• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Mar 25, 2019 4:41 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 23 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Call of Chernobyl 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 04, 2011 6:24 pm
Príspevky: 186
Bydlisko: Pripyat
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Call of Chernobyl
ted db extractor musis dat do slozky gamedata a pak ho spusit


Sob Okt 17, 2015 5:00 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 13, 2008 8:06 am
Príspevky: 169
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Call of Chernobyl
No, to sem udělal, vyskočilo černé okno (příkazový řádek) kde se asi 10 minut zobrazovalo co se všechno rozbaluje, pak je konec,ale nikde nic rozbalené není... :roll:


Jo a ten converter mě jde spustit jen přes ten dávkový soubor viz obr.
přes ten druhý ne, jen problikne černé okno a nic.

Obrázok


Uto Okt 20, 2015 6:26 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 04, 2011 6:24 pm
Príspevky: 186
Bydlisko: Pripyat
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Call of Chernobyl
tam jak mas ten unpacker tak tam by jsi mel mit slozku unpacked tam to vse je teda ja to tam tak mam


Str Okt 21, 2015 7:01 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 13, 2008 8:06 am
Príspevky: 169
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Call of Chernobyl
ano, je tam ještě ta složka -unpacked-, ale i po tom rozbalování je pořád prázdná...

Jinak toto by měly byt ty soubory, co by měly jít rozbalit že? defaultně jsou ve složce -resource-
Obrázok

Průběh rozbalování:

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok


Str Okt 21, 2015 4:06 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 04, 2011 6:24 pm
Príspevky: 186
Bydlisko: Pripyat
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Call of Chernobyl
koukam že jsi ten mod instaloval do Call of Pripat složky. Já mod instaloval do jine složky, unpackovat to šlo a jde to i spustit, zkus to taky: udělej si na ploše složku Call of Chernobyl, a do ni nainstaluj mod a pak si stahni znova unpacker a dej ho do gamedata


Štv Okt 22, 2015 10:21 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Júl 13, 2008 8:06 am
Príspevky: 169
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Call of Chernobyl
Takže to zabralo... Udělal sem si novou složku na "céčku" ale ne přímo v program files, znova instl, stáhl nový unpacker (teď je tam nejaká novější verze) no a rozbalil. Dík moc! :)


Štv Okt 22, 2015 5:50 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Máj 08, 2014 6:48 am
Príspevky: 29
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Call of Chernobyl
Planuje se aj cestina ?


Pia Nov 13, 2015 5:28 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Sob Nov 24, 2018 11:13 am
Príspevky: 4
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Call of Chernobyl
má někdo zkušenosti s poslední verzí call of chernobyl? mám Curunir´s modpack a mám problém u addonu lost to the zone: living legend - po nalezení "monolith shard" se mám setkat se střelcem, ale ten je na střeše menší budovy a nevím jak se za ním mám dostat. poradí někdo?


Pon Dec 31, 2018 2:28 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 23 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: