Re: Build 2571 [16.3.2006]
Zdravím všechny příznivce Stalkera a prosím o radu. Stáhnul jsem vše potřebné ze dvou odkazů nahoře, rozbalil, odpojil jedinou fyzickou mechaniku (nejdřív softwarově, poté i hw vytáhnutím kabelů z ní) namountoval přes Daemon tools lite ISO, ale po poklikání na jakýkoliv ze stažených .bat souborů mi to stejně pořád hlásí "Original disc could not be found or authenticated." Zkoušel jsem tenhle problém hledat i na zahraničních stránkách, ale nic moc se k tomu nepíše, jakoby to všem fungovalo. Používám Win XP SP3, momentálně žádnou jinou verzi Stalkera v PC nainstalovanou nemám. Děkuji všem předem za případné tipy, co s tím.
EDIT: Tak už jsem to rozchodil, bylo třeba v Daemonu kromě DT přidat ještě SCSI jednotku, což vyžaduje restart a po namountování mini image na ní už se to rozjelo:)
EDIT2: Neví prosím někdo čím rozbalit ty db soubory, abych mohl zapnout angličtinu? Zkoušel jsem asi 3 verze Stalker data unpackera, i jsem si vytvořil dle návodu na netu .bat soubor, ale pořád to nejde:( Nebo je snadnější cesta, jak tam dodat AJ? Předem díky
EDIT3: Tak už jsem rozchodil i tu angličtinu:)
Z následujícího tématu ruskýho fóra jsem na str.5 pochytil odkaz na rozbalovač dat tohodle buildu (undb.exe):
http://translate.google.cz/translate?sl ... ic%3D38086" onclick="window.open(this.href);return false;
a pak: "copy (gamedata\config\text\eng's) content to (gamedata\config\text\rus) and (gamedata\config\text)"