Autor |
Správa |
Šílená Šiftýna
Shifty první Telecí
Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am Príspevky: 3130 Bydlisko: Praha 6
|
Cervikpo píše: 2Pajko: Niesme na divokom západe. Tu nenosí zbraň každý . A poúžiť zbraň na niekoho kto ťa napadne päsťami nieje najlepšie riešenie. Najlepši sposob ako predísť bitke je vycítiť kedy sa to už zvrháva a udrieť ako prvý. (rozkrok,krk) Prípadne ak je chlap prílš velký, alebo je ich viac, použiť staré dobré: Najlepšia obrana je útek.  V naprosté většině situací si lidé, kteří nosí zbraň netroufnou ji použít a raději se nachají okrást. Je to lepší, než mít na krku neúmyslné zabití nebo pokus o zabití. Osobně znám člověka, který zbraň nosí na sebeobranu a on sám mi řekl, že pro něj je i obyčejné "nech toho, nebo tě zabiju" tabu.
Pia Jan 30, 2009 5:06 am |
|
 |
Pajko
Veterán
|
Cervikpo píše: 2Pajko: Niesme na divokom západe. Tu nenosí zbraň každý . A poúžiť zbraň na niekoho kto ťa napadne päsťami nieje najlepšie riešenie. Najlepši sposob ako predísť bitke je vycítiť kedy sa to už zvrháva a udrieť ako prvý. (rozkrok,krk) Prípadne ak je chlap prílš velký, alebo je ich viac, použiť staré dobré: Najlepšia obrana je útek. 
Streľba do nôh?
_________________ ,,Hele Vito, šlápni na to, Henry se potí jako *** v kostele"
|
Pia Jan 30, 2009 11:21 am |
|
 |
Thales
Волк
Registrovaný: Pia Apr 13, 2007 8:42 pm Príspevky: 638 Bydlisko: Kladno
|

No jo Shifty, k tomuhle ti řekne stejnou věc ten, co ti vydává zbroják, stejně jako právník - když nikde nikdo neni a někdo tě napadne, tak když už vytáhneš zbraň, tak ji použij a když už jí použiješ, tak se ujisti, že ten druhý svojí verzi už nikomu nepoví. V případě, že na tebe šel s nožem nebo něčim podobnym, tak není co řešit. Na světě je dost magorů, co tě kvůli pětikilu suveréně zapíchnou.  Na druhou stranu, když nejsi na tohle připravený, tak nemá cenu, aby s sebou člověk jakoukoliv byť obranou zbraň nosil. To maximálně pepřák nebo nějaký paralyzér. Ale i to se někteří lidé bojí použít, aby z toho pak neměli nějaký průser.
Pajko píše: Cervikpo píše: 2Pajko: Niesme na divokom západe. Tu nenosí zbraň každý . A poúžiť zbraň na niekoho kto ťa napadne päsťami nieje najlepšie riešenie. Najlepši sposob ako predísť bitke je vycítiť kedy sa to už zvrháva a udrieť ako prvý. (rozkrok,krk) Prípadne ak je chlap prílš velký, alebo je ich viac, použiť staré dobré: Najlepšia obrana je útek.  Streľba do nôh?
Zrovna trefíš tepnu a ten člověk vykrvácí, co pak? Náhoda je blbec. Navíc v případě, že celá situace nemá svědky, tě pak ten člověk klidně zažaluje, že jsi ho přepadl ty a ještě jsi ho postřelil. Jelikož nejsou svědci, tak je to slovo proti slovu a máš slušnou šanci, že průser budeš mít ty. Když nic většího tak alespoň za nepřiměřenou obranu.
Naposledy upravil Thales dňa Pia Jan 30, 2009 11:25 am, celkovo upravené 1
|
Pia Jan 30, 2009 11:21 am |
|
 |
Keldron
Zelenáč
Registrovaný: Str Okt 08, 2008 6:10 pm Príspevky: 28 Bydlisko: Zone
|
Mno kámoš jenž je u AČR si právě dodělal zkoušky na instruktora v Musadu ...... zkusil jsem na něj naběhnout a shrnu to takto : Přišel jsem,Viděl jsem a............. dostal jsem na p**** a to nejsem žádná chudinka a on mě - prý - šetřil
Pon Feb 23, 2009 7:46 pm |
|
 |
snake.
Zkušený
Registrovaný: Ned Sep 09, 2007 11:20 pm Príspevky: 560 Bydlisko: Bar
|
No cos čekal? 
_________________ Cílem války není padnout za svoji zem, ale donutit ty bastardy padnout za tu svoji.
|
Pon Feb 23, 2009 7:51 pm |
|
 |
Thales
Волк
Registrovaný: Pia Apr 13, 2007 8:42 pm Príspevky: 638 Bydlisko: Kladno
|
Tak já dělám tenhle semestr tai-chi. Dneska jsem měl první hodinu a fakt to neni špatný, člověk se při tom hezky protáhne, uklidní, měl jsme pak pohodový celý den  Až budu mít za sebou víc hodin, tak poreferuju víc.
Pon Feb 23, 2009 10:24 pm |
|
 |
snake.
Zkušený
Registrovaný: Ned Sep 09, 2007 11:20 pm Príspevky: 560 Bydlisko: Bar
|
_________________ Cílem války není padnout za svoji zem, ale donutit ty bastardy padnout za tu svoji.
|
Pon Feb 23, 2009 11:34 pm |
|
 |
Wolf 19
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Jún 20, 2010 7:19 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Dagobah
|
 Re: Bojové umění
ja teraz trenujem kickbox potom trochu box  premyslam ze sa budem ucit aikido .... je to vacsinou praca rukami ... aikido preslav yl Steven Seagal ktory ho ovlada perfektne 

Lovu zdar
|
Pon Nov 15, 2010 10:27 pm |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
Myslíš tu techniku, jak vyřídí desetičlenný pouliční gang jednou rukou (protože na víc pohybů už je prostě moc tlustej)? Jo to je dobry, to chcu taky 
|
Uto Nov 16, 2010 10:46 am |
|
 |
Case_A
Zbynigga
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 3:16 pm Príspevky: 3746 Bydlisko: Čelákovice
|
Nezapomen na brokovnici v ruce druhe.
Uto Nov 16, 2010 11:08 am |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
Bejvávalo, už je to přece starší pán.
|
Uto Nov 16, 2010 11:30 am |
|
 |
Wolf 19
Mírně zkušený
Registrovaný: Ned Jún 20, 2010 7:19 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Dagobah
|
to je ale aj tak je v tom podla mna dobry 

Lovu zdar
|
Uto Nov 16, 2010 2:55 pm |
|
 |
wiloni
Součást Zóny
Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm Príspevky: 2152 Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
|
Bud Spancer vyřídí i třicet chlapů jednou rukou 
_________________ Balada pro hospodského rváče: Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce. Jenom já hubu ...
Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!
|
Uto Nov 16, 2010 3:03 pm |
|
 |
Pajko
Veterán
|
xxviktor píše: Myslíš tu techniku, jak vyřídí desetičlenný pouliční gang jednou rukou (protože na víc pohybů už je prostě moc tlustej)? Jo to je dobry, to chcu taky  Ale tú tehcniku sa musia učiť tí desiati... Ako okolo neho tancovať a nechať sa po jednom zneškodniť 
_________________ ,,Hele Vito, šlápni na to, Henry se potí jako *** v kostele"
|
Uto Nov 16, 2010 3:08 pm |
|
 |
Šílená Šiftýna
Shifty první Telecí
Registrovaný: Pia Apr 06, 2007 12:52 am Príspevky: 3130 Bydlisko: Praha 6
|
Jeden z mála filmu, kde se mi kontaktní souboje líbily, byl Blade.
Především bylo fajn, že bojoval i proti více nepřátelům najednou.
Uto Nov 16, 2010 3:23 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia |
|