• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Okt 20, 2019 6:52 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 215 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
 [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 01, 2014 1:17 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
ahoj mozte mi poradit mam verziu 1.00006 CZ no ked extrahujem gamedatas.dba alebo dbb vytvorim novy priecinok v stlalkerovy "gamedata" a vy extrehovane subory do neho nakopirujem tak hra nejde zapnut neviete cim to moze byt? dakujem


Štv Máj 01, 2014 6:09 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Stlalker? To snad ne...

Do gamedata složky umisťuj jenom soubory, co si sám změníš. Nemá smysl mít původní soubory v archivech a ještě k tomu znovu v gamedata složce. Ono vůbec fungovat na 1.0006 je dost o hubu.

_________________
Obrázok


Štv Máj 01, 2014 6:20 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 01, 2014 1:17 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
tak chcem si zmenit len nosnost postavy takze staci mat v zlozke len tiet odve subory? \gamedata\config\creatures\actor.ltx a \gamedata\config\system.ltx ? no skusal som stiahnut ten hispano patcher a prejst na verziu 1...04 ale znikadial to nejde stiahnut
//
KEd zmenim tie nastavenia vahy zacnem novu hru hra ide v pohode no videm von dam rychle ulozenie hra sa ulozi no ked dam rychle nacitanie hra spadne do win v logu je toto
Kód:
FATAL ERROR
 
[error]Expression    : hFile>0
[error]Function      : FileDownload
[error]File          : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line          : 106
[error]Description   : e:\hry\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\
 

stack trace:


Štv Máj 01, 2014 6:45 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
Na nosnost tyhle dva soubory stačí, Hispano Patcher mám u sebe na Drivu.

Zkus místo rychlouložení použít manuální uložení a načtení, stejně jako vyextrahovat soubory z gamedata.dbb archivu. Ten obsahoval soubory z 1.0005 patche a měly by fungovat.

_________________
Obrázok


Štv Máj 01, 2014 9:47 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 01, 2014 1:17 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: [Ako modifikovať Stalkera] Rôzne drobné úpravy
no nejako som to rozbehol cez verziu 1.0005 ale zase sa mi prepol cesky dabing na rusky v gamedata mam len config/system a config/creatures/actor diky


Uto Okt 07, 2014 5:18 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 215 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron