• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Sep 16, 2019 3:11 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Atmosfear 3 
Autor Správa
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 09, 2007 2:44 pm
Príspevky: 359
Bydlisko: Zaton
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Mohu se zeptat jak by mi to běželo na:
AMD athlon II X2 2,2Ghz
4GB DDR3
Ati HD 5650 1GB
1366x768

_________________
http://puerto-sombra.myminicity.com/


Pon Aug 01, 2011 3:56 pm
Profil
Zkušený
Zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Mar 21, 2011 4:46 pm
Príspevky: 588
Bydlisko: Bambusový háj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
jirka607 píše:
Mohu se zeptat jak by mi to běželo na:
AMD athlon II X2 2,2Ghz
4GB DDR3
Ati HD 5650 1GB
1366x768

Kód:
SYSTEM REQUIEMENTS
AtmosFear 3 requires at least 2GB RAM to work without problems.

IMPORTANT:
Installing hi-res texture pack requires at least 500MB more RAM memory than vanilla. Installing this pack can cause memory problems on 32bit systems or systems with less than 3GB RAM.

This mod can seriosly stress your graphic card as it is designed for high-end graphic cards.
However, it has been tested on double SLi-ed 8800GTS with lowered graphic settings with pretty decent results in
framerate. If you experience drop in framerate try to reduce Object details, SSAO, Sun rays quality settings in advanced graphics settings and/or resolution in basic settings.
Don't change in-game basic preset (low, medium, high).

Dynamic DOF and particle waves during blowout can cause framerate drop.

The mod has been designed and tested on version 1.6.02.


Zdroj http://atmosfear.crommcruac.com/call-of-pripyat/installation.php

_________________
"V temnotě noci jsem nespatřil žádnou tvář, ačkoliv jsem jasně viděl čísi horký dech srážet se na okenní tabulce. Něco mě sledovalo."
Můj Twitter.
Obrázok


Pon Aug 01, 2011 9:55 pm
Profil WWW
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Nahod a uvidis, pretoze len boh a ty vies ake detaily a DX verzia ti stacia.

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Pia Aug 05, 2011 5:22 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Aug 11, 2011 2:22 pm
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Zdravím! Sem strašnej fanoušek Stalkra a tak sem si nemohl nechat ujít i módy do této úžasné hry. Boužel nemám na to tak dobrou mašinu abych hru rozjel na 60fps, ale i přesto se pokouším nahrávat videa, která vám chci ukázat. Použité módy ve videu byly AtmosFear 3, Absolute Nature a Absolute Structures. Videa mají kladné hodnocení takže myslím, že se budou líbit i vám. Jen pro informaci, v prvním videu je bouřka a ve druhém západ slunce.
http://youtu.be/GXe77t2APjU
http://youtu.be/wUDKTVAIHRA


Štv Aug 11, 2011 2:29 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Apr 29, 2011 5:24 am
Príspevky: 83
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Zdravím, zrovna jsem se pustil do instalace AtmosFearu 3 a chtěl by jsem se vás zeptat na jednu věc. Když to začínam instalovat tak tam mám na výber ze dvou možnosti -Normal Resolution textures
-High Resolution textures
Který si mám vybrat? Jelikož nevím jestli to nastaveni "normal" není pro malé monitory a nastavení "High pro velké monitory? (moje rozlíšení monitoru je 1680x1050)
Nebo to určuje náročnost modu na PC?
Předem díky za odpověď.

_________________
Obrázok


Pia Jan 06, 2012 3:37 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
B je správně. High resolution textury jsou ve větším rozlišení, proto ti taky víc zatíží sestavu a hra pak buďto bude trhaná a nebo bude padat kvůli nedostatku paměti.

_________________
Obrázok


Pia Jan 06, 2012 5:02 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pia Apr 29, 2011 5:24 am
Príspevky: 83
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Díky.
O tom padáni hry máš taky pravdu. Když začne Blowout okamžite mi to spadne a nahlási Bug error. Ale při PSI spádech mi to vubec nedělá. Hold mod není pro slabé mašiny.

Otázka je možné aby mi hra při blowoutech pořád padala i když jsem hodil všechna nastavení na minimum a Fps se pochybuje na 55-60 (Ram mám 2048MB. A grafická karta Ati HD 4870/512MB)

Ještě se u mně stava (a možná i u vás) jedna zajímavá vec. Vždy když začne Blowout tak se nespustí jenom blowout ale taky nejaká chemická hrozba (nevím už přesne, neboť mi to spadne dřív než stačím dočíst).
Jestli se to děje také vám dejte vědet, docela mně zajímá co to je.

_________________
Obrázok


Pia Jan 06, 2012 6:00 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Ak to mas riadne nainstalovane, tak v hlavnom menu by si mal mat novu polozku Atmosfear, ale tusim len pocas hrania lebo hned po starte som ju tam nemal, a tam si nastavujes vsetko mozne. Je tam moznost nastavenia blowoutov, spadu a psi burok. Ak ti to pada pri blowoute, tak skus zmenit co sa ma stat s NPCkami, alebo ho komplet vypnut. A vypis z logu by sa urcite hodil a ako na ten log staci pohladat tuna na fore.

Btw. 2 GB je naozaj malo pamate, to som mal niekedy pred siestimi rokmi, sice znizenim kvality textur jej neni tak treba, ale proste dnesne minimum je 4 GB.

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Ned Jan 08, 2012 5:14 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Apr 29, 2011 5:24 am
Príspevky: 83
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Nainstalovaný to mám správné a áno počas hry se mi v menu tam zobrazí položka NASTAVENÍ ATMOSFEARU.
Vyzkoušel jsme taky zmněnit co se má stát s NPC po Blowoute: zabít v pruběhu vlny, zabít po blowoute, explodovat. A při PSI búrkach a spádech sem dal nezraňovať.
A pořád mi to hodí tyhle dvě chyby: Prvni: XR-engine přestal pracovat a pak tuhle
http://imageshack.us/photo/my-images/69 ... 75752.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

A o tej paměti no ja hrám atmosfear hlavne v noci (ve hře) kdy se fps pochybuje okolo 45,50. Přes slnečný den (a je jich tam celkem dost) mi to usaje klidně i 30 fps.

Co myslíš tím výpisem z logu? Co je to?

A ješte jedna otázečka v nastaveni atmosfearu v položce další nastavení je položka VYCHOZI NASTAVENÍ BAREV A JASU. Máte s tím nekdo skušenosti?
Jestli se to vubec oplatí dát to nastavení na výchozí. Podle mně jo neboť ten atmosfear mi přes den připadá moc světlej.

_________________
Obrázok


Ned Jan 15, 2012 8:15 am
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Funkciu hladat poznas? Hned prva otazka. Ten obrazok co si poslal akurat hovori, ze to padlo.
http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewtopic.php?f=21&t=991

Mensie FPS som mal iba rano (a vecer?), ked su vidiet slnecne luce. V noci je mensi dohlad, takze to nema preco sekat.

A priamo na Atmosfear stranke je:
Q: The sky is too dark, the ground is too bright. Why?
A: Go to AtmosFear Options menu > Other options and load default color balance and brightness settings.

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Ned Jan 15, 2012 4:40 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Jan 10, 2012 1:13 pm
Príspevky: 11
Bydlisko: Zaton, Skadovsk
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Mám stejný problém jako kolega navrchu.
Popíšu vám můj problém:
Chodím si tak zónou, sem tam narazím na flaksu... jdu si dál a naráz uvidím vlevo dole nějaký divný text a značka blowoutu a falloutu.. a pak mi to padne.

FATAL ERROR

[error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
[error]Line : 156
[error]Description : XML node not found
[error]Argument 0 : atm_indik_rad_red_16
[error]Argument 1 : ui\ui_custom_msgs.xml

Nevíte čím to je? Komp mám jakžtakž dobrý.
RAM: 4GB, Procesor: Intel Core 2 Duo CPU, Grafika: GeForce GTX 560.
Jestli chcete, klidně dohodím screen. Myslíte, že mi komp nestíhá nebo tak?
BTW: Když jsem na Skadovsku, hra mi nespadne a v pohodě hraju. Ale jak vyjdu.. :?

_________________
Obrázok

„Tak dlouho se chodí s plechovým hrnkem pro vodku, až dojdou rubly.“


Sob Jan 21, 2012 11:05 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 04, 2011 6:24 pm
Príspevky: 187
Bydlisko: Pripyat
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
nejspíš chyba v ui_custom_msgs.xml. zkus ho přeinstalovat, jinak nevím


Sob Jan 21, 2012 4:29 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Nemas nahodou este nejaky iny mod, kludne aj taky co len pridava titulky? Na GSC fore spominal niekto tento problem a radili mu pridat riadky z AF3 ui_custom_msgs.xml do toho stavajuceho.

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Ned Jan 22, 2012 8:40 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Jan 10, 2012 1:13 pm
Príspevky: 11
Bydlisko: Zaton, Skadovsk
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Mno, mám tam ještě Rsa Viper's Zone Revision, nainstaloval jsem to jak jsem měl (readme jsem četl, vše jsem nahradil, jak jsem měl).
Tak nevím, jestli náhodou tam někde nebude zrada :)
A ty řádky mám přidat všechny nebo jen pár?

_________________
Obrázok

„Tak dlouho se chodí s plechovým hrnkem pro vodku, až dojdou rubly.“


Uto Jan 24, 2012 12:59 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 04, 2011 6:24 pm
Príspevky: 187
Bydlisko: Pripyat
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Právě jsem se díval a kolega Viper tam má dynamic hud. Ten je s Atmosfearem 3 nefunkční, dokud nepřidáš do scriptu bind_stalker pár řádků, které ho zprovozní.
Psal jsi, že jsi vše nahradil, jak měl.
1. upravoval jsi onen bind_stalker ?
2. upravoval jsi ve složce ui soubor ui_custom_mgs ?


Uto Jan 24, 2012 8:48 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: