• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Sep 17, 2019 11:17 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4
 Atmosfear 3 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pia Apr 29, 2011 5:24 am
Príspevky: 83
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
No takže jsem tady s tím logem:
FATAL ERROR

[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : not enough memory

_________________
Obrázok


Pia Jan 27, 2012 9:30 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Jan 10, 2012 1:13 pm
Príspevky: 11
Bydlisko: Zaton, Skadovsk
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Podle mně máš asi malou RAMku nebo si měl zapnuto více programů.

luboskubista: Chyba byla u mně,znova jsem to nainstaloval a už to zase frčí :) Ale přísahám, že jsem to tam musel dávat ty soubory! :oops:

_________________
Obrázok

„Tak dlouho se chodí s plechovým hrnkem pro vodku, až dojdou rubly.“


Sob Jan 28, 2012 9:19 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Jan 29, 2012 6:47 pm
Príspevky: 253
Bydlisko: Skadovsk
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
tomco3131 píše:
hmm tak to máš v pohode zostavu, dúfam že to rozbehám na dobre detaily... so sucasnou to na plno nešlo

Promin, ze se do toho micham :-) ja si nastesti s detajly nedelam starosti, nastavim tak, aby se to hybalo, mam jen notebook a na nem hraju, zatim jsem rozbehal kazdou hru, ty hry pro lepsi karty ani nekupuju :-) Dulezite ze mi na nem jedou Stalkeri na vyssi kvalitu ( uroven nad stredni ) a rozliseni 1024 x 786.

_________________
MESSAGE FROM GOD : "Universe rebooting in 5 seconds. Please log out!"
(L) Logout;(C) Cancel;(P) Panic;(H) Help :_


Ned Apr 01, 2012 1:14 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Dec 28, 2011 10:49 pm
Príspevky: 109
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Kód:
[error]Expression    : !m_error_code
[error]Function      : raii_guard::~raii_guard
[error]File          : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line          : 748
[error]Description   : No such operator defined


Hra mi obecně nepadá, až na tento případ.
Padá to pouze při psionické bouři, když si prohlížím mapu, inventář, bednu se zásobami, ...
... padne to v okamžiku, kdy se při bouři vybije ten elektrický náboj.
Je jedno, jestli hned na začátku, nebo na konci, podmínkou je ta prohlídka skladu, etc.

Dělá to ještě někomu, nebo je chyba v mojí instalaci?
Podle logu to není pamětí, i když mám jenom 2GB DDR2 + 1GB GDDR3 (1440x900; custom detaily, DX9)

_________________
Pokud tě něco přepadne, pravděpodobně je to samo jedlé.

Dříve: Pokud se to nepokazí, nic s tím nedělej.
Dnes: Pokud se to nepokazí, je to předimenzované.


Str Máj 09, 2012 9:57 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Sep 06, 2010 8:52 pm
Príspevky: 39
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Zdravím

Mám AtmosFEAR 3 zakomponovaný v SGM 2.2 http://www.moddb.com/mods/translations/downloads/sgm-22-english-all-in-one

Všetko OK, až na to, že pri prechádzaní medzi lokáciami a pri opätovnom loadingu po zabití mi hra spadne. Vždy vyhodí "NOT ENOUGH MEMORY". Je mi jasné že je to pre veľkosť RAM a typ OS (mám 4GB RAM a 32-bit XP Prof SP3 + RAMdisk).

Grafiku som posťahoval na akceptovateľné minimum a povypínané sú všetky možné procesy.
Chcem sa opýtať, či je možné znížiť nároky napr. znížením kvality textúr v AtmosFEAR 3.

Prosím žiadne kecy ako: "Kup si lepší PC...", kebyže na to mám, tak to už spravím.


Sob Máj 11, 2013 4:19 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 04, 2011 6:24 pm
Príspevky: 187
Bydlisko: Pripyat
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
muzes si stahnout atmosfear 3 a dat tam ty mene narocne textury, ale napiš sem log, abych videl přesně co je tam napsane


Sob Máj 11, 2013 8:45 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Už psal - nedostatek paměti.

Dá se to obejít jenom obtížně. Nižší rozlišení textur sice může částečně pomoct, ale pády stejně nepominou (zvlášť při přechodech po úrovních se hra často ráda vypíná). V tomhle případě by tak bylo nejlepší buďto AF nepoužívat vůbec a nebo jenom samostatně.

_________________
Obrázok


Sob Máj 11, 2013 11:40 pm
Profil WWW
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
X-RAY píše:
Zdravím. Kup si lepší PC.

Ako som pisal niekde davno v Sigerous threade, celkovo mi bohovsky pomohlo jak so stabilitou, tak vykonovo vypnut pridavne miny a anomalie. Bola to sice starsia verzia, takze netusim ci to tam este vobec je, ale za pokus to stoji. Tiez by som vypol zbytocne kraviny ako fallout a psi storm.

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Štv Máj 16, 2013 9:44 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Sep 06, 2010 8:52 pm
Príspevky: 39
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Diky vyskusam...

EDIT1: to bitufus: ciastocne to pomohlo, zmensil sa pocet padov cca o polovicu

EDIT2: znacne pomohlo odstranenie pridanych anomalii pomocou patchu


EDIT3: PROBLEM VYRIESENY, PC ZHOREL, KUPUJEM NOVY :mrgreen:


Pia Máj 17, 2013 8:55 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron