• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia Aug 23, 2019 3:24 am



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 1734 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 116  Ďalší
 Datastor Modpack -Clear Sky- 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pia Apr 13, 2007 4:53 pm
Príspevky: 26
Poslať 
mne by uplne stacilo iba zvacsenie nosnosti postavy.

neviete kde sa to ma prepisat?
tak ako v starom stalkerovi stacilo pepisat tri riadky v jednom subore......da sa to aj tu?


Štv Sep 25, 2008 2:35 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Poslať 
salamoon píše:
mne by uplne stacilo iba zvacsenie nosnosti postavy.

neviete kde sa to ma prepisat?
tak ako v starom stalkerovi stacilo pepisat tri riadky v jednom subore......da sa to aj tu?


Najdes tu: http://stalker.scorpions.cz/forum/viewtopic.php?t=361

_________________
Obrázok

stalker.wikia.com


Štv Sep 25, 2008 2:59 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pia Apr 13, 2007 4:53 pm
Príspevky: 26
Poslať 
tak toto som uz nasiel,avsak v clear sky nemam ziadne gamedata,ani actor.ltx........(a nieje to ani v dokumentoch ci inde...)


Štv Sep 25, 2008 3:01 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Poslať 
salamoon píše:
tak toto som uz nasiel,avsak v clear sky nemam ziadne gamedata,ani actor.ltx........(a nieje to ani v dokumentoch ci inde...)


Musis rozbalit gamedata archivy. Upravit fsgame.ltx

_________________
Obrázok

stalker.wikia.com


Štv Sep 25, 2008 3:02 pm
Profil WWW
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Řešeno TADY - stačilo se jenom podívat a neofftopikovat.

_________________
Obrázok


Štv Sep 25, 2008 3:02 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Sep 24, 2008 9:16 pm
Príspevky: 31
Poslať 
hmm tak jam mi to sikovne spadlo, tak ted uz nemuzu odejit z bazin bez ctd (zacal sjem hrat znova). tohle samy mi udelalo kdyz jsme tam mel upravenej vahovej soubor, do prvniho CTD slo vsechno nermalne, pak uz nic neslo, docela me to mrzi a doufam ze ten zitrejsi patch (uvidime jestli bude pro CZ verzi) opravi aspon tohle, teda doufam ze nejsem jediny komu se tohle sere ...


Pia Sep 26, 2008 11:30 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Sep 26, 2008 6:25 am
Príspevky: 3
Poslať 
Mohu se pls zeptat jak upravit tu baterku. Změnil jsem některé hodnoty i pětinásobně a pořád svíti stejně.


Pia Sep 26, 2008 2:06 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Viz poslední příspěvek ode mě na předchozí straně.

_________________
Obrázok


Pia Sep 26, 2008 2:26 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 26, 2008 6:36 pm
Príspevky: 108
Poslať 
Z jakého důvodu vlastně nemá jít upravovat PK? Mě by se vytuněný PK líbil :D
Btw kde vlastně PK získám? Ve vojenské základně v kordónu nejde vzít :evil:


Pia Sep 26, 2008 4:17 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Sep 24, 2008 9:16 pm
Príspevky: 31
Poslať 
povinostaci je maj, sehnal jsem takhle dva a prodal je za pekny rubly 8), jiak trochu offtopic


Pia Sep 26, 2008 4:30 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 26, 2008 6:36 pm
Príspevky: 108
Poslať 
Jo díky za odpověď, stím offtopicem, já se hlavně ptal proč by neměl jít upravovat PK :D
datastor píše:
Změny a vylepšení

-----------------------------------------------------------------------------------

- Nemělo by být možné upravovat kulomet PK


Pia Sep 26, 2008 5:03 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Protože to už je podle mě docela moc, upravovat ještě kulomety... ale uvidí se, třeba to pak zas vrátím do normálu, stejnak se to musí ještě pořádně otestovat.

_________________
Obrázok


Pia Sep 26, 2008 5:36 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 26, 2008 6:36 pm
Príspevky: 108
Poslať 
No, je to moc, to je fakt :) Ale v réalu by PK upravovat (s patřičným finančním obnosem) šlo :D Btw, nechci být už nějak otravný, ale přejmenovávat Jizvu na Šráma (zní to divně že? Ani nevím jak to skloňovat) a Čiperu na Šikulu (Čipera je odvozeno z toho že málo spí) je celkem zbytečné ne?

Jinak zbytek změn (na to že je to 1.0) je super, a chce to velkou pochvalu :)


Pia Sep 26, 2008 5:50 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Já vycházel z původních videí - Šrám se skloňuje naprosto normálně, Šrám bez Šráma, Šrámovi, se Šrámem - taky podle originálu (Najomnik Šram). Stejně jako ten mechanik na území Jasné oblohy ani nemá být Šedivák, ale Novikov :-). Ale máš pravdu jsou to detaily, každopádně ať tak nebo tak díky za pochvalu 8) .

_________________
Obrázok


Pia Sep 26, 2008 5:54 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Máj 18, 2008 12:26 am
Príspevky: 43
Poslať 
Vyborny modpack-hra ide plynulo aj po grafickej aj po hernej stranke, myslim ze teraz ma ten spravny spad,
upravoval si aj graficku stranku ?
Este sa chcem opytat aj ked viem, ze ma vela stalkerov zatrati-ako sa da zapnut priblizenie pri primiereni ???


Pia Sep 26, 2008 9:56 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 1734 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 116  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron