• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia Feb 26, 2021 10:36 am



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 69 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5
 Build 2055 [1935] 
Autor Správa
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Apr 06, 2008 2:49 pm
Príspevky: 776
Bydlisko: Hooodně vysoko.
Poslať 
Je zajímavý ale nějak mi nejdou přepínat ty mapy mezi sebou, furt to tam píše že ta mapa neexistuje.

_________________
Obrázok


Pon Mar 16, 2009 1:57 pm
Profil ICQ
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Poslať 
Rsa_Viper píše:
slauch: Ale většina pádů by se mohla dát opravit - Pokud tam teda něco jako xray_profil.log je :)

to si piš, že tam je, normálně v adresáři se hrou je podadresář (Logs?? nějakej takovej) a normálně to loguje.

2 Dragon: a přepínáš je nějak takhle?
jump_to_level l02_garbage

Mě to zase padá s hláškou o nedostatku paměti. A přitom jak SoCh, tak CS jede jak víno. A virtuální mám nastavenou na 2,5 GB. Juknu do logu, jestli by někdo zjistil, čím to je. Jo, ještě se chci zeptat - jak to přes konzolu uložím a nalouduju?

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Pon Mar 16, 2009 2:47 pm
Profil ICQ
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Apr 06, 2008 2:49 pm
Príspevky: 776
Bydlisko: Hooodně vysoko.
Poslať 
JJ přesně takhle to píšu do konzole, akorát mi to potom napíše, že žádnej takovej level neexistuje. Jinak sem se díval a ty mapy tam mám. :?

_________________
Obrázok


Pon Mar 16, 2009 2:54 pm
Profil ICQ
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Poslať 
tak já to doma taky vyzkouším a uvidím, zejtra bych dal vědět

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Pon Mar 16, 2009 3:04 pm
Profil ICQ
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Poslať 
Tak mě to funguje ke spokojenosti:
dám konzolu (~) a normálně napíšu jump_to_level l02_garbage a jsem na smetišti. Jedinej problém může bejt že jsi se někde uklepl - mezera je tam jenom jedna (mezi level a l02), a název levelu začíná písmenem malý L.

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Pon Mar 23, 2009 11:56 am
Profil ICQ
Olegohater

Registrovaný: Pia Júl 13, 2007 8:17 pm
Príspevky: 669
Poslať 
slauch píše:
Jo, ještě se chci zeptat - jak to přes konzolu uložím a nalouduju?


Nevim jak přes konzoli ale já to dělám následnovně, klasicky přes F5 nebo F6 dáš quicksave, až vypneš hru tak jdi do složky se savama a quicksave.sav přepiš na all.sav a při spuštění hry se ti automaticky načte :)


Pon Mar 23, 2009 12:24 pm
Profil
Nechutně mladý senilní stařešina
Nechutně mladý senilní stařešina
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am
Príspevky: 2368
Bydlisko: Dark Valley
Poslať 
Tak to ozkouším, protože se mi nějak nezdá, že by mi ty klávesy nějak fungovaly - nehodí tu hlášku o uložení a mám dojem, že jsem koukal i do ltx souboru (system? nebo user?, teď už nevím) a ani tam to nebylo nabindovaný na klávesy.
Jinak přes konzoli by to mělo jít (podle příkazů od Mawa) asi takhle:
save [savename] - přičemž jméno by nemělo bejt povinný, defaultně je to "quicksave"
load [savename]
Ale nemůžu vyzkoušet, až doma. Celý jsem to chtěl udělat jako save z každýho levelu, abych pořád nemusel běhat, když se chci někam podívat.
Ale ty pády kvůli paměti už mě točí, nevíte někdo, co s tím?

_________________
Obrázok
Na Larpu jsem byl Barman, jen Barman. Pro některý i Dědek. A zase budu. Mě se jen tak nezbavíte.


Pon Mar 23, 2009 1:08 pm
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 366
Poslať 
Můžu ten build spustit, když mám nainstalovaný originální SoC? Nebude se to mezi sebou "bít" nebo tak něco (savy apod.)?


Sob Mar 28, 2009 10:00 am
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2417
Poslať 
Mr.Tom: Ne, nebude ;) - Savy se ukládají do stejné složky kde máš ten Build.


Sob Mar 28, 2009 10:07 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 69 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: