• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Okt 20, 2019 3:57 pm



Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 374 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Ďalší
 DATASTOR MODPACK 5.5 - zamknuto 
Autor Správa
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Júl 04, 2008 7:17 am
Príspevky: 1228
Bydlisko: Bohémie
Poslať 
Tak jo, len mi nejako nejde XrSpawner odkedy som preinštaloval windows :evil: No čo, mohol by som to ešte skúsiť cez skript, ale veľké šance tomu nedávam :cry:


Str Aug 13, 2008 12:01 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Poslať 
Hmm, ked chcem nahrat poziciu, tak to padne jak kabela. Aj som vymazal savy a zacal hrat odznova

XR_3DA.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "D:\HRY\stalker\bin\xrCore.dll" at 001B:0104F869, rtc9_decompress()+9945 byte(s)

P.S.: ked vymazem komplet gamedata, tak to frci, skusim este raz stiahnut


Naposledy upravil bigfutus dňa Štv Aug 14, 2008 8:59 am, celkovo upravené 1



Str Aug 13, 2008 8:07 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
U mě bez potíží - zkus reinstal. Nic lepšího mě právě nenapadá.

EDIT: Vlastik mě právě upozornil na možnou chybku po vypnutí antén. Stačí uložit a zase nahrát hru (viz. editace v prvním příspěvku. Krom toho jsem ještě dodal upravený skript, díky němuž v aréně budete ve třetím souboji místo klasické upilované brokovnice bojovat s brokovnicí TOZ.

_________________
Obrázok


Štv Aug 14, 2008 1:17 am
Profil WWW
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Poslať 
datastor píše:
U mě bez potíží - zkus reinstal. Nic lepšího mě právě nenapadá.

EDIT: Vlastik mě právě upozornil na možnou chybku po vypnutí antén. Stačí uložit a zase nahrát hru (viz. editace v prvním příspěvku. Krom toho jsem ještě dodal upravený skript, díky němuž v aréně budete ve třetím souboji místo klasické upilované brokovnice bojovat s brokovnicí TOZ.


Datastor: Nechceš ještě teď někdy udělat 5.6 patch ?


Štv Aug 14, 2008 10:46 am
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Poslať 
Tak uz to facha. Len mam dve otazky, robil si nieco s AI? Napriklad sa mi stalo ze Petrusha a jeho parta hic si namierila zbrane a sebevrazedne sa presunula rovno k mostu a nechala sa postrielat vojakmi. Sikulu som nasiel zasa mrtveho pri mieste kde sa otacaju traja patrolujuci vojaci zo spodneho outpostu a Lisiak sa pri utoku psov rozbehol a brblal ze nech nestrielam, potom vytiahol zbran a pozera do steny smerom k mostu, save load nic neriesi a nechce sa so mnou bavit. Taketo haluze sa mi stavali jediny krat a to v poslednom Faiakesovom mode.
No a menil si zvuk Nivy? Uz si nepamatam aky bol v predchadzajucej verzii, len mi teraz udrel do usi ze mi nesmakuje.
Ale inak zasa hned spokojnost od zaciatku, nasiel som Beril, TOZu a hned je ten svet krajsi :)


Pia Aug 15, 2008 2:20 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
S AI jsem nedělal nic. Mám za to, že hra občas prostě zablbne tak jako tak. Nedávno se mi taky stalo, že Petruha doběhl k vojákům a jako idiot se nechal zastřelit. Při zapnutí hry od začátku už k ničemu nedošlo. Docela rád bych taky věděl, proč se tak někdy stane a někdy všechno funguje tak, jak má. Měnil jsem krom věcí v readme ještě ten zvuk Nivy, to je pravda. U Lišáka mi ale save a load fungoval - asi zase záleží na náhodě :?

_________________
Obrázok


Pia Aug 15, 2008 2:52 pm
Profil WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Mar 19, 2008 6:02 pm
Príspevky: 250
Bydlisko: Skrýš Střelce v podzemí Agropromu...
Poslať 
Hmm, tak to abych začal hrát pěkně od začátku, protože ty keksy jak se tu píše mě potkávají často, chci někoho zachránit a on je mrtvý už při přechodu do dané oblasti, nebo ho popadne amok a běhá jak dement a křičí ať nestřílím, či se bezhlavě nechá sežrat smečkou psů o takové velikosti že až jeden pochybuje že jde o náhodu, ono když se vyrojí najednou 10 psů, 5 pseudopsů a další bordel tak je toho až až...
Ani jsem Ti to Daty nepsal, vím že s AI nechceš nic mít a obvykle jí neměníš, ale to co se teď děje není přinejmenším ani trochu normální... Lidi choděj do anomálií a je po nich, bandité míří do zdí a koukají do směrů kde nikdo nikdy nebyl ( což by z hlediska jejich likvidace tak nevýhodné nebylo ) jiní tupě zírají a stojí a při pokusu o komunikaci se nic neděje jako bych tam ani nebyl, atd apod...
Začínám mít dojem že AI je příliš cenné a obsáhlé slovo které by vyjádřilo to co postavy ve svých pseudomozcích mají, a že to co je řídí je leda hromadná demence nebo tak něco, je to fakt zlé... :cry:

EDIT: a v oblasti kordónu se mi občas stane že celá banda osadníků ruin blízko Sidoroviče stojí u plotu a míří do něj bez ohledu na to že tam kam míří není živá duše či mutant, nepomáhá ani Save/Load nic... Po čase návrat do oné oblasti leda a to se jeden musí pomalu modlit aby se "zase" něco nestalo divného co člověka leda rozčílí...


Pia Aug 15, 2008 3:58 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 01, 2007 10:12 pm
Príspevky: 272
Poslať 
Chyby v chovani postav mozu byt sposobene aj nespravnou konfiguraciou zbrani (tusim tam nejake nove su oproti starsej verzii). Zle konfignuta zbran po odhodeni zblbne postavy. Mozno by pomohol vypis z logu.

_________________
Obrázok

stalker.wikia.com


Pia Aug 15, 2008 4:15 pm
Profil WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Mar 19, 2008 6:02 pm
Príspevky: 250
Bydlisko: Skrýš Střelce v podzemí Agropromu...
Poslať 
Tak jako teď na začátku co hraji znovu, Šikula chce oblek, tak mu pro něj jedu co to dá, ale mezitím on běží nepochopitelně ke konci zóny kde jsou vojáci a nechá se zabít... Co s tím to tedy nevím... :?

EDIT: Save/Load - Bože to je fakt debil, vběhl do anomálie... :lol:


Pia Aug 15, 2008 4:40 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Hru jsem teď rozjel od začátku a všechno fajn - Šikula doběhne do tábora, Lišák nestřílí do zdi (obrázky)... Možná reinstal a pak nakopírovat čistou verzi modpacku.

Obrázok Obrázok

_________________
Obrázok


Pia Aug 15, 2008 4:47 pm
Profil WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Mar 19, 2008 6:02 pm
Príspevky: 250
Bydlisko: Skrýš Střelce v podzemí Agropromu...
Poslať 
No jen aby, nerad bych pak reklamoval modpack na národním výboru... 8)

PS: Co to je čistá verze modpacku???? To co jsi hodil 5.5 + ty opravy to mám, no jak myslíš, zkusím to znovu, ale je to divné... :?


Pia Aug 15, 2008 4:49 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Mar 19, 2008 6:02 pm
Príspevky: 250
Bydlisko: Skrýš Střelce v podzemí Agropromu...
Poslať 
Tak nevím, smazal jsem složku gamedata, sejvy ze hry, dal rozbalit gamedata original modpack 5.5 + addony a změna- Šikula odešel do anomálie směr vojenské stanoviště kordón, když ho nerozseká anomálie tak ho najdu mrtvého u hlídek vojáků, tak či tak mu vestu už asi nepředám a úkol zůstává nekonečně aktivní... Tak nevím.... :?

EDIT: Zkoušel jsem mu dát tu vestu in memoriam do jeho batohu, ale ani to mu nepomohlo a nerozchodil to natož aby se mi úkol splnil a zmizel... :(

EDIT2: Tak pardon, teď změna, nějaký ESO šel do anomálie, Šikulu jsem našel asi 100m od hlídky živého jak míří pistolí na oblohu ( že by tajné addony a prvky z CS? ) , jak jsem mu zkoušel vnutit vestu dal ruce nad hlavu a s křikem začal pobíhat že nemám střílet až ho nakonec sejmula hlídka... :lol:


Obrázok


Pia Aug 15, 2008 5:16 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
Tak pro vestu zajdi ještě než ho osvobodíš, ale i tak je to zvláštní - možná tě jenom ten modpack nemá v oblibě :-)

_________________
Obrázok


Pia Aug 15, 2008 5:37 pm
Profil WWW
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Mar 19, 2008 6:02 pm
Príspevky: 250
Bydlisko: Skrýš Střelce v podzemí Agropromu...
Poslať 
Našel jsem řešení. Sledoval jsem Šikulu kam běží a proč, on běží zabít seržanta Krivohatského :lol:
Fakt, dokud nebyli všichni vojáci mrtví a hlavně on ( zjistil jsem to tak že jsem na Krivohatského zapomněl a Šikula pořád nutně musel běžet do stanoviště armády ) tak se Šikulou není řeč.
Čili vyřešeno- Šikulovi jsem zabránil pomocí zablokování cesty obrněným transportérem aby se nechal zabít, všechny jsem zatím v klidu vystřílel a Šikula se vrátil do tábora- vesnice kde se mnou normálně už mluví. :)


Pia Aug 15, 2008 5:52 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Poslať 
No, ne že bych nějak znevažoval tvůj objev, ale... podívej se sám - zmapoval jsem Šikulovu cestu hned od vystřílení banditů, k armádě jsem nelezl :-).

_________________
Obrázok


Pia Aug 15, 2008 7:32 pm
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 374 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: