• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Sep 17, 2019 11:16 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
 Spawn mod do STALKER Call Of Pripyat 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Str Júl 31, 2013 9:43 am
Príspevky: 1
Odpoveď s citáciou
Poslať Spawn mod do STALKER Call Of Pripyat
Nainstaloval jsem si do hry spawn mod, všechno funguje tak jak má, chci si třeba spawnout zbraň, náboje, jídlo atd. de to, ale když si spawnuju postavy např.: bandita, voják, žoldák tak se nic nestane a jakmile si spawnu mutanty tak hra neodpovídá a píše to:
Program X-Ray 1.6 Engine přestal pracovat

Prosím pomozte mi někdo :cry:


Str Júl 31, 2013 9:58 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Mar 25, 2012 11:19 pm
Príspevky: 30
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Spawn mod do STALKER Call Of Pripyat
sice sa do modovania nevyznam, ale mam pocit ze za to moze to ze tak kde zrovna stojis nema dany mutant/NPC nadefinovane trasy chodenia a system to nevie inak vyhodnotit len padom ...


Ned Aug 11, 2013 9:02 am
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 770
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Spawn mod do STALKER Call Of Pripyat
To na tom nic nemění. Mutantům se trasy nedefinují, ti mají nadefinovány "zóny", ve kterých se procházejí, nebo žijí. V CoP to funguje taky, trochu odlišně. Když je takhle naspawníš bez definice, budou se flákat po celé mapě náhodně. Aspoˇn mě to spawninit šlo.


Ned Aug 11, 2013 10:37 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 04, 2011 6:24 pm
Príspevky: 187
Bydlisko: Pripyat
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Spawn mod do STALKER Call Of Pripyat
přesně, ways se používají v all.spawn k onomu nadefinování trasy, ale u mutantů je to jinak. Ways mají jen mutanti, kteří jsou v nějaké misi (chiméra v zatonu), jinak kde si je v all.spawnu das (se souradnicema), tam taky budou, ale budou se toulat po ozne

Ale k tomu spawneru, v nekterých spawnerech je moznost je spawnou do nějaké konkrétní vzdálenosti (v metrech), pokud by jsi sem dal link, mohl bych se na ten mod podivat


Ned Aug 11, 2013 10:54 am
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 770
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Spawn mod do STALKER Call Of Pripyat
NIcméně je pravda, že vrtat se v trasách, nebo smart terrainech je cesta do pekel, nikdy mi to moc nefungovalo, i když se zdálo být vše ok. Tož GSC, že :lol:


Ned Aug 11, 2013 11:12 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron