• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv Sep 19, 2019 7:52 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
 Atmosfear 3 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Aug 11, 2010 11:48 am
Príspevky: 50
Odpoveď s citáciou
Poslať Atmosfear 3
ETA: Júl 2011
Novinky:
-Fázy mesiaca
-Správna pozícia slnka(dlhšie noci)
-PSI búrky
-Prepracované počasie(už žiaden dážď z jasného neba)
-In-game nastavenie počasia

Viac info TU


Sob Júl 02, 2011 1:05 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Sa tesim

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Sob Júl 02, 2011 4:18 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 06, 2009 11:07 am
Príspevky: 66
Bydlisko: Janov
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
zvlášť na fázy mesiaca sa teším. a tiez prepracovane počasíćko. PSI burky dufam ze sa budu dat znovu vypnut :) a tiež dufam ze to bude fičať s DMP :) na ceste je nová grafika tak to hádam rozbehám solídne

_________________
Obrázok


Ned Júl 03, 2011 10:44 pm
Profil ICQ
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Musel bych k tomu udělat plugin - otázkou je, jak moc se AF změní a kolik dalších skriptů přibude.

_________________
Obrázok


Ned Júl 03, 2011 10:55 pm
Profil WWW
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Ja som zvedavy na taky spln mesiaca s hmlou a do toho vselijake pazvuku, moze byt atmosfeara jak svina :)

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Pon Júl 04, 2011 12:16 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Mar 14, 2009 3:32 pm
Príspevky: 1003
Bydlisko: GSC Game World, Kyjev
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
datastor: Cromm Cruac (autor) presunul konfiguráciu do menu a nepoužíva už user.ltx. Aspoň čo som čítal...


Pon Júl 04, 2011 10:02 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 06, 2009 11:07 am
Príspevky: 66
Bydlisko: Janov
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
tak od včera je to vonku. Ešte stále nemám grafickú, takže ak niekto otestujete tak dajte vediet, som zvedavý :)


DOWNLOAD: http://www.moddb.com/mods/atmosfear-for ... -3-for-cop

_________________
Obrázok


Pia Júl 08, 2011 1:52 pm
Profil ICQ
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Jenom bych rád dodal, že vzhledem ke změnám v *.dll knihovnách zřejmě nepůjde spustit Steam verze.

EDIT: Kompatibilní soubory AtmosFearu 3 a DMP dělat nebudu kvůli potížím s hratelností.

_________________
Obrázok


Pia Júl 08, 2011 2:10 pm
Profil WWW
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Vie mi niekto poradit ako odstranit tento bordel, okrem toho ze mam zahodit hnusnu CZ verziu do kosa a upiratit ENG? :)
Obrázok

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Pia Júl 08, 2011 8:37 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Jednoduše - stačí si z text složky zkopírovat soubory st_mm_atmosfear_texts.xml a st_quests_general.xml a následně je nakopírovat do svojí aktivní text složky ve hře (takže v tomhle případě cze). Pak by měly texty běžet dobře - nezkoušel jsem to přímo v AF, ale postup se prakticky nemění.

_________________
Obrázok


Pia Júl 08, 2011 8:42 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 06, 2009 11:07 am
Príspevky: 66
Bydlisko: Janov
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
datastor ake problemy z hratelnostou to robí? :o

_________________
Obrázok


Pia Júl 08, 2011 9:10 pm
Profil ICQ
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Nic zásadního. Nejdou vyndat zbraně, po poranění se nechce ukončit postprocess efekt (rozmazání a rozdvojení obrazu s tmavnutím) a tak všelijak. Ještě se na to možná podívám znovu, ale v tuhle chvíli neslibuju vůbec nic.

_________________
Obrázok


Pia Júl 08, 2011 9:17 pm
Profil WWW
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
No pod text zlozkou je zlozka CZ a tam su tie XMLka co si pisal. Ak tu zlozku premenujem na CZE tak mi pri nabiehani hodi Xray chybu.
No ale v podstate mi stacia screeny ako to ma vypadat normalne, na orientaciu to postaci.

_________________
Galbadia hotel soundtrack page


Naposledy upravil bigfutus dňa Pia Júl 08, 2011 10:01 pm, celkovo upravené 1



Pia Júl 08, 2011 9:51 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Jo, tak ne cze, ale jenom cz, omlouvám se. Plete se mi to ještě pořád se Stínem (ale spíš bych kopíroval originální soubory v angličtině). Teď se mi nějak zázrakem povedlo AF zprovoznit i s DMPčkem, tak se na to podívám a pokud bude třeba, dodám sem v tuhle chvíli alespoň úpravu na popisky.

_________________
Obrázok


Pia Júl 08, 2011 9:53 pm
Profil WWW
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Mar 14, 2009 3:32 pm
Príspevky: 1003
Bydlisko: GSC Game World, Kyjev
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Atmosfear 3
Datastor: Tie problémy s hrateľnosťou - to je na čistom CoP, alebo s DMP? Lebo ak sa to týka čistého CoP (s AF3), tak to reportujem Cromm Cruacovi.

bigfutus: Máš originál češtinu od Cenegy? Alebo od Datastora - ak áno tak tú xdb verziu, alebo gamedata verziu?

V každom prípade, ale AF3 obsahuje české texty, takže by to malo bez problémov ísť.  Lebo ak nie tak máš zle nainštalovaný AF3.


Pia Júl 08, 2011 10:52 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 54 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: