• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia Júl 10, 2020 4:11 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 6 ] 
 Jantar Pád při přestupu do lokace 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 04, 2012 7:38 pm
Príspevky: 34
Bydlisko: Špičkově Vybavená Dílna Strejdy Jara
Odpoveď s citáciou
Poslať Jantar Pád při přestupu do lokace
Dobrej stalkeři.... mám problém... když chci přejít z agropromu do jantaru tak mi hra spadne a bugtrap nic neukáže.... hraju s nejnovější Renovou. Jsem u svoboďáků a mám snima taky problém... zaberou smetiště a dál se nehnou i když vystřílím všechny povinosťňáky v agropromu tak prostě nepošlou další.... a to je snad asi vše.

_________________
Obrázok
Přišel, viděl a dostal po držce. Muhahahaha


Ned Sep 08, 2013 8:05 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9111
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jantar Pád při přestupu do lokace
Ale tohle patří do DMP topiku...

Každopádně problémy s přechodem do Jantaru řešil patch, a ten si stačí stáhnout na blogu (aktuálně ve verzi #10). Svoboda spolu s Povinností nemůže zabrat jinou lokalitu, než Smetiště, a to hlavně proto, že v ostatních lokacích jsou jejich základny (a s totálním obsazením hra prostě nepočítá) - takže se neboj, v tomhle přípdě nejde o žádnou chybu. Ono ani to obsazování Smetiště nemusí proběhnout bez problému.

_________________
Obrázok


Ned Sep 08, 2013 8:32 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 04, 2012 7:38 pm
Príspevky: 34
Bydlisko: Špičkově Vybavená Dílna Strejdy Jara
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jantar Pád při přestupu do lokace
Ahoj právě že smetiště jsem obsadil bez problému.... jinak díky za radu s tím patchem... já se tu stím trápil... ale to mě připomíná.... když svoboďáci nezaberou hlavní základnu povinosti tak nedostanu od svobody hlavní odměny ne? ve vanilce to bylo Exoskelet svobody a ještě něco... takže tam jsou prostě věci ke kterým se nedostaneš ?

_________________
Obrázok
Přišel, viděl a dostal po držce. Muhahahaha


Ned Sep 15, 2013 5:55 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9111
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jantar Pád při přestupu do lokace
Dostaneš, jde jenom o zabrání hlavních bodů (ale už si to nepamatuju, k frakcím jsem v Clear SKy netíhl v podstatě už od vydání). Samotná frakce se ale ve hře nikdy nemůže dostat na protivníkovu základnu, protože je tam hra nepustí.

_________________
Obrázok


Ned Sep 15, 2013 9:06 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 04, 2012 7:38 pm
Príspevky: 34
Bydlisko: Špičkově Vybavená Dílna Strejdy Jara
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jantar Pád při přestupu do lokace
Tak.... po stáhl jsem si verzi 1.5.10 ale hra stejně spadně při přechodu do jantaru i když jsem jí začal odznova.... nějaké rady ? :$

_________________
Obrázok
Přišel, viděl a dostal po držce. Muhahahaha


Str Sep 18, 2013 5:35 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9111
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Jantar Pád při přestupu do lokace
1.5.10 je číslování základní hry, DMp používá svoje vlastní (a teď je k mání jenom aktualizovaná 3.11, která tyhle pády dávno opravuje). Nehledě na to, že bez logu fakt nic nezmůžu - hlášení, že "hra spadla tam a tam", jednoduše nedostačuje.

_________________
Obrázok


Str Sep 18, 2013 6:04 pm
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 6 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron