|
Registrovať •
FAQ
• Hľadať • Prihlásenie
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevok: 1 ] |
|
Good ending ( ! SPOILER ! )
Autor |
Správa |
Pseudodog
Veterán
Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm Príspevky: 1040 Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
|
 Good ending ( ! SPOILER ! )
Takže jsem to dohrál a měl jsem dobrý konec! A hádejte co? Skončí to dobře i přes (přiměřené) zabíjení! Nevím, jestli je to přesně tak, jak říkal Lerry – že můžete zabíjet všechny, kteří útočí na vás. Ale asi jo. Já jsem celou hru nezabil nikoho kromě těchto: - obránci vlaku v misi Honička - vojáci na Rudém náměstí (u Pavla) - útočící vlny při obraně D6
Jinak je jasné, že jsem plnil všechny moral pointy, o kterých jsem se dočetl na internetu. V podstatě většina z nich vychází z achievementů, které jsem tím poplnil. Jen mě mrzí, že jsem nedostal achievement Pravý hraničář (projít hru bez zabíjení), protože v popisu je nikoho nezabil, pokud to nebylo nezbytně nutné...ale co už.
Str Máj 22, 2013 8:26 pm |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevok: 1 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|