• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia Dec 13, 2019 9:14 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 6 ] 
 Spawn Menu + DMP 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 04, 2012 7:38 pm
Príspevky: 34
Bydlisko: Špičkově Vybavená Dílna Strejdy Jara
Odpoveď s citáciou
Poslať Spawn Menu + DMP
Chtěl sem se zeptat včera sem si stáhnul DMP a hnedka ozkoušel a chtěl sem si tam dát i spawn menu... ale nějak to blbne pri kliknutí na spawn menu mi hra spadne šlo by to nějak vyřešit ? + nedá se v DMP zapnout někde hud ? to že nevidim aspon HP mě celkem vadí. Jinak skvělá práce na DMP.

_________________
Obrázok
Přišel, viděl a dostal po držce. Muhahahaha


Pia Nov 09, 2012 4:35 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Spawn Menu + DMP
Na blogu k tomu mám hned několik doplňků, stačí se podívat. Se Spawn menu ti poradit ale nedovedu - ty soubory jsem neprohlížel a že by spawnování předmětů pro mě mělo nějakou zvláštní prioritu se taky říct nedá. Rozhodně když chceš hrát s DMP, tak bez podvodů.

_________________
Obrázok


Pia Nov 09, 2012 5:50 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 04, 2012 7:38 pm
Príspevky: 34
Bydlisko: Špičkově Vybavená Dílna Strejdy Jara
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Spawn Menu + DMP
No práve že s DMP sem to už odehrál :D
ale nedostal sem se k několika zbraním který sem nemohl sehnat a chtěl bych se na ně kouknout... například nějaký HK416 sem tam neviděl pak sem tam četl že tam má bejt L96A1 (AWP) a to sem tam taky nepotkal a FN-F2000 sem potkal sice u monoliťáku ale nějak se mi propadla pod textůru....

_________________
Obrázok
Přišel, viděl a dostal po držce. Muhahahaha


Ned Nov 11, 2012 4:52 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Spawn Menu + DMP
Několik zbraní jsem v novější verzi vyškrtával, a upozorňoval jsem na to i v instrukcích - nehledě na skutečnost, že Spawn menu by ti v tomhle asi nepomohlo, protože funguje jenom na předměty v základní verzi hry (nebo by alespoň teda mělo).

_________________
Obrázok


Ned Nov 11, 2012 5:28 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 04, 2012 7:38 pm
Príspevky: 34
Bydlisko: Špičkově Vybavená Dílna Strejdy Jara
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Spawn Menu + DMP
áha... tak děkuju pak se ještě kouknu jestli bych si tam mohl přidat HUD nebo aspon HP a Výdrž... jinak můžeš Lock... dík :)

_________________
Obrázok
Přišel, viděl a dostal po držce. Muhahahaha


Ned Nov 11, 2012 5:42 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Spawn Menu + DMP
To samozřejmě jde - je na to kategorie doplňků přímo u mě na blogu.

_________________
Obrázok


Ned Nov 11, 2012 6:03 pm
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 6 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron