• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Sep 17, 2019 11:53 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Atmosfear 3 
Autor Správa
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
V tuhle chvíli s DMP, ale jak už jsem psal, to se mi povedlo nakonec vyřešit. Neměl jsem ale ještě dostatek času na další zkoušení, jenom jsem to v rychlosti proběhl a zkusil zhruba na pět deset minut. Problémy byly podle reportů jenom v tom, že instalátor nechtěl dál pokračovat (údajně bylo na vině Aero ve Win7).

A jak jsem slíbil, tady jsou popisy (vycházel jsem z angličtiny a polštiny, ta zahrnutá čeština byla jako pěst na oko). Archiv stačí rozbalit a soubory vrazit do základní složky textů - v případě Scorpions češtiny je to složka CZE, ve výchozím stavu je to CZ. V průběhu dneška nebo neděle na blog dodám všechny soubory, co jsou potřeba k rozběhání společně s DMP (včetně návodu a tak dál).

_________________
Obrázok


Pia Júl 08, 2011 11:01 pm
Profil WWW
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
mnn: mam origo Cenega verziu. Neviem ako by som to mohol zle nainstalovat, ked sa tam len vyberie zlozka a hotovo. Nejake tie regionalne nastavenia vo Windowse to nemozu robit? Kazdopadne na anglickej to nerobi, takze slava rychlemu internetu :)

Ak by mal niekto podobny problem, tak tu su screeny na orientaciu ze ako to ma vypadat.
Obrázok

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Sob Júl 09, 2011 7:27 am
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Mar 14, 2009 3:32 pm
Príspevky: 1003
Bydlisko: GSC Game World, Kyjev
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Potom si zle nainštaloval AF3. Bodka.


Sob Júl 09, 2011 10:00 am
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Bodka je, ze to robi aj niekomu inemu nez len mne, s CZ verziou.

http://img263.imageshack.us/img263/4372/xrengine201107091649550.jpg

Edit: trocha som sa v tom vrtal a ked nahodim z Datastorovej cestiny localization.ltx a CZ zlozku premenujem na CZE, tak mi to hodi chybu:

[error]Description : XML file:text\cze\st_quests_general.xml value: errDescr:Error document empty.

Ale ak pod tu CZE nakopirujem obsah z ENG zlozky, tak mi to bezi aspon pekne v anglictine. Preco to nema rado azbuku netusim, SGM malo kopec neprelozenych ruskych textov a ziaden takyto problem som nemal.

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Sob Júl 09, 2011 8:04 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Tak to je zvláštní, já to rozjel bez problémů. Zkus prostě stáhnout jenom češtinu (gamedata verzi) a oba soubory, co jsem nalinkoval, nahodit do cze složky.

Obrázok

_________________
Obrázok


Sob Júl 09, 2011 9:41 pm
Profil WWW
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Funguje. Daty na hrad :)

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Ned Júl 10, 2011 7:05 am
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Co by tam se mnou dělali... :) Tak jako tak jsem rád, že to funguje - no a abych nezapomněl, tak tady je ten plugin do DMP, co jsem sliboval.

_________________
Obrázok


Ned Júl 10, 2011 3:43 pm
Profil WWW
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm
Príspevky: 1040
Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
tak. nahodil jsem DMP + AtmosFear 3 a musím to vřele doporučit (obojí :P sorry Micro)

nový Atmosfear je fakt úžasný, myslím, že v rámci možností CoP vyždímal už fakt maximum. hlavně bouřky jsou úžasné. a přestože jsem zvolil vyšší kvalitu při instalaci, žádné propady jsem nezaznamenal, spíš naopak :) (ale to je dost možná tím, že se mi automaticky přeplo osvětlení na Statické)

takže všem hráčům CoP, jejichž PC má dostatek RAM, - neváhejte !!


tady jsem hodil nějaké vlastní screeny, jen tak na ukázku

_________________
Obrázok


Štv Júl 14, 2011 1:53 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 06, 2009 11:07 am
Príspevky: 66
Bydlisko: Janov
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
akú máš PC zostavu ze ti to tak pekne fici???

_________________
Obrázok


Štv Júl 14, 2011 5:01 pm
Profil ICQ
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm
Príspevky: 1040
Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
6GB RAM (DDR2)
nVidia GeForce GTX 460 (768MB)
Intel Core2Quad Q6600 2.40 GHz (tento procesor mám doma přesně 3 roky a vyroben byl nejspíš ještě o něco dřív. a pořád zvládá všechno perfektně !! skoro všechno v PC už jsem vyměnil, ale procesor tam mám pořád "tovární" :))
Win7 (64-bit)

u CoP a u AtmosFearu je podle mě hlavní RAMka. já měl dřív 3GB a hra se mi sekala, když jsem trochu zvedl detaily. a teď s 6GB si můžu dovolit celkem dost.

ale jak říkám - když jsem nahodil Atmosfear, tak si to z nějakého důvodu vypnulo Dynamické světla a jediná možnost jsou Statická světla...což podle mě ulehčilo PC

_________________
Obrázok


Štv Júl 14, 2011 5:07 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 06, 2009 11:07 am
Príspevky: 66
Bydlisko: Janov
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
hmm tak to máš v pohode zostavu, dúfam že to rozbehám na dobre detaily... so sucasnou to na plno nešlo, ale v utorok/stredu ocakavam novu grafiku. zostava je takato :
Intel Core2Duo E7400 2,6GHz = taktovaná na 3,4Ghz
4GB RAM DDR2
GeForce Asus 9800GTX /stará zhorená/ ako náhrada príde Asus Geforce 560ti TOP /1GB RAM, zo základu taktovaná na najvyžšie predajné takty/

Takže dúfam že tá grafika to výrazne zlepší.

_________________
Obrázok


Štv Júl 14, 2011 5:11 pm
Profil ICQ
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Bude fajn, 560Ti mi pekne zvlada Atmosfear v DX11 1920x1200, spolu s Absolute nature aj Structures, ale tak mam 6GB DD3 a i7, aj ked stary Nehalem a nie tie nove asfalt trhajuce Sandy Bridge :)

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Štv Júl 14, 2011 6:13 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 06, 2009 11:07 am
Príspevky: 66
Bydlisko: Janov
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
vzhladom nato že nemám HD monitor ale len 1280x1024 šunt tak dúfam že by mi to naplno ísť mohlo :) uvidíme no :)

_________________
Obrázok


Štv Júl 14, 2011 6:18 pm
Profil ICQ
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Jaaaj kamarat, to ti poleti bezproblemovo :)

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Štv Júl 14, 2011 6:41 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 06, 2009 11:07 am
Príspevky: 66
Bydlisko: Janov
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
pani atmosfear s DMP pluginom je mozne hrat len od začiatkU? lebo save sa mi nedarí rozbehat, novú hru ano.

_________________
Obrázok


Pon Aug 01, 2011 3:32 pm
Profil ICQ
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron