• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Nov 30, 2020 2:33 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 3 ] 
 Agroprom-vstup do podzemia 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Sob Júl 13, 2013 5:04 pm
Príspevky: 2
Odpoveď s citáciou
Poslať Agroprom-vstup do podzemia
Neviem či je ešte pre niekoho hra Stalker Clear Sky atraktívna ale po rokoch som si ju nainštaloval znova, ale teraz mám menší problém, došiel som ku veliteľovi Povinnosti dal mi úlohu vstúpiť do podzemia. Došiel som ku tomu tunelu, povyskakovali z neho snorkovia, tých som dal dole došiel do tunela, vypísalo mi "chcete se presunout do jiné oblasti?" "ano/ne". Ja som sa však rozhodol ešte počkať a ísť si kúpiť lepšiu výbavu, po 3 hodinách (v hre) som došiel ku tunelu zas ale vypísalo mi "na vstup do tunelu potrebujete práva". Toto mi odvtedy vypisuje stále, skúšal som načítať save znova a znova... nič, skúšal som načítať starší save, aj tak sa nič nedialo. Prosím vás o radu čo s tým ďalej.


Sob Júl 13, 2013 5:15 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9111
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Agroprom-vstup do podzemia
Tohle je zvláštní chyba... vyzkoušej nahrát save ještě z doby, kdy ses ptal na základně Povinnosti a nebo teprv prvně k tomu tunelu šel (tudíž ještě před vystřílením Snorků).

_________________
Obrázok


Sob Júl 13, 2013 5:23 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Sob Júl 13, 2013 5:04 pm
Príspevky: 2
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Agroprom-vstup do podzemia
Toto som už skúšal, prešiel som znova celý Temný les a Smetisko (kedže som nemal neskorší save (zvykol som prepisovať jeden)) a nakoniec došiel zas do Agropromu avšak zase sa mi stala tá istá chyba.


Sob Júl 13, 2013 6:32 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 3 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: