|
Registrovať •
FAQ
• Hľadať • Prihlásenie
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Autor |
Správa |
pista
Zelenáč
|
 Nevím jak dál ...
Dobrý den zasekl jsem se u ukolu v Limansku.. je to skoro na konci lokace cely ukol se jmenuje abych prozkoumal silnice limansku ale na konci skoro te lokace je strasne velky staveniste.. a je tam asi 25 nepratel nez tam jdu je tam ukol najdi cestu pres staveniste nebo neco takyvyho je nejaka cesta protoze uz ju hledam pekne jak se za to dostat a niz bych musel jít pres tech 25 nepratel v te budove protoze oni me vzdycky zabijou granatama nebo tak..díky za jakoukoly radu... 
|
Sob Okt 24, 2009 12:20 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
 Re: Nevím jak dál ...
Nezbyde ti nic lepšího, než se skrz staveniště prachobyčejně prostřílet a dostat se do nejvyššího patra. Jinak se přes nepřátele skutečně dostat nejde.
Sob Okt 24, 2009 2:07 pm |
|
 |
pista
Zelenáč
|
 Re: Nevím jak dál ...
Dík moc přesne to sem chtel vedet myslel se ze se to dá obejít a hledal sem nejakou cestu cely den 
|
Sob Okt 24, 2009 3:44 pm |
|
 |
NORMEKK
Zelenáč
|
Nevím jak dál hned v prvním úkolu kde mám chlápkovi jménem Pioner pomoct postřílet mutanty z věže.Vždycky když tam přijdu tak všichni mutanti jsou už zabití a nevím co dělat.Nejde sním ani promluvit.Skoušel jsem několikrát starší save ale nepomohlo...
|
Sob Sep 11, 2010 3:08 pm |
|
 |
demlota
Zelenáč
|
 Re:
NORMEKK píše: Nevím jak dál hned v prvním úkolu kde mám chlápkovi jménem Pioner pomoct postřílet mutanty z věže... Nemalo by vadiť aj ked si prišiel trochu po funuse, stačí vyliezt hore na vežu a po chvíli by malo dôjsť k blowoutu, a hra pôjde dalej.. Alebo už si čakal aj tam?

|
Sob Sep 11, 2010 8:38 pm |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|