• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto Feb 19, 2019 11:52 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 48 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
 oáza 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Str Okt 21, 2009 9:00 am
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať oáza
Dokazal by jste nekdo ukazat na mape kde se nachazi podzemní část, kde je pár sloupů kteryma se propletu do oázy.Podle toho videa na yotube se to poznat neda


Str Nov 11, 2009 5:42 pm
Profil
Zkušený
Zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 27, 2009 1:09 pm
Príspevky: 640
Bydlisko: Útušická hasičárna
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
V lokaci Jupiter ze stanice Janovav jdi na jih k tunelu, vlevo od tu¨nelu je takovej malej baracek tak v nem :)

_________________
Jedinec neznamená nic... Celek, celkem nic.
Adobe after effect CS5
Obrázok


Str Nov 11, 2009 6:27 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Okt 21, 2009 9:00 am
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
no do baracku vlezu ale nic se nedeje a ty dvere v nem nejsou nijak aktivni?????


Štv Nov 12, 2009 4:31 pm
Profil
Zkušený
Zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 27, 2009 1:09 pm
Príspevky: 640
Bydlisko: Útušická hasičárna
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
Na jihu u toho tunela tak na pravo od nej je taková budova přilepená k betonoví zdi, vevnitř v tom dome jsou ve 3 místnosti(WC nepočítam) v levo poskládaný krabice roztřílej a zaníma je chodba, dál cestu najdeš :)

_________________
Jedinec neznamená nic... Celek, celkem nic.
Adobe after effect CS5
Obrázok


Štv Nov 12, 2009 6:51 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Okt 21, 2009 9:00 am
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
DIK JA SEL NA DRUHOU STRANU,MYSLEL JSEM ZE CERVENA SIPKA NA KOMPASU JE SEVER


Štv Nov 12, 2009 9:38 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Nov 23, 2009 12:56 pm
Príspevky: 4
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
sevas prosim vaz jak mam preist tie stlpi tej oaze .nijak sa mi nedari .moc vam dakujem


Pon Nov 23, 2009 12:59 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Mar 14, 2009 3:32 pm
Príspevky: 1003
Bydlisko: GSC Game World, Kyjev
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
tt-roman: oáza sa vždy zdá začiatočníkovi ťažká. Ilustrácia bude najlepšia...

(obrázky sú len ilustračné, počet riadkov a stĺpcov nemusia sedieť s hrou)

Obrázok
Obrázok 1: Prejdeš po prvej čiare, teleportuje ťa naspäť. Prejdeš po druhej čiare, znovu ťa teleportuje. Takto budeš prechádzať až kým neprejdeš všetkými riadkami.

Obrázok
Obrázok 2: Potom sa ti zjavia také "závoje" cez ktoré musíš prejsť. Taktiež, musíš cez ne prejsť v správnom poradí (podľa obrázka).

Oprava:Pozor: Umiestnenie závojov je vždy náhodné. Postupnosť sa vytvára pri začatí novej hry. Pri loadnutí je samozrejme tá istá.


Naposledy upravil mnn dňa Štv Nov 26, 2009 8:50 pm, celkovo upravené 1



Pon Nov 23, 2009 1:34 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Nov 23, 2009 12:56 pm
Príspevky: 4
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
dakujem ty moc mnn. uz mozem ist do pripyatu


Str Nov 25, 2009 11:56 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Okt 20, 2009 7:17 pm
Príspevky: 30
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
mnn: dovolim si nesouhlasit s tim nahodnym generovanim.. zkousel jsem si to pozdejc nacist nekolikrat a cesta je pouze jedna. osobne si nepamatuji zeby nekde v cele trilogii byl nejaky "logicky" ukol s nejakym nahodnym generovanim..

edit: zadne obrazkove navody nejsou potreba, osobne me po prvnim portnuti zpatky selskym rozumem napadlo proste projit primo kazdou ulicku a samozrejme se v kazde aktivoval ten vas "zavoj" (tedy myslim az krome jedne), kdyz byli aktivovane vsechny tak nimi stacilo jenom projit..


Naposledy upravil thief69 dňa Štv Nov 26, 2009 8:55 pm, celkovo upravené 1



Štv Nov 26, 2009 8:29 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9098
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
Jasně, pokud si jenom načteš pozici, pořadí portálů se nemění. Začni hru od začátku, dojdi tam a uvidíš sám, že portály se ti zase zpřístupní jinak.

_________________
Obrázok


Štv Nov 26, 2009 8:31 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Okt 20, 2009 7:17 pm
Príspevky: 30
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
jasne.. to je ale uplne to same jako kdyz zacnes novou hru a prvni stalker kteryho potkas bude kracet o 5m dal nez napoprve..
Pokud se ale bavime uz o jednou rozehrane hre (predpokladam ze tak je to v teto diskuzi mysleno), tak pochybuji ze se v ni budou nahodne generovat logicke questy, cili poznamka od mnn je trochu zavadejici..


Štv Nov 26, 2009 8:49 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Mar 14, 2009 3:32 pm
Príspevky: 1003
Bydlisko: GSC Game World, Kyjev
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
thief: ja som mal na mysli to, že drvivá väčšina videí na YouTube je na 2 veci pre človeka čo to prechádza po prvý krát.


Štv Nov 26, 2009 8:51 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Okt 20, 2009 7:17 pm
Príspevky: 30
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
prave proto na Utube pro zadne navody nechodim.. :wink: pokud si nevim rady tak bud to zkousim donekonecna a pak neco kolem sebe rozbiju :D a nebo to radeji dal nehraji.. .. a nebo skoncim na foru jako je tohle :wink:


Štv Nov 26, 2009 8:59 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený

Registrovaný: Sob Máj 30, 2009 6:22 pm
Príspevky: 253
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
No ja som bol jeden s tych stastnejsich ked som prechadzal Oazu tak som nato siel ako Mnn a podarilo dokonca som sa tam vtedy aj vracal lebo som tam zabudol artefakt :D


Štv Nov 26, 2009 9:06 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Mar 19, 2008 6:02 pm
Príspevky: 250
Bydlisko: Skrýš Střelce v podzemí Agropromu...
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: oáza
Kdo by hledal Oázu a nevěděl kde je, tak zde na mapě to je označené:

Obrázok

8)


Štv Dec 17, 2009 10:06 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 48 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: