S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

problém s X-Ray 1.6
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=52&t=3976
Stránka 1 z 2

Autor:  Filpo [ Uto Nov 23, 2010 9:30 pm ]
Predmet príspevku:  problém s X-Ray 1.6

caute, nainstaloval som si hru a pár krat som hu spustil ale ked hu chcem spustiť teraz tak mi vypíše tabulku že ,, Program X-Ray 1.6 Engine prestal pracovať " a dá sa to len odkliknút, takže ked máte nejakú radu jak to napraviť uvítal by som, díky

Autor:  datastor [ Uto Nov 23, 2010 10:06 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

My bysme pak zas uvítali výpis z logu... je to mimochodem i v nejčastějších otázkách.

Autor:  Filpo [ Uto Nov 23, 2010 10:44 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

* Detected CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz [GenuineIntel], F6/M7/S10, 2504.00 mhz, 32-clk 'rdtsc'
* CPU features: RDTSC, MMX, SSE, SSE2, SSE3, MONITOR/MWAIT, SSSE3, SSE4.1
* CPU threads: 4

Initializing File System...
using fs-ltx fsgame.ltx
FS: 39440 files cached 29 archives, 6970Kb memory used.
Init FileSystem 1.474391 sec
'xrCore' build 3967, Dec 14 2009

EH: 3CAABCFCFF6F3A810019C6A72180F166

-----loading d:\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\gamedata\configs\system.ltx
-----loading d:\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\gamedata\configs\system.ltx
Initializing Engine...
Starting INPUT device...
Loading DLL: xrRender_R2.dll
Loading DLL: xrRender_R3.dll
refCount:m_pAdapter 1
Loading DLL: xrRender_R4.dll
* D3D11: device creation failed with hr=0x887a0004
command line
Executing config-script "user.ltx"...
[c:\users\public\documents\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\user.ltx] successfully loaded.
stack trace:

001B:0040B289 xrEngine.exe, CCC_LoadCFG_custom::operator=()
001B:0044DFEE xrEngine.exe, CCF_EventBox::CCF_EventBox()

Autor:  Bazzinhy [ Pon Jan 10, 2011 12:38 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

Mám stejný problém... vyzkoušel jsem snad už vše, co se dalo... ale pořád mi to padá při spuštění hry... Vše se načítá, a jakmile má dojít k zobrazení texte (stiskněte libolné tlačítko pro pokračování - tak nějak to je), tak mi x-ray vyhodí chybu "ukončit proces".

mám i5 3,26 MHZ, grafiku HD5970, 4GB RAM (verze catalyst 10.12), WIN 7 32bit...


Budu rád za jakoukoliv pomoc...

Autor:  Bazzinhy [ Pon Jan 10, 2011 4:29 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

hmmm, tak kam jsem to dospěl... mám originálku a byl jsem donucen kvůli těm pitomým aktivacím nahodit crack... s verzí 1.6.0.1 a crackem bez modu s přidaným w_knife to jede... ale já chci DMP a verzi 1.6.0.2... já to nechápu, chce se mi brečet :O(

EDIT:
Tak jsem zjistil, že to dělá tehdy, pokud si vyberu DX10 nebo DX11. Což mě hodně mrzí, protože jsem si kupoval grafiku taky kvůli tomu, abych si tu hru mohl v tomto grafickém podání vychutnat... DX9 mi nestačí :-(

Autor:  datastor [ Pon Jan 10, 2011 6:25 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

Na 1.6.02 si patchnout můžeš, já si taky svoji originálku cracknul (na což se váže ještě jedna úsměvná aktivační historka, ale o ní třeba někdy jindy). Pak taky můžeš bez obav použít DMP.

Mimochodem když sis zapínal DX10, vypnul sis přes konfig antialiasing? Ten totiž ve spojení s DX10 hodně blbne.

Autor:  Bazzinhy [ Pon Jan 10, 2011 7:49 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

At dělám, co dělám, tak stejně DX10 a DX11 nerozjedu.... zkoušel jsem starší ovladače GK (nejstarší 10.4 - DUBEN 2010) a nic... já to nechápu a nepochopím.

to Datastor: tobě DX10 a DX11 funguje? jestli ano, mohl bys mi poslat tvůj crack? Jsem tak rozčílenej a potopen do beznaděje, když vím, že GSC tohle neřeší a řešit zřejmě nebude :-(

Autor:  datastor [ Pon Jan 10, 2011 8:14 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

Jde mi jenom DX10, a to právě jenom tehdy, když vypnu natvrdo antialiasing (jinak se obraz začne rozdvojovat - na zkoušku DX11 nemám grafickou kartu). Crack ale na zobrazení pod DX10 nebo DX11 nemá vliv.

Autor:  Bazzinhy [ Pon Jan 10, 2011 8:48 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

Tak mi zkus prosím tě napsat, jakým způsobem nebo který řádek v cfg musím smazat, abych natvrdo odstranil ten antialiasing... je tam toho přes příliš... Předem moc děkuji

Autor:  datastor [ Pon Jan 10, 2011 9:00 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

Stačí editovat řádek r2_aa v user.ltx - ten najdeš v adresáři Sdílené dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\. Nemůžu ale zaručit, že to zabere.

Autor:  Bazzinhy [ Pon Jan 10, 2011 9:11 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

tak jsem to editoval a už tam bylo OFF... takže jestli jsi měl tohle na mysli, tak to nefunguje... škoda, ale díky za snahu

Autor:  Karatan [ Ned Aug 18, 2019 6:43 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

Mžm stejný problém, při přechodu ze Zatonu do Janov a mi to vždy spadne s touhle hláškou ... co s tím?

Nevím kterou číst logu chcete vidět.. tak třeba tu úpslední:
Citácia:
cl setDestroy [60428][171526]
cl setDestroy [60930][171526]
cl setDestroy [60931][171526]
- Destroying level
DestroySingleton::RefCounter: 0
DestroySingleton::RefCounter: 0
DestroySingleton::RefCounter: 0
DestroySingleton::RefCounter: 0
DestroySingleton::RefCounter: 0
Input: 1
Config-file [c:\users\public\documents\stalker-shoc\user.ltx] saved successfully
Destroying Direct3D...
* RM_Dump: textures : 0
* RM_Dump: rtargets : 0
* RM_Dump: rtargetsc : 0
* RM_Dump: vs : 0
* RM_Dump: ps : 0
* RM_Dump: dcl : 0
* RM_Dump: states : 0
* RM_Dump: tex_list : 0
* RM_Dump: matrices : 0
* RM_Dump: lst_constants: 0
* RM_Dump: v_passes : 0
* RM_Dump: v_elements: 0
* RM_Dump: v_shaders : 0
refCount:pBaseZB 1
refCount:pBaseRT 1
DeviceREF: 1

Autor:  Rsa Viper [ Ned Aug 18, 2019 7:00 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

Ahoj, internet vydal spoustu strohých odpovědí. Ale jako nejvíc pravděpodobná se jeví poškozená instalace DirectX. Ze stránek Microsoftu by mělo stačit sehnat webový instalátor, který se o vše postará. Nezaručuji, že to bude fungovat.

Ten záznam logu je k ničemu, protože tohle jenom vypisuje, že se hra ukončila.

Autor:  Karatan [ Ned Aug 18, 2019 7:12 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

No ale ono v logu žádnej error nemám. Hra se uloží "ze Zatonu do Janova" a jak se načte v Janově a má se zobrazit "stiskněte libovolnou klávesu", tak místo zoho hra spadne. Vyvoří se i autosave v Janově, ale při pokusu načíst po načtení spadne ... DX mám prý nejnovější verzi a není nutné na to šahat (tvrdí microsoft).

Autor:  Rsa Viper [ Ned Aug 18, 2019 7:54 pm ]
Predmet príspevku:  Re: problém s X-Ray 1.6

Nahrej někam celý log a odkaz dej sem. Podívám se ještě, jestli tam není něco navíc.

Stránka 1 z 2 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/