• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Sep 17, 2019 12:13 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 14 ] 
 DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK? 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jún 21, 2010 4:52 pm
Príspevky: 10
Odpoveď s citáciou
Poslať DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
cau nevíte někdo jak zprovoznit plynovou masku s dmp a atmosfear 3, protože když mám ve hře jen DMP a Atmosfear 3 tak hra jede suprově a když tam dám mod "dynamic hud 1.2" tak hra padá když se přiblížim k cílovému místu na 100 metrů. Nevíte o nějaké verzi se kterou to potom půjde?


Štv Okt 27, 2011 3:25 pm
Profil
Zkušený
Zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Mar 21, 2011 4:46 pm
Príspevky: 588
Bydlisko: Bambusový háj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
Pokud Ti jde jenom o to, abys měl obrysy plynové masky, tak stačí vytáhnout textury. Nebos to myslel jinak? :roll:

_________________
"V temnotě noci jsem nespatřil žádnou tvář, ačkoliv jsem jasně viděl čísi horký dech srážet se na okenní tabulce. Něco mě sledovalo."
Můj Twitter.
Obrázok


Štv Okt 27, 2011 5:03 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jún 21, 2010 4:52 pm
Príspevky: 10
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
jo jo přesně tak, prostě chci vidět tu plynovou masku, ale nevím jak to udělat aby to fungovalo


Štv Okt 27, 2011 5:23 pm
Profil
Zkušený
Zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Mar 21, 2011 4:46 pm
Príspevky: 588
Bydlisko: Bambusový háj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
kdyrja píše:
jo jo přesně tak, prostě chci vidět tu plynovou masku, ale nevím jak to udělat aby to fungovalo


Teď si nejsem jistý, ale skoč do DMP gamedata\textures\dynamic_hud a přepiš soubory hud_gas těma, z toho modu co chceš :wink:

_________________
"V temnotě noci jsem nespatřil žádnou tvář, ačkoliv jsem jasně viděl čísi horký dech srážet se na okenní tabulce. Něco mě sledovalo."
Můj Twitter.
Obrázok


Štv Okt 27, 2011 5:28 pm
Profil WWW
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
Sakra... už dřív jsem sliboval přidání dalších textur, ale zapomněl jsem na to. Takže se omlouvám a dodatečně přidávám odkaz.

Stačí si do textures\dynamic_hud\ nakopírovat jenom prvních šest (hud_gas1 až po hud_gas6). Pokud bys chtěl další, stačí přejmenovat ostatní sady textur (merc, mil nebo sci) na předchozí (hud_gas...). Záleží jenom na tom, co bude komu jak vyhovovat. Textury dovede otevřít Paint.NET, IrfanView, Gimp (ale jenom s DDS pluginem) a další.

_________________
Obrázok


Štv Okt 27, 2011 6:22 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jún 21, 2010 4:52 pm
Príspevky: 10
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
dík moc ted je to ono ;)

EDIT: Jo ještě nevíte kde změnit souřadnice míření, Aby nedával optiku do prostřed obrazovky, ale k pravému oku, chtěl bych si totiž nahrát do hry masku jen s dírama na oči, a on tu optiku pak přiloží do prostřed obrazovky kde je ta maska a já nic nevidim :(


Pia Okt 28, 2011 6:21 am
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
Souřadnice míření změnit nejde - střed obrazovky je fixní a pokud bys posunul texturu optiky ke straně monitoru, neviděl bys na cíl.

_________________
Obrázok


Pia Okt 28, 2011 2:24 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jún 21, 2010 4:52 pm
Príspevky: 10
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
aha a nešlo by udělat nějakej script že by při míření ta plynová masky zmizela a potom se opět zobrazila?


Pia Okt 28, 2011 8:41 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Mar 14, 2009 3:32 pm
Príspevky: 1003
Bydlisko: GSC Game World, Kyjev
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
Šlo by to. Až na to, že si už nepamätám ako detekovať, či hráč sa pozerá do optiky...


Sob Okt 29, 2011 10:46 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jún 21, 2010 4:52 pm
Príspevky: 10
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
aha, no kdyby se to někomu povedlo udělal tak bych byl moc vděčnej ;)


Sob Okt 29, 2011 5:02 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jún 21, 2010 4:52 pm
Príspevky: 10
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
kdyrja píše:
aha, no kdyby se to někomu povedlo udělal tak bych byl moc vděčnej ;)



EDIT: Jo a ještě jedna chyba nebo co to. Když jdu k nějaký skrýši, př Skadowsk (nebo jak se to píše :-D) Tak mi to píše ať schovám zbraň, tak jí schovám vejdu dovnitř lodě a můžu vytáhnout zbraň a všechny postřílet :-D , to když jsem to před dlouhem hrával tak to nešlo na 100%. Je to bug a nebo to je schválně?


Sob Okt 29, 2011 7:51 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
Schválně určitě ne - ale v základním DMP to snad nešlo, takže možná to bude něco v pluginu. Podívám se na to.

_________________
Obrázok


Sob Okt 29, 2011 8:38 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jún 21, 2010 4:52 pm
Príspevky: 10
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
už vím proč to dělalo, když do hry zkopírujete všechny soubory od toho gasmask tak potom to jde :-D , už sem to ale smazal protože mě to potom začalo blbnout .-D


Ned Okt 30, 2011 12:49 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Dec 31, 2011 10:08 am
Príspevky: 180
Bydlisko: NPP - strecha, na lehátku
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: DMP + Atmosfer 3 + GAS MASK?
Neviete tam k tej gas mask dať aj efekt dychu, ako to bolo u SGM+APv 1.0 mode?

_________________
Je len jedno miesto, kde Chuck Norris nebol, v Zóne
Obrázok


Sob Dec 31, 2011 1:49 pm
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 14 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron