S.T.A.L.K.E.R. 2 - informace
Autor |
Správa |
wercingetorix
Zkušený
|
 Re: S.T.A.L.K.E.R. 2 - informace
xxviktor píše: ....trochu se mi popletlo THQ a GSC... Zase jsi se sekl  Metro je od 4A Games  Každopádně si myslím že vyměnit Xray by nebylo na škodu. Vypadá sice parádně, je atmosférický a rozhodně běží plynule. Navíc je prověřený časem. Ale opravdu je čas na něco nového. Recenzenti si poslední dobou opravdu představují ideální hru jako něco, u čeho se nemusí přemýšlet a stačí se nést koridorem s grafikou kterou neutáhne 98% dnešních PC. Vždyt už u CoP kritizovali "starší" engine ( I když podle mě byla grafika CoP lepší než například takové MW2 ), tak by nebylo na škodu zkusit něco nového. I když pokud to dopadne tak že GSC koupí CryEngine nebo Frostbite.... No to potěš pánbůh. Ale já jsem optimista a doufám že vytvoří nový engine a při troše štěstí bude i založený na Xray-i.
_________________ Ono to funguje !
|
Uto Nov 09, 2010 8:19 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9109 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
To právě asi takhle nedopadne - o nadstavbě X-Raye nepadlo ani slovo a enginů co jedou zároveň na počítačích a i na konzolích je hodně málo.
Uto Nov 09, 2010 8:22 pm |
|
 |
Lerry
Zkušený
Registrovaný: Str Máj 27, 2009 1:09 pm Príspevky: 640 Bydlisko: Útušická hasičárna
|
datastor píše: To právě asi takhle nedopadne - o nadstavbě X-Raye nepadlo ani slovo a enginů co jedou zároveň na počítačích a i na konzolích je hodně málo. Nestraš  doufám že to takhle nedopadne, to by bylo jako kdyby stalker přišel o vodku. Uvidíme jak to dopadne.
_________________ Jedinec neznamená nic... Celek, celkem nic. Adobe after effect CS5
|
Uto Nov 09, 2010 8:24 pm |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
wercingetorix píše: Zase jsi se sekl  Metro je od 4A Games  Nesekl, obojí vydává právě THQ:)
|
Uto Nov 09, 2010 8:34 pm |
|
 |
entity
Veterán
Registrovaný: Pia Júl 04, 2008 7:17 am Príspevky: 1228 Bydlisko: Bohémie
|
Vzhladom na to, ze stalker 2 je/bude vyvijany prinajmensom 4 roky, si myslim, ze si mozme byt isti, ze GSC si pise novy, vlastny engine.
|
Uto Nov 09, 2010 8:51 pm |
|
 |
MickeyMutant
Doživotní ředitel zeměkoule
|
Jistí si samozřejmě nemůžeme být ničím, pokud jde o GSC, ale v tom rozhovoru se Saša Nikolskij (Bukolsky podle Vokra, který nekontroluje automatické opravy ve Wordu) jasně vyjádřil, že vyvíjejí pro nového Stalkera vlastní engine. Unreal, Cry Engine a další jsou tedy pravděpodobně mimo hru.
Также новая игра строится полностью на новом движке, который мы в данный момент создаем, также планируем что весь мир будет иметь огромные значительные изменения.
But with the new engine we are building for the game, we expect everything to be different.
_________________ As the sun set over the last of the hills, one of the Goo Balls seemed to say that life sure looked like a giant physics simulation! But as he felt to the spikey death pit below, he knew, it probably didn’t matter…
|
Str Nov 10, 2010 6:58 am |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
xxviktor píše: wercingetorix píše: Zase jsi se sekl  Metro je od 4A Games  Nesekl, obojí vydává právě THQ:) A proto doufám víš, jakej je rozdíl mezi vývojářem a vydavatelem a kdo teda má prsty v enginu 
Str Nov 10, 2010 8:36 am |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
Tak polopatě-nějak jsem si pamatoval, že u Metra byla nějaká firma, která má tři písmenka ve znaku a že tam bylo cosi o nějakých (možná bývalých) vývojářích Stalkera. Tak se mi prostě asociovalo GSC (na THQ jsem uplně zapomněl). Už chapeme?
|
Str Nov 10, 2010 5:27 pm |
|
 |
Pseudodog
Veterán
Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm Príspevky: 1040 Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
|
jeste ze se vmesuju do debaty,je pravda ze X-Ray engine vypadal fakt pekne a hlavne utvoril atmosferu Stalkera,podle ktere si ho kazdy pamatuje,ale s tim ze bezel plynule souhlasit nemuzu,je pravda ze nevim kdo mohl za ty pady,ale vzdycky mi to pise kdyz to spadne ze X-Ray engine prestal pracovat,takze o plynulosti si jisty nejsem a ohledne STALKERA 2 - myslim ze cokoliv odhadovat je zbytecne,protoze GSC jsou takovy manici,ze to vyjde nekdy v roce 2013 nejdriv (si myslim ja) a nakonec si myslim ze to udelaji uplne jinak nez bude kdokoliv cekat ale nechci delat experta,zadny odbornik nejsem,to je jenom nazor herniho maniaka a pocitacoveho samouka
Str Nov 10, 2010 6:57 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9109 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Citácia: vzdycky mi to pise kdyz to spadne ze X-Ray engine prestal pracovat,takze o plynulosti si jisty nejsem Pleteš si plynulost a bugy. Ale s tou větou "ze to udelaji uplne jinak nez bude kdokoliv cekat" nejde než souhlasit.
Str Nov 10, 2010 7:08 pm |
|
 |
Lerry
Zkušený
Registrovaný: Str Máj 27, 2009 1:09 pm Príspevky: 640 Bydlisko: Útušická hasičárna
|
Docela zajímavé video ohledně 2. stalkera, oblečená stalker a TV seriálu - http://www.youtube.com/watch?v=AKLV3XxpRmo
_________________ Jedinec neznamená nic... Celek, celkem nic. Adobe after effect CS5
|
Štv Dec 30, 2010 2:12 pm |
|
 |
Pseudodog
Veterán
Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm Príspevky: 1040 Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
|
pekne video,jenom skoda ze neumim rusky a ze vsechny zabery byli z CoP a zadny z noveho stalkera  jinak nevite z jakeho dilu je tohle video ?? http://www.youtube.com/watch?v=X-hi4Pxzi6g ono to vlastne nic neznamena,na internete je uz dlouho,ale treba na konci ta lokace nebo sestreleni toho Svobodaka (byl to Lukas?)...to ve hre nebylo....
Pon Jan 03, 2011 6:18 pm |
|
 |
Rsa Viper
Zástupce technické podpory
|
To je jenom fanouškovský video.
|
Pon Jan 03, 2011 6:27 pm |
|
 |
Skarface1
Zkušený
Registrovaný: Str Sep 24, 2008 2:46 pm Príspevky: 582 Bydlisko: Dolní Dobrouč
|
Jojo, je to fan video od týpka kterej si říká Rostock, a podle mě je tohle to nejlepší video na Stalkera vůbec..
|
Pon Jan 03, 2011 6:39 pm |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
OT: tady bych si dovolil, Scare, polemizovat Podle mě je jedno z nejlepších tohle: S.T.A.L.K.E.R - Get Out Alive - Three Days GraceAle jinak samozřejmě je to věc názoru 
Uto Jan 04, 2011 8:05 am |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|