S.T.A.L.K.E.R. 2 - informace
Autor |
Správa |
xxviktor
Součást Zóny
|
 Re: S.T.A.L.K.E.R. 2 - informace
A tak Tunguska zní docela zajímavě. Ostatně se doteď pořádně neví, co se tam stalo a tak je celkem velký prostor k vymyšlení zajímavého příběhu. Mohlo by to být zajímavé. Nebránil bych se, Černobyl už známe ze všech stran 
|
Str Apr 13, 2011 7:39 pm |
|
 |
Pseudodog
Veterán
Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm Príspevky: 1040 Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
|
no,zrovna tahle možnost se mi nelíbí ze všeho nejvíc  zní to pro změnu jak název mongolské pláně  ale na názvu nesejde, hlavní bude, aby nepokazili příběh a samozřejmě hru samotnou...nějaké další info není ? se nemůžu dočkat
Str Apr 13, 2011 7:54 pm |
|
 |
wercingetorix
Zkušený
|
Nechci rýpat. ale Tunguska není žádná Mongolská pláň. Je to...ale co - http://bit.ly/eHP6c4
_________________ Ono to funguje !
|
Str Apr 13, 2011 7:57 pm |
|
 |
Pseudodog
Veterán
Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm Príspevky: 1040 Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
|
já neřekl,že to je mongolská pláň,ale že to tak zní. já opravdu nevím (nevěděl jsem,díky za pomoc  ),co to vlastně je, jenom mi to nepřišlo jako pěkný název pro hru, jako je Stalker
Str Apr 13, 2011 8:02 pm |
|
 |
xxviktor
Součást Zóny
|
Pokud by to znamenalo, že Stalker bude na větších otevřených plochách v přírodě, tak by to nemuselo být špatný. Každopádně by se game designer asi pěkně zapotil. Ono na té Sibiři vážně není nic moc zajímavého.
|
Str Apr 13, 2011 8:39 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9109 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Další informační drobky, tentokrát díky RSA Viperovi a jeho všímavosti.
Sob Máj 14, 2011 9:31 pm |
|
 |
Pseudodog
Veterán
|
řekl bych, že budeme hrát za to děcko s vícero očima, aspoň budeme mít přehled  (teď nevím, jestli se smát, protože se bojím, že za něj budeme hrát doopravdy...)
Sob Máj 14, 2011 9:43 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9109 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Vůbec ten smysl animáku jde nějak mimo mě - jestli si někdo myslí, že dítě s očima po hlavě je něco, čemu se smát, tak mi ho je celkem líto. No a o hře se píše těžko, když vlastně doteď vůbec nic nevíme a nemáme (kdyby aspoň pár artworků...)
Sob Máj 14, 2011 10:19 pm |
|
 |
tomco3131
Zelenáč
Registrovaný: Sob Jún 06, 2009 11:07 am Príspevky: 66 Bydlisko: Janov
|
Pár noviniek zo zóny : -Bude sa hrať za strelca /postava z SoCH/ -Niektoré lokality zažijú "návrat" -Mali by sa dať ovládať vozidlá -Na hre pracuje 60 členný tím -Je už umožnený port na PS3 /čo potvrdzuje že je hra stále vyvíjaná primárne na PC  / -cca 50% deju zo starých dielov by sa malo "využívať" -A ešte k filmu, je naň vyhradený rozpočet 3 milióny dolárov -hra bude fungovať pod DX11 čo nám slubuje pekné efekty /toto staršia info ale myslím že som ju tu nevidel, ale na druhej strane pochopitelná /Zdroj: /snad som to preložil správne / http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=437283 , http://www.youtube.com/watch?v=1Bd4WtIWrtw&feature=player_embedded
Ned Júl 17, 2011 7:08 pm |
|
 |
Pseudodog
Veterán
|
tak to se Střelcem mě teda fakt překvapilo. uvidíme, co se z toho vyklube, ale ty staré lokace se mi teda nezamlouvají  i když, Zóna není tak velká, aby se hra mohla odehrávat úplně jinde, že ?
Ned Júl 17, 2011 7:58 pm |
|
 |
tomco3131
Zelenáč
|
mna to celkom potešilo, vyvracia to jeden z názvom Stalker : Tunguzska . Práve tunguzskú katastrofu sa mi sem nepáčilo pchať, je to predsa kus mimo zónu  ale možno som len špatne porozumel tomu ich nápadu z tunguzskou ... dufam ale ze budu podobne ako v CoP lokality podla reality robené 
Ned Júl 17, 2011 8:05 pm |
|
 |
slauch
Nechutně mladý senilní stařešina
Registrovaný: Str Máj 16, 2007 9:06 am Príspevky: 2368 Bydlisko: Dark Valley
|
Pseudodog píše: ... ale ty staré lokace se mi teda nezamlouvají  i když, Zóna není tak velká, aby se hra mohla odehrávat úplně jinde, že ? Ono když se nad tím zamyslíš, tak by logický bylo, že elektrárna je ve středu Zóny - z ní přece Zóna jako taková vznikla. Ale na herních mapách je NPP vždy na severu a Zóna od ní na jih. Takže je šance, že nad NPP by mohla bejt další část Zóny, kterou ještě nikdo neobjevil a neprobádal.
Pon Júl 18, 2011 8:32 am |
|
 |
tomco3131
Zelenáč
|
a este doplnim ze hra bude ruka v ruku s filmom, ktorý bude vydaní subezne z hrou
Pon Júl 18, 2011 2:02 pm |
|
 |
wercingetorix
Zkušený
|
tomco3131 píše: dufam ale ze budu podobne ako v CoP lokality podla reality robené  Tak zatím byly na reálu založené ve všech 3 dílech, tak se toho ani nebojím. Ale nové info je rozhodně zajímavé. Akorát mi začíná vadit ta spjatost příběhu se střelcem.
_________________ Ono to funguje !
|
Pon Júl 18, 2011 2:18 pm |
|
 |
tomco3131
Zelenáč
|
no tak boli, ale az tak "uplne" identicke boli podla mna len v CoP. ci sa mýlim? ..uz by konecne mohli dat nejaky screen/artwork lebo ma uz asi porazí... metro ktoré ma vynst tiez 2012 ma uz aj gameplay a stalker nema este ani poriadnu info.
Pon Júl 18, 2011 2:24 pm |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|