|
Registrovať •
FAQ
• Hľadať • Prihlásenie
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
S.T.A.L.K.E.R.- Lost Alpha
Autor |
Správa |
waaaaaajs
Zelenáč
|
 S.T.A.L.K.E.R.- Lost Alpha
Na oficialnej stránke STALKERA na Facebooku sa objavila téma s názvom S.T.A.L.K.E.R.-Lost Alpha viete niekto o čo sa jedna vyzerá to zaujímavo
|
Pon Aug 20, 2012 6:50 am |
|
 |
DrunkPanda
Zkušený
Registrovaný: Pon Mar 21, 2011 4:46 pm Príspevky: 588 Bydlisko: Bambusový háj
|
 Re: S.T.A.L.K.E.R.- Lost Alpha
Kolikátý tady to téma už je? Třetí? 
_________________ "V temnotě noci jsem nespatřil žádnou tvář, ačkoliv jsem jasně viděl čísi horký dech srážet se na okenní tabulce. Něco mě sledovalo." Můj Twitter.
|
Pon Aug 20, 2012 7:24 am |
|
 |
TheFartedOne
Zelenáč
Registrovaný: Uto Sep 04, 2012 7:38 pm Príspevky: 34 Bydlisko: Špičkově Vybavená Dílna Strejdy Jara
|
 Re: S.T.A.L.K.E.R.- Lost Alpha
Ola stalkeři, Stalkerky a Stalkerčata. Právě jsem si všiml že Stalker Lost Alpha už vyšel. Mají tam být mapy na který GSC zapoměli (nebudou přesně jak to GSC planovalo ale prej se snažily o to aby ty mapy byly co nejlepší) Lost Alpha je Standalone. Stáhnout můžete zde. http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/downloads. Stahujou se 4 části. Rozbalej se a nainstalujou. Zatím sem k tomu skeptický ale vypadá to hodně slušně řekl bych až mrdově. Právě Lost Alphu stahuju. Tak vám dám pak vědět jaký to je. S Pozdravem TheFartedOne
Uto Apr 29, 2014 2:32 pm |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|