Autor |
Správa |
robkill
Veterán
Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am Príspevky: 1105 Bydlisko: Pripjat'
|
 Apocalypse weekend . scifi postapo larp
zdravim docetl jsem se o apokalypse weekendu. scifi postapo larp organizovany par lidma co jezdi i na stalker larp. akce se bude odehravat v jižní části bývalého vojenského prostoru Boží Dar u Milovic od 30. září do 2. října 2011. planujete nekdo cestu? ja si asi uz budu kompenzovat propasly stalker putak a ten jednodenni stalker akci u prahy. tudiz budu nejspis vyjizdet z Brna, v aute by mely byt jeste 2 mista. vypada to na peknou akci  co myslite? info: http://apocalypse-weekend.xf.cz/index.php
Pia Sep 16, 2011 9:03 pm |
|
 |
beestar
Šmel vodkomilnyj
Registrovaný: Pon Apr 02, 2007 5:41 pm Príspevky: 1914 Bydlisko: Topoľčany
|
 Re: Apocalypse weekend . scifi postapo larp
nééé, to sme zrovna na Dukle
a neboj Robe, ten Puťák si určite nabudúce vykompenzujeme
Sob Sep 17, 2011 12:07 am |
|
 |
KREB
Expert
Registrovaný: Sob Nov 15, 2008 2:42 pm Príspevky: 862 Bydlisko: Někde v Zóně
|
Dovolím si jednu drobnou OT vsuvku, a to tu, že letos není stalkerovi na Točné konec, pokud to vyjde, tak v listopadu se dočkáme pokračování(díky svátku ve čtvrtek bude čas na přípravu). Beru si to tentokrát na starost já jako hlavní org a rozhodně nebudu tak diplomatický jako ten minulý.
Škoda, že mám tohle datum zapatlané neřádstvem v podobě přípravy učiva na maturu a dalšíma věcma... vypadá to totiž opravdu zajímavě..

That is not traditional fire.
|
Sob Sep 17, 2011 2:07 am |
|
 |
Skarface1
Zkušený
Registrovaný: Str Sep 24, 2008 2:46 pm Príspevky: 582 Bydlisko: Dolní Dobrouč
|
Tak to je dobře Krebe, tam už se snad nic nepo*ere a dorazíme.. Jinak, kdo odsud jede na ten Apocalypse Weekend? Já byl i loni na prvním ročníku a letos si to taky ujít nenechám!
|
Ned Sep 18, 2011 11:03 am |
|
 |
Gaz21
Zelenáč
Registrovaný: Štv Jún 02, 2011 8:43 pm Príspevky: 105 Bydlisko: Sadská
|
jsou tam zajímavé frakce obzvlášť se mi líbí Iron sky  protože mám STG44 čepici a nějaký ty wehrmachtacký nášivky
_________________ миру чистое небо!
|
Ned Sep 18, 2011 5:43 pm |
|
 |
robkill
Veterán
Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am Príspevky: 1105 Bydlisko: Pripjat'
|
tak to hecni, nacku je pry malo a je cim lepsi kostym tim lepe, ja pojedu taky za iron sky
Ned Sep 18, 2011 6:00 pm |
|
 |
Gaz21
Zelenáč
Registrovaný: Štv Jún 02, 2011 8:43 pm Príspevky: 105 Bydlisko: Sadská
|
jenze ja jeste nwm jestli budu mit na ten vikend volno 
_________________ миру чистое небо!
|
Ned Sep 18, 2011 8:57 pm |
|
 |
Barrin
Zelenáč
|
Uvažuji o účasti, ale budu na škole v Brně a odvoz tam a zpět by se mi více než hodil, tak bychom se mohli dohodnout. 
|
Pon Sep 19, 2011 11:38 am |
|
 |
YardaFreeman
Zelenáč
|
Gaz21 píše: jsou tam zajímavé frakce obzvlášť se mi líbí Iron sky  protože mám STG44 čepici a nějaký ty wehrmachtacký nášivky A hlavně spoustu keců 
_________________ ZNÁMÝ JAKO FABI KOSMOS

|
Pon Okt 03, 2011 8:53 am |
|
 |
|