|
Registrovať •
FAQ
• Hľadať • Prihlásenie
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Autor |
Správa |
TheFartedOne
Zelenáč
Registrovaný: Uto Sep 04, 2012 7:38 pm Príspevky: 34 Bydlisko: Špičkově Vybavená Dílna Strejdy Jara
|
 Spawn Menu + DMP
Chtěl sem se zeptat včera sem si stáhnul DMP a hnedka ozkoušel a chtěl sem si tam dát i spawn menu... ale nějak to blbne pri kliknutí na spawn menu mi hra spadne šlo by to nějak vyřešit ? + nedá se v DMP zapnout někde hud ? to že nevidim aspon HP mě celkem vadí. Jinak skvělá práce na DMP.
Pia Nov 09, 2012 4:35 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9109 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
 Re: Spawn Menu + DMP
Na blogu k tomu mám hned několik doplňků, stačí se podívat. Se Spawn menu ti poradit ale nedovedu - ty soubory jsem neprohlížel a že by spawnování předmětů pro mě mělo nějakou zvláštní prioritu se taky říct nedá. Rozhodně když chceš hrát s DMP, tak bez podvodů.
Pia Nov 09, 2012 5:50 pm |
|
 |
TheFartedOne
Zelenáč
Registrovaný: Uto Sep 04, 2012 7:38 pm Príspevky: 34 Bydlisko: Špičkově Vybavená Dílna Strejdy Jara
|
No práve že s DMP sem to už odehrál  ale nedostal sem se k několika zbraním který sem nemohl sehnat a chtěl bych se na ně kouknout... například nějaký HK416 sem tam neviděl pak sem tam četl že tam má bejt L96A1 (AWP) a to sem tam taky nepotkal a FN-F2000 sem potkal sice u monoliťáku ale nějak se mi propadla pod textůru....
Ned Nov 11, 2012 4:52 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 9109 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Několik zbraní jsem v novější verzi vyškrtával, a upozorňoval jsem na to i v instrukcích - nehledě na skutečnost, že Spawn menu by ti v tomhle asi nepomohlo, protože funguje jenom na předměty v základní verzi hry (nebo by alespoň teda mělo).
Ned Nov 11, 2012 5:28 pm |
|
 |
TheFartedOne
Zelenáč
|
áha... tak děkuju pak se ještě kouknu jestli bych si tam mohl přidat HUD nebo aspon HP a Výdrž... jinak můžeš Lock... dík 
Ned Nov 11, 2012 5:42 pm |
|
 |
datastor
Technická podpora
|
To samozřejmě jde - je na to kategorie doplňků přímo u mě na blogu.
Ned Nov 11, 2012 6:03 pm |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|