S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

Build 2055 [1935]
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=84&t=2563
Stránka 5 z 5

Autor:  Dragon. [ Pon Mar 16, 2009 1:57 pm ]
Predmet príspevku: 

Je zajímavý ale nějak mi nejdou přepínat ty mapy mezi sebou, furt to tam píše že ta mapa neexistuje.

Autor:  slauch [ Pon Mar 16, 2009 2:47 pm ]
Predmet príspevku: 

Rsa_Viper píše:
slauch: Ale většina pádů by se mohla dát opravit - Pokud tam teda něco jako xray_profil.log je :)

to si piš, že tam je, normálně v adresáři se hrou je podadresář (Logs?? nějakej takovej) a normálně to loguje.

2 Dragon: a přepínáš je nějak takhle?
jump_to_level l02_garbage

Mě to zase padá s hláškou o nedostatku paměti. A přitom jak SoCh, tak CS jede jak víno. A virtuální mám nastavenou na 2,5 GB. Juknu do logu, jestli by někdo zjistil, čím to je. Jo, ještě se chci zeptat - jak to přes konzolu uložím a nalouduju?

Autor:  Dragon. [ Pon Mar 16, 2009 2:54 pm ]
Predmet príspevku: 

JJ přesně takhle to píšu do konzole, akorát mi to potom napíše, že žádnej takovej level neexistuje. Jinak sem se díval a ty mapy tam mám. :?

Autor:  slauch [ Pon Mar 16, 2009 3:04 pm ]
Predmet príspevku: 

tak já to doma taky vyzkouším a uvidím, zejtra bych dal vědět

Autor:  slauch [ Pon Mar 23, 2009 11:56 am ]
Predmet príspevku: 

Tak mě to funguje ke spokojenosti:
dám konzolu (~) a normálně napíšu jump_to_level l02_garbage a jsem na smetišti. Jedinej problém může bejt že jsi se někde uklepl - mezera je tam jenom jedna (mezi level a l02), a název levelu začíná písmenem malý L.

Autor:  Střelec [ Pon Mar 23, 2009 12:24 pm ]
Predmet príspevku: 

slauch píše:
Jo, ještě se chci zeptat - jak to přes konzolu uložím a nalouduju?


Nevim jak přes konzoli ale já to dělám následnovně, klasicky přes F5 nebo F6 dáš quicksave, až vypneš hru tak jdi do složky se savama a quicksave.sav přepiš na all.sav a při spuštění hry se ti automaticky načte :)

Autor:  slauch [ Pon Mar 23, 2009 1:08 pm ]
Predmet príspevku: 

Tak to ozkouším, protože se mi nějak nezdá, že by mi ty klávesy nějak fungovaly - nehodí tu hlášku o uložení a mám dojem, že jsem koukal i do ltx souboru (system? nebo user?, teď už nevím) a ani tam to nebylo nabindovaný na klávesy.
Jinak přes konzoli by to mělo jít (podle příkazů od Mawa) asi takhle:
save [savename] - přičemž jméno by nemělo bejt povinný, defaultně je to "quicksave"
load [savename]
Ale nemůžu vyzkoušet, až doma. Celý jsem to chtěl udělat jako save z každýho levelu, abych pořád nemusel běhat, když se chci někam podívat.
Ale ty pády kvůli paměti už mě točí, nevíte někdo, co s tím?

Autor:  Mr.Tom [ Sob Mar 28, 2009 10:00 am ]
Predmet príspevku: 

Můžu ten build spustit, když mám nainstalovaný originální SoC? Nebude se to mezi sebou "bít" nebo tak něco (savy apod.)?

Autor:  Rsa Viper [ Sob Mar 28, 2009 10:07 am ]
Predmet príspevku: 

Mr.Tom: Ne, nebude ;) - Savy se ukládají do stejné složky kde máš ten Build.

Stránka 5 z 5 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/