S.T.A.L.K.E.R. 2 - informace
Autor |
Správa |
Pseudodog
Veterán
Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm Príspevky: 1040 Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
|
 Re: S.T.A.L.K.E.R. 2 - informace
Po vydání Cossacks 3 ohlásí GSC, že pracují na Redux verzi Shadow of Chernobyl. Dejte na má slova...
Pia Aug 19, 2016 7:21 pm |
|
 |
Honza512
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm Príspevky: 345 Bydlisko: Támhle
|
Сегодня 15.05.2018 Я официально заявляю: “GSC Game World разрабатывает S.T.A.L.K.E.R. 2” https://www.stalker2.com
_________________ Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní. - Voltaire
|
Uto Máj 15, 2018 11:08 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9109 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Už od odpoledne je tahle novinka na webu i na DMP blogu. Dřív jsem se k tomu bohužel nedostal, byť jsem informace měl už od rána.
Str Máj 16, 2018 7:51 pm |
|
 |
WolfsWeapon
Zelenáč
Registrovaný: Pia Aug 26, 2016 11:51 am Príspevky: 41 Bydlisko: Vesnice Zelenáčů v Kordonu
|
Buďto se mi zdá hodně dobrej sen nebo realita, doufám že realita a doufám že opět opráším masku, hodím si přes rameno Kalacha do báglu vodku a salám s chelebem a dám se za tři roky opět na cestu Zónou, musím říct že jsem byl zaskočen když na mě tato zpráva vyběhla ale plný nadšení, doufá že se v brzké době dočkáme dalších informací a snad i nějákých artworků, Wolf Out
_________________ Pokud postavíš elektrárnu nestav jí na Ukrajině může to totiž dopadnout jako v roce 1986..... Katastrofou a šílenstvým
|
Str Máj 16, 2018 8:11 pm |
|
 |
Honza512
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Sep 19, 2010 3:08 pm Príspevky: 345 Bydlisko: Támhle
|
Každopádně jsem velice zvědavý, s čím přijdou tentokrát. A v jakém enginu to pojede. Dnes to chce na oslavu průlet celou trilogií, práce nepráce 
_________________ Je tuze nebezpečné mít pravdu ve věcech, ve kterých se zmýlili mocní. - Voltaire
|
Str Máj 16, 2018 9:35 pm |
|
 |
Lenin
Zelenáč
Registrovaný: Pon Dec 04, 2017 5:31 pm Príspevky: 18 Bydlisko: Kordon
|
Doufám, že tam bude Sidorovič, ten mi prostě nějak přirostl k srdci. Asi si kvůli dvojce necham postavit i nový comp 
_________________ Koupím artefakt černobylit za flašku vodky, nebo basu piva.
|
Ned Máj 20, 2018 6:48 am |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9109 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Pokud by byl, tak bohužel bez původního dabéra (viz novinka na webu).
Ned Máj 20, 2018 10:02 am |
|
 |
Lenin
Zelenáč
Registrovaný: Pon Dec 04, 2017 5:31 pm Príspevky: 18 Bydlisko: Kordon
|
To jsem viděl. Snad si s tím GSCčku poradí.
_________________ Koupím artefakt černobylit za flašku vodky, nebo basu piva.
|
Ned Máj 20, 2018 12:01 pm |
|
 |
cmelko333
Zelenáč
|
Ahojte všetci, stránka STALKER 2 bola práve dnes aktualizovaná a to dosť razantne. Pribudol parádny art aj soundtrack. Vypadá to, že veci sa naozaj pohli dopredu a zázraky sa dejú. https://www.stalker2.com/
_________________ Keď poznáš hranice svojich možností, môžeš ich začať prekračovať. ALBERT EINSTEIN
|
Štv Mar 28, 2019 7:50 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
|
Díky za informace... tak doufejme, že se skutečně vývoj posunul dál.
Štv Mar 28, 2019 8:58 pm |
|
 |
cmelko333
Zelenáč
|
Dobrý deň všetkým, včera na kanáli jedného známeho ruského youtubera sa objavila prvá časť otázok a odpovedí s GSC Game World ohľadom STALKERa 2. Aj keď takmer nič konkrétne vývojári neodhalili, predsa len sa nejaké zaujímavosti našli. Napríklad, že hra je vyvíjaná ako veľký AAA titul a pracuje na nej oveľa viac ľudí ako na predchádzajúcich projektoch série. Celé video tu: https://www.youtube.com/watch?v=lb5Wz_lPzuQKto aspoň trochu ovláda ruštinu, nebude mať problém rozumieť. 
_________________ Keď poznáš hranice svojich možností, môžeš ich začať prekračovať. ALBERT EINSTEIN
|
Pon Jún 10, 2019 8:02 am |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|