• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Júl 05, 2020 6:23 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 12 ] 
 Po instalaci 1.0005 CZ 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Ned Nov 18, 2007 10:50 pm
Príspevky: 25
Odpoveď s citáciou
Poslať Po instalaci 1.0005 CZ
Zdarec
Nahral jsem si patch1.0005CZ (mam orig CZ hru) z duvodu, ze po netu se rozlicne verze nemaji radi(mel jsem 1.0004cza vse behalo ok) a velka vetsina ma 1.0005. Ale hra mi zacala pri hrani na netu padat . Vyskoci to do windousů:) s hlaskou Bug Trap X Ray engine nejakej kolaps ci tak neco . Nevite co s tim? Patch jsem nainstaloval na cistou hru. Predem dikas za radu

Lovu zdar


Ned Dec 02, 2007 4:43 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Nov 18, 2007 10:50 pm
Príspevky: 25
Odpoveď s citáciou
Poslať 
A crash has been detected by BugTrap ... takhle je to presne . Uz se to tu nekde resilo? Ja to nenasel


Pon Dec 03, 2007 4:49 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Nov 18, 2007 10:50 pm
Príspevky: 25
Odpoveď s citáciou
Poslať 
\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll

to ze dela ten problem. Neni treba ten Patch optimalizovanej na Intel nebo tak neco?


Pon Dec 03, 2007 11:16 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Júl 25, 2007 11:19 pm
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja mam rovnaky problem :oops:

_________________
Obrázok
Vive la Merte, vive la guerre, vive le sacre mercenaire”.
-- prípitok 6. francúzskeho komanda žoldnierov, Kongo


Pon Dec 03, 2007 11:36 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Apr 15, 2007 2:43 pm
Príspevky: 431
Bydlisko: Springfield
Odpoveď s citáciou
Poslať 
zdarec klucí mě to házelo stejnou krpu a proto sem zůstal u patche 1003 bude to nejspíš nějakým módem :wink:

_________________
Obrázok


Pon Dec 03, 2007 11:51 pm
Profil ICQ
Zelenáč

Registrovaný: Ned Nov 18, 2007 10:50 pm
Príspevky: 25
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zdarec

Nooo , ja bych tam taky kliido nechal 1.004 ale po netu hraju tak ,ze v menu dam sitove pripojeni a kouknu co to naslo za servry :oops: a tam maji skoro vsichni 1.0005 a par lidi 1.0003 a na ne mam vetsinou KO ping. Kde se hraje v CR nebo SK nejvic Stalker? Patch se neda samostatny odinstalovat zejo?


Uto Dec 04, 2007 11:15 am
Profil
Poloupírský pravopisný recidivista
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jún 10, 2007 10:18 am
Príspevky: 1769
Odpoveď s citáciou
Poslať 
presne ten problem mam aj ja, vsetci maju 1.0005 a 1.OOO4 nema skoro nikdo :cry:

_________________
"krční páteř křupne, když se na ni dupne."


Uto Dec 04, 2007 1:54 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Nov 18, 2007 10:50 pm
Príspevky: 25
Odpoveď s citáciou
Poslať 
jo to je blbi,ale to to vsem pada jako me? Ja tomu nerozumim, at to nekdo opravi, chjooo. Kdy vyjde treba 1.0006
:)


Uto Dec 04, 2007 2:03 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Nov 18, 2007 10:50 pm
Príspevky: 25
Odpoveď s citáciou
Poslať 
no zkusim jeste jednu vec. Hra je orig a koupena pres JRC- CDProjekt ma na strankach Patch1.0005CZ se kterim to nema padat tak uvidim , za hodku bude hotovo. Sem zvedavej


Uto Dec 04, 2007 2:41 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Nov 18, 2007 10:50 pm
Príspevky: 25
Odpoveď s citáciou
Poslať 
FP_NO_HOST_CHECK=NO nevite co to je?


Str Dec 05, 2007 12:53 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jan 21, 2008 9:27 pm
Príspevky: 2
Odpoveď s citáciou
Poslať 
presne toto iste roby aj mne :( :(


Pon Jan 21, 2008 11:59 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jan 21, 2008 9:27 pm
Príspevky: 2
Odpoveď s citáciou
Poslať 
ocujte ludia..a neroby to len ceska verzia stalkera??..ak he tak im to hodim ohlavu :D se mi nezda ze by to robila anglicka verzia kedze skoro vsetci v zahranici hraju po nete na 1.0005 patchu....ak by to na anglickej verzii nerobilo tak poslem im hru naspet nech vratia prachy....to som mohol kludne ficat na napalenej cracknutej kludne..nechapem ako si mozu dovolit takto zmrsit hru ty cesi


Uto Jan 22, 2008 12:53 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 12 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron