Autor |
Správa |
upír
Zelenáč
Registrovaný: Pia Mar 12, 2010 12:45 pm Príspevky: 37 Bydlisko: Rudý Les
|
 Re: Přidávání dalších zbraní a tak podobně
hmm, tak sem zase něco pokazil, chci si udělat unikát "šukyho SIG SG 550" tak zkopíruju sig_m1 nebo jak je to v tomu unique.ltx VŠECHNO přepíšu přidám si popisek, chci zapnout hru řikám si: "jo tak v pohodě zatim to jde..." naběhne první ukázka a bum... BUG TRAP... hmmm tak asi nic, takže asi smazat a kašlat na to co? eště si tim za*eru hru a budu mit po srandě uplně... já nevim co furt dělám špatně...
_________________ Jestliže se pokus vydařil, musela se někde stát chyba.
|
Štv Feb 24, 2011 2:48 am |
|
 |
Šílená Šiftýna
Shifty první Telecí
Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am Príspevky: 3130 Bydlisko: Praha 6
|
Hoď sem výpis z logu. Jak ho najít zjistíš ve FAQu.
Štv Feb 24, 2011 3:17 am |
|
 |
upír
Zelenáč
|
Opravdu se omlouvám ale hledám a hledám a nemůžu to najít, ani v moddingu ani ve SoCh ani nikde... vim že to ma bejt někde v Documents and settings ale nevim presne kde... NALEZENO! dobrý 
|
Štv Feb 24, 2011 4:24 am |
|
 |
upír
Zelenáč
|
hmh.. tak sem to nasel... ale nic jako "xray_název-profilu.log" sem opravdu nenasel  jendiny co tam mam je asi 5 souborů .MDMP a dva .txt ten prvni je neco jako "xray_martin.txt" a ten druhej (xray_martin_lua.txt) je prázdnej... nic víc nic míň... a v tom prvnim nic jako error apod neni... tak netusim
|
Štv Feb 24, 2011 4:35 am |
|
 |
Šílená Šiftýna
Shifty první Telecí
Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am Príspevky: 3130 Bydlisko: Praha 6
|
Jo, to je ono, ale pokud je to prázdné, tak já ti s tím neporadím. Počkej, až se probudí někdo ze zkušenějších.
Štv Feb 24, 2011 8:37 am |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Spíš než výpis z logu mi sem nakopíruj celou sekci se Sigem (tu verzi, co sis upravil v unique_items.ltx).
Štv Feb 24, 2011 9:43 am |
|
 |
upír
Zelenáč
|
hmm tak to bude trochu problem... heh... ja to smazal aby sem si moh este zahrat  mozna bych si moh vzpomenout a pokusit se to napsat jen tak vedle a pak to zkopict sem...
|
Štv Feb 24, 2011 1:03 pm |
|
 |
upír
Zelenáč
|
Kód: [wpn_sig_Šuky]:wpn_sig550 ;Řňóđěîâîé SiG $spawn = "weapons\uniq\wpn_sig_Šuky" description = enc_weapons1_wpn-sig_Šuky inv_name = wpn-sig_Šuky inv_name_short = wpn-sig_Šuky ammo_class = ammo_11.43x23_fmj, ammo_11.43x23_hydro ammo_mag_size = 45 scope_status = 1 silencer_status = 2 grenade_launcher_status = 2 inv_weight = 2.5 condition_shot_dec = 0.000001 inv_grid_x = 0 inv_grid_y = 32 hit_power = 1.0 silencer_hit_power = 1.10 No tak sem se pokusil něco si vzpomenout...
|
Štv Feb 24, 2011 1:13 pm |
|
 |
Advancer
Zelenáč
Registrovaný: Ned Dec 12, 2010 6:42 pm Príspevky: 166 Bydlisko: Mielenkiintoinenkaupunki
|
No,jestli to máš takhle tak by to mělo fungovat. Možná je to tím písmenem s háčkem zkus to přepsat na "Suky" (stejně popis zbraně se dělá v jiném souboru)
Štv Feb 24, 2011 1:20 pm |
|
 |
Rsa Viper
Zástupce technické podpory
|
Kód: [wpn_sig_suky]:wpn_sig550 $spawn = "weapons\uniq\wpn_sig_suky" description = enc_weapons1_wpn-sig_suky inv_name = wpn-sig_suky inv_name_short = wpn-sig_suky Diakritiku můžeš použít jedině v textech a nebo když si něco komentuješ pro lepší orientaci ( -- něco | ; něco).
|
Štv Feb 24, 2011 1:31 pm |
|
 |
upír
Zelenáč
|
oops... ze me to nenapadlo hned  diky, jo a jenom takovej dotaz... kde se mi pak bude objevovat? nebo to si mam nastavit v all.spawn nebo tak nekde?
|
Štv Feb 24, 2011 1:33 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
V all.spawnu si to nenastavíš ani kdybys chtěl - buďto dodat k překupníkům (a na to tady návod je) a nebo do character_desc souborů (*.xml) jako výbavu NPCček. V tomhle případě spíš budou vhodnější ti obchodníci.
Štv Feb 24, 2011 1:35 pm |
|
 |
upír
Zelenáč
|
jasne... ale to mu budu muset jeste nastavit cenu ne?
|
Štv Feb 24, 2011 2:02 pm |
|
 |
Rsa Viper
Zástupce technické podpory
|
Můžeš i nemusíš, protože když tam máš [název_zbraně]:původní_zbraň, tak to vezme cenu té původní zbraně.
|
Štv Feb 24, 2011 2:10 pm |
|
 |
upír
Zelenáč
|
takze mam respektive přidat nazev ty zbraně "wpn_wpn_sig_45" (ja ji prejmenoval) do napr.: trade_barman na konec seznamu zbraní pod [supplies_after_brain] ? protože jestli jo tak podle Datyho návodu jsem dal a to by se mi při návštěvě měla ta zbraň objevit ne? mě se neobjevila...
|
Štv Feb 24, 2011 2:46 pm |
|
 |
|