• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Okt 20, 2019 1:23 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 46 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Lost Alpha - česká verze 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pia Máj 30, 2014 9:56 pm
Príspevky: 20
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Nová verze je skvělá , poslední font je mnohem lépe čitelný. Děkuji tvůrcům za perfektní překlad hojda. Pet


Ned Máj 31, 2015 7:18 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Mar 11, 2011 7:11 pm
Príspevky: 7
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Velmi děkuji za češtinu - muselo to stát hodně času a úsilí :) Je možný donate?

Ovšem mám hru již rok rozehranou ve verzi 1.3001 a čeština je kompatibilní jen s verzí 1.3003. Rád bych češtinu vyzkoušel - nenašla by se tu nějaká dobrá duše, co by poskytla nějaký savegames z verze 1.3003? Nemusí být kompletní, hlavně ať je alspon z Rostoku (jsem zde)

Díky moc předem, nemám už tolik času to hrát znova :(


Ned Júl 05, 2015 8:00 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Máj 30, 2014 9:56 pm
Príspevky: 20
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Můj starší save z 1.3003, od kdy jsem vlastně začal hrát s češtinou. Tvá stará verze je plná chyb může nastat situace, kdy nebudeš moc pokračovat v úkolech a hlavní příběh nedohraješ.

save: http://uloz.to/xCWZGtZw/savedgames-rar


Sob Júl 11, 2015 11:50 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Sob Jún 25, 2016 10:39 am
Príspevky: 1
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Omlouvám se že píšu trošku OT, ale nenašel jsem žádnou jinou českou stránku týkající se této hry, ale nastal bug který mi zabraňuje pokračovat ve hře, když se snažím projít do dalšího levelu k barkeeperovi tak při načítání po průchodu těmi vraty hlídanými vojáky povinnosti hra naprosto vždy padá, už fakt nevím co mám dělat, velmi mě mrzí že hru nemůžu dohrát. Kdyby jste znali řešení nebo aspoň věděli o stránce kde by mi někdo poradil tak bych vám byl opravdu vděčný. Verzi mám jen 1.3000, ale zase už na začátku v této části hry mám na účtě asi 20 000 rublů a nejlepší vybavení které jsem mohl do té doby sehnat.


Sob Jún 25, 2016 10:45 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Bez chybového výpisu z logu těžko něco radit. Ale obávám se, že bez aktuální verze se neobejdeš.


Štv Jún 30, 2016 11:39 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 29, 2013 2:40 pm
Príspevky: 36
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Ahojte, snad mi tady někdo poradí. Instaluji LA na 32bit a pořád mi to píše při spuštění hry "Cannost open file "fsgame.ltx" Check your working folder. Co kruci dělám blbě? Hru jsem si instalovala na svůj ntb, ale tam mám 64, takže tam to šlo jak po másle. A že jsou ty blbý Vánoce, hecla jsem se, že to nainstaluju kamarádovi... Poradíte mi prosím? Díky moc. A hezký svátky.

_________________
Makej, bav se, zemři mladý, zanechej hezkou mrtvolu.


Sob Dec 24, 2016 10:21 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Hra nemůže najít soubor fsgame.ltx. Máš ho v herní složce? Pokud ne, tak hra není správně nainstalovaná.


Sob Dec 24, 2016 10:43 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 29, 2013 2:40 pm
Príspevky: 36
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
No...dala jsem to hledat. Očividně to tam není. Kurňa. Tak já to odinstaluji. Btw jaká je vůbec šance že to 32bit pojede? Je to nějaká stará šunka:-)

_________________
Makej, bav se, zemři mladý, zanechej hezkou mrtvolu.


Sob Dec 24, 2016 10:47 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Dávat hledat to ani nemusíš, stačí se podívat do herní složky. :wink: Jak je ten mod provozuschopný na 32bit, to netuším. Ale pokud to nemůže najít ten soubor, tak to spíš vypadá, že došlo k jeho nechtěnému smazání. Na to by nemělo mít 32/64bit vliv. Zkus to znova nainstalovat.


Sob Dec 24, 2016 1:11 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Aug 26, 2016 11:51 am
Príspevky: 41
Bydlisko: Vesnice Zelenáčů v Kordonu
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Ahoj tady je stručný návod jak spustit Lost Alphu na 32-bit systému :)
Stačí zajít do složky s nainstalovanou hrou a smazat tyto tři soubory msvcp120.dll, msvcp120d.dll a msvcr120.dll
Z vlastní zkušenosti odskoušeno a fungovalo :)
Pokud bude furt něco rozbitého tak stačí napast do PM a já pomůžu :)
(Ať to tady moc nezaplňujeme)

_________________
Pokud postavíš elektrárnu nestav jí na Ukrajině může to totiž dopadnout jako v roce 1986.....
Katastrofou a šílenstvým


Sob Dec 24, 2016 5:04 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Dec 16, 2016 7:32 am
Príspevky: 7
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Ahoj, mam takový "problem" v Lost Alpha jsem nainstaloval ted na novy pc vše i s patchem 1.003 a měl jsem na předchozím i patch 1.0013 který opravil přechod z Lokace Swamp dál, ted na novém pc po nějaké době jsem to nainstalil a patch jsem tam dal nejdříve 1.003 a pak dal 1.0013, ale udělao to to, že se to vrátilo na původní instalační verzi před patchem 1.003. Snad mi porozumíte. Jde tedy s doplnky a se vším odehrát pouze s patchem 1.003 do konce nebo se nemam ani rozehrávat? Nebo jak postupovat, protože patch se mi vždy vyresetuje na původní základ...přitom jsem jej dříve hrál na 1.0013 naprosto v pohodě. Nejde to například proto, že jsem doplnky všechny nainstaloval jako ten divx apd, který hra vyžaduje při instalu doplnit? Děkuji za odpověd. Miras :)


Pon Feb 13, 2017 5:23 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Máj 05, 2015 6:06 pm
Príspevky: 13
Bydlisko: Laboratoř X16
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Ahoj Tome, chci se tě zeptat jestli budeš dělat i český překlad na Lost Alpha developer's cut?


Str Apr 26, 2017 3:06 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 03, 2008 7:48 am
Príspevky: 358
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Tuto otázku jsem očekával, ale bohužel tě zklamu. Nemám na to už vůbec čas. Ale pokud by se toho někdo chtěl ujmout, tak mu samozřejmě překlad minulé verze a případnou konzultaci poskytnu.

A pokud se nikdo nenajde, zdokonalíte si alespoň angličtinu. :wink:


Štv Apr 27, 2017 8:04 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Máj 05, 2015 6:06 pm
Príspevky: 13
Bydlisko: Laboratoř X16
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Ok, nevadí. Chápu že to dá určitě hrozně moc práce a hlavně je to na dlouhou dobu. Naštěstí na tom s Angličtinou nejsem tak bídně, ale vždycky je příjemnější si zahrát hru v Mateřským jazyce než v tom cizím.


Štv Apr 27, 2017 1:36 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Sep 02, 2010 10:58 am
Príspevky: 92
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Lost Alpha - česká verze
Lost Alpha DC je venku!


Pia Apr 28, 2017 4:36 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 46 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: