Autor |
Správa |
RAZOR-stalker
Zelenáč
Registrovaný: Pia Apr 20, 2007 2:45 pm Príspevky: 141 Bydlisko: Sarkofág
|
 Debatíme o filmech
Aké druhy filmov máte radi ??? Aký je podľa vás naj. naj. naj. film ????? A akých hercov máte radi ???
Pon Apr 30, 2007 1:18 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
U mě všeobecně platí, že pokud se mi film líbí, tak na žánru nesejde  Ale jinak mám rád thrillery a válečné filmy, komedie (ale jenom ty povedenější - tzn. skutečně málo :-/ ) a nej film... to je těžší. Líbil se mi Svět podle Prota (K-Pax), Piráti z Karibiku 1, Crank, Bratrstvo neohrožených, V jako vendetta... a ještě by se určitě něco našlo. Oblíbení herci jsou například Keanu Reeves, Clive Owen, Johnny Depp... (naproti tomu přímo nesnáším nesmrtelného Stevena Segala, Arnolda Schwarzennegera atd.) Ze seriálů pak jednoznačně LOST a Dr. House!
Pon Apr 30, 2007 1:33 pm |
|
 |
azzan
Mírně zkušený
|
 movies
Moje oblubene filmy su Matrix(1,2,3), Pan Prstenov(1,2,3),Pred branymi nepriatela,Kral Artus a najnovsie 300(podarene efekty) 
Pon Apr 30, 2007 1:50 pm |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|
K-PAX je nadhernej film. pak vetsinou starsi kousky ty novy stojej vetsinou za prd
libej se mi filmy od D.Cronenberga, filmy kde hraje Tim Roth, pak byl taky vybornej film THX 1138, filmy S.Kubricka. klasika jako Blade Runners a tak podobne. pak jeste filmy podle knih P.K.Dicka, filmy od Monty Pythonu no je toho dost. z filmu posledni doby se mi libil Alchymista.
Pon Apr 30, 2007 4:04 pm |
|
 |
RAZOR-stalker
Zelenáč
|
 Re: movies
Pon Apr 30, 2007 4:43 pm |
|
 |
RAZOR-stalker
Zelenáč
|
datastor píše: U mě všeobecně platí, že pokud se mi film líbí, tak na žánru nesejde  Ale jinak mám rád thrillery a válečné filmy, komedie (ale jenom ty povedenější - tzn. skutečně málo :-/ ) a nej film... to je těžší. Líbil se mi Svět podle Prota (K-Pax), Piráti z Karibiku 1, Crank, Bratrstvo neohrožených, V jako vendetta... a ještě by se určitě něco našlo. Oblíbení herci jsou například Keanu Reeves, Clive Owen, Johnny Depp... (naproti tomu přímo nesnáším nesmrtelného Stevena Segala, Arnolda Schwarzennegera atd.) Ze seriálů pak jednoznačně LOST a Dr. House!
Aj ja mám rád vojnovéé  ! Coolový je "Zachránte vojaka Ryana"a teším sa aj na piratov z karibiku 3 
Pon Apr 30, 2007 4:46 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9112 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Jj, Ryan je dobrej, doufám že piráti nebudou totální propadák (dvojka už na jedničku podle mě neměla).
Pon Apr 30, 2007 5:23 pm |
|
 |
Axar
Zelenáč
|
Nejvíce se mi líbí Sci-fi, filmy od Maravelu - to jsou komiksový filmy a potom samozřejmě dobrý komedie a akční filmy, líbí se mi všchno u čeho se zasměju a nebo má nějakej napínavej děj, každopádně nesnášim horory, je to nuda, většinou se jen divim jak se na takový sr*čky může někdo koukat, takový filmy stojí za h*vno, 
|
Pon Apr 30, 2007 6:50 pm |
|
 |
RAZOR-stalker
Zelenáč
|
Axar píše: Nejvíce se mi líbí Sci-fi, filmy od Maravelu - to jsou komiksový filmy a potom samozřejmě dobrý komedie a akční filmy, líbí se mi všchno u čeho se zasměju a nebo má nějakej napínavej děj, každopádně nesnášim horory, je to nuda, většinou se jen divim jak se na takový sr*čky může někdo koukat, takový filmy stojí za h*vno, 
JJ niektoré sú hnusné  Ale teším sa na Spidermana3 
Pon Apr 30, 2007 7:02 pm |
|
 |
Axar
Zelenáč
|
jj těšim se na Spidermana 3, Shreka 3, Mr. Been na prázdninách, Taxi 4 a ještě jsem neviděl Bitvu u Thermophil, tak tu bych chtěl taky vidět. 
|
Pon Apr 30, 2007 7:14 pm |
|
 |
RAZOR-stalker
Zelenáč
|
Pon Apr 30, 2007 7:21 pm |
|
 |
Axar
Zelenáč
|
sakra, to se někdo má 
|
Pon Apr 30, 2007 8:02 pm |
|
 |
RAZOR-stalker
Zelenáč
|
Axar píše: sakra, to se někdo má 
downloadol som to cez t-čko(dúfam vieš čo tým myslím?)
Pon Apr 30, 2007 8:13 pm |
|
 |
Axar
Zelenáč
|
ne nevim, mám v sobě půl flašky rumu a moc už my to nemyslí, jestli je to top secret pošli PM - private message
|
Pon Apr 30, 2007 8:14 pm |
|
 |
Olmolin
Moderátor kytarista
Registrovaný: Pon Apr 30, 2007 5:35 pm Príspevky: 1248 Bydlisko: Nedaleko lesa
|
Tak moje oblíbené filmy: Černý jestřáb sestřelen, Kruh, Záhada Blair Witch, Pán Prstenů(všechny tři), Přežili jsme Ardeny, Blade, Drsnej Shaft,...a další, jen si teď nevzpomenu. A seriály? Tak to jsou ztraceni a Dr. House, pak taky Krok za krokem, a to je všechno. A oblíbení herci? Tak asi Josh Holloway, Wesley Snipes, a ještě jeden, ale nevzpomenu si, jak se jmenuje 
_________________ Nizounko nad mraky letí Waltr v mesršmitu. Zbouraný baráky připomenou realitu. Waltr právě snil o tý svojí Ute.
Mesršmit je kamarád, vozí Waltra po obloze a ten lítá děsně rád, zapomíná na exploze. Když potkal Ute, byl mladým rekrutem.
|
Pia Máj 04, 2007 2:23 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia |
|