tady je originál:

Kód:
[hud_cursor]
cross_length    = 0.015     
min_radius      = 0.0       
max_radius      = 1.0       
radius_lerp_speed = 0.08       
cross_color     = 0.7,0.7,0.7,0.5 
disp_scale      = 0.08         

_________________
Obrázok


Str Sep 24, 2008 5:26 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Sep 24, 2008 9:16 pm
Príspevky: 31
Poslať 
peknej mod, spadlo mi to poprve az v agropromu, pri kontaktu povinostacky hlidky s nesmrtelnym upirem (spadlo to tak dokonale, ze musim heat znova, pac nepomaha ani odendani gamedata k nacteni savu), ale top ovazuji za chybu enginu, pac nema korektni komunikaci s modama.

kazdopadne k dotazu, potrebuju vedet, co mam umazat abych vratil defaultni celovku, pac ta soucasna mi prijde intenzitou, jako baterka se kterou jsem si pred deseti lety svitil u babicky, vyrobena za hluboke totality :lol: a ne jako moderni celovka (to se tyka detastor modu i na normal stalkera), jestli to tu nekde je napsane tak se omlouvam


Str Sep 24, 2008 11:29 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 28, 2008 11:35 pm
Príspevky: 22
Poslať 
Zdar Datastore zkoušel jsem výše zmiňovaný Animals mod je fakt že autoři „trošku“ přestřelily ale určitě bych některé věci z tohoto modu v tom tvém rád viděl například ty nové mutanty a i ty hodiny pod mini mapou nejsou hloupí nápad a zdálo jse mi i to prostředí takové detailnější . Prosím tě budeš dávat do svého modu modely zbraní z původní dat.modifikace ?
A ještě jedna věc šlo by dodat lokace Bar ,Divoká oblast a původní Rudý les popřípadě i Pripjat z původního stalkera do nynějšího? Díky moc za odpověď či úvahu.


Štv Sep 25, 2008 12:04 am
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Rider: Ty pohrdáš pravou stalkerskou bludičkou? Mno dobře... Stačí přejmenovat soubor light_night v gamedata/configs/models/objects. Toť vše :-)

Hiroc: Tam se to řeší přes spawn, takže bych z toho souboru pak musel pracně vysekávat mutanty ze základen frakcí (což se mi pochopitelně moc nechce a nechápu, jak tohle mohlo někoho napadnout). Prostředí by se měnit nemělo a s dodáváním map tě asi zklamu. Prvně nevím jak na to, druhak to asi beztak nepůjde. Ale taky by se mi to zamlouvalo, ne že ne :? Na problém jsem narazil i při použití těch modelů zbraní - hra mi po dodání byť jednoho modelu epesně spadla do oken. Ale nějak se to určitě bude dát zprovoznit, jenom ještě počkám na patch 1.5.05, ponadávám si na všechno co kvůli němu budu muset měnit (a na chyby co stejně neopraví včetně savů, co zase nebudou fungovat) a pak budu dál tvořit :-).

_________________
Obrázok


Štv Sep 25, 2008 1:39 am
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 1734 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 116  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron