• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Okt 20, 2019 5:11 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 563 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 34, 35, 36, 37, 38
 DMP 8 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pia Aug 30, 2019 3:45 pm
Príspevky: 7
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP 8
Rsa Viper píše:
Ahoj, přihoď konec z logu. Návod na jeho nalezení je na DMP blogu a nebo i tady na fóru.


Loading models...

FATAL ERROR

[error]Expression : Invalid data
[error]Function : CRender::texture_load
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\Texture.cpp
[error]Line : 309
[error]Description : D3DXGetImageInfoFromFileInMemory (S->pointer(),S->length(),&IMG)
[error]Arguments : e:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\textures\act\act_beslker.dds


stack trace:


Pia Aug 30, 2019 5:12 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP 8
Tohle je typ pádu ohledně nedostatku paměti. Můžeš zkusit hrát s parametrem -noprefetch nebo snížit detaily. Moc toho udělat nejde - ani na internetu s tím nedokázali pomoct. Základní hra ti bez módu běží v pořádku?


Pia Aug 30, 2019 5:25 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Aug 30, 2019 3:45 pm
Príspevky: 7
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP 8
Beží mi úplně normálně a to i s mody complete, elite, DMP8 a mnoho dalších. Mám nové PC s i5 8 generace, grafiku GTX1050, 8GB RAM DDR4. Všechny mody se spustí na rozlišení 1920x1080 a maximální detaily, jen zde je problém, pokusím se snížit rozlišení a dám vědět. Ale jak jsem psal, dříve fungoval a to na mnohem horším PC a vím, že se něco měnilo, ale nevím již co. Jinak díky.


Pia Aug 30, 2019 5:47 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP 8
Ještě jsem narazil na druhou alternativu a to, že je balíček s módem špatně stažený. Pokud ti běží DMP 8, tak na jednu stranu je lepší zůstat na něm a dál to neřešit.


Pia Aug 30, 2019 5:59 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Aug 30, 2019 3:45 pm
Príspevky: 7
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP 8
Pokusil jsem se snížit vše, co šlo. Bez významu a stále padá. Škoda, že není nikdo, kdo by ho ještě měl funkční. Na DMP8 mi vadí jen to, že ač dám možnost znázornit mapu do rohu obrazovky, tak mi neukazuje žádné NPC. Jde asi jen o to, zvyknout si na to. Jinak balík byl se spouštěčem a fungoval, pamatuji se, že se jen něco měnilo a jednalo se o známou chybu. Víc už si nepamatuji. Ale díky i tak za radu.


Pia Aug 30, 2019 6:13 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Aug 30, 2019 3:45 pm
Príspevky: 7
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP 8
Pro Datastora.
Ahoj. Poslal jsem ti email s tím, že jsem mod našel. Leč jak vidíš, tak mám potíže ho spustit. Údajně se jedná o chybu s nedostatkem paměti, ale mám nový výkonný herní PC, SSOCH rozjedu na maximum detailů s rozlišením 1920x1080 jak s Complete modem, tak i s DMP8. To ale i každou jinou náročnou hru, včetně dalších Stalkerů s mody, takže pamětí to nebude. Vím, že tam byla chyba a musela se opravit, ale nevím již jak. Ano, DMP8 je super, ale jak jsem psal, i po instalaci mapy do rohu nevidím ostatní NPC stalkery. Rád bych si zopakoval DMP7 a proto se zeptám, když mod pošlu, byla by možnost se na něj podívat a zjistit, kde ta potvora chyba je? :( Jak jsem psal, nic si nepamatuji. Díky. :wink:


Sob Aug 31, 2019 1:15 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Aug 30, 2019 3:45 pm
Príspevky: 7
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP 8
Ahoj.
Tak již vím čím to je, že to nejde spustit a při načítání nové hry to háže zpět do Windows. Bylo to způsobené textury které chybí. Našel jsem to zde ve fóru, ale odkaz ke stažení opravy je již nefunkční. Pokud by ho někdo měl, dejte mi prosím vědět. Díky. :wink:


Sob Aug 31, 2019 8:43 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP 8
To by spadlo s důvodem "Can't find texture", ale budiž. Z DMP 8 si zkopíruj složku act z textures a nahraď (nemazat) tu v DMP 7.


Ned Sep 01, 2019 6:55 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 563 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 34, 35, 36, 37, 38

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: