|
Registrovať •
FAQ
• Hľadať • Prihlásenie
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 7 ] |
|
Autor |
Správa |
hubčus
Zelenáč
Registrovaný: Sob Apr 07, 2007 1:43 pm Príspevky: 64 Bydlisko: doma
|
 Jantar, fabrika
Mám problém ohledně tý fabriky v Jantaru. Když dojdu na označené místo,tak 2 metry od sebe mám zeď budovy. Takže se dovnitř nedostanu. Když jdu dovnitř odkudkoli,tak jsou tu ty siný psiemise tuším a po chvíli jsem kaput. Vestu mám s maskou-název ted nevím, ale je k prdu. Jakou vestu, kde a u koho ji seženu? Díky
|
Štv Okt 02, 2008 8:39 pm |
|
 |
bimbo
Zelenáč
Registrovaný: Pia Jún 20, 2008 1:43 pm Príspevky: 26 Bydlisko: Znojmo
|
 Re: Jantar, fabrika
hubčus píše: Mám problém ohledně tý fabriky v Jantaru. Když dojdu na označené místo,tak 2 metry od sebe mám zeď budovy. Takže se dovnitř nedostanu. Když jdu dovnitř odkudkoli,tak jsou tu ty siný psiemise tuším a po chvíli jsem kaput. Vestu mám s maskou-název ted nevím, ale je k prdu. Jakou vestu, kde a u koho ji seženu? Díky
musíš najít stalkera Levačku a s ním jít. Jinak přes tu zeď se dostaneš přes ty bedny a kontejner co tam stojí a skočit dolů ze zdi 
_________________ bimbo
|
Štv Okt 02, 2008 9:12 pm |
|
 |
hubčus
Zelenáč
|
Nikdo takový tam není.
|
Pia Okt 03, 2008 9:30 pm |
|
 |
chip62
Zelenáč
|
Levačka tam je - tuším po rozhovoru se Sacharovem mu nabídneš, že se tam vydáš a on je upozorní, že za nimi přijdeš, nebo ti nahraje jejich souřadnice do PDA - nevím už přesně.
|
Pia Okt 03, 2008 11:44 pm |
|
 |
hubčus
Zelenáč
|
Souřadnice mě nahrál,ale jsou tam všichni mrtví. Psi je zakousli.
|
Sob Okt 04, 2008 8:20 am |
|
 |
Swagger
Zelenáč
|
no od tich mrtvich stalkeru vezmi pda seber je tomu HL. vedcovi ve bunkru a pak te posle na fabriku a v pda budes mít souradnice kde na tebe budou cekat stalkeri a ne mrtvi...
|
Pia Okt 10, 2008 5:07 pm |
|
 |
elx
Zelenáč
|
 Re: Jantar, fabrika
hele super kdokoliv s tím má problém. já ho taky měla když sem měla jít pro ty dokumenty. a potom náhodou jsem to zkusila jinudy a oni nejsou v tý budově takže ty psi-emise tam nejsou. a potom oberete ty mrtvoly a potom teprve se přidáte k tomu levákovi nebo jak se jmenuje  tak good luck kluci 
|
Uto Apr 14, 2009 2:24 pm |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 7 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|