Ahoj všem stalkerům a případně i stalkerkám (jak já bych strašně nějakou chtěl poznat osobně

)! Divím se, že jakožto letitý stalker v této komunitě ještě nejsem

Asi jsem se k tomu ještě nedostal. Tak tohle využiju alespoň jako takové představení se. Říkám si dlouhé roky Warezz.K, propařil jsem ve všech stalkerech stovky hodin a ledacos si dokážu i zmodifikovat. Moddingu také celkem rozumím (nejen stalkera), ačkoliv stalker pro mě byl vždy šílenost č.1 a ten je pro mě asi nejtěžší. Na nový rok jsem si dal takový mega challenge. Rozjel sem Solnajku Joint Pak 2, vyndal jsem si z toho ukazatel NPC na radaru, vylepšil s Photo Realistic Zone modem, upravil na 40KG váhy, snížil sprint, rychlost, vyhodil z dalekohledu identifikaci NPC a pípání a prostě hardcoruju

Tohle bude na hoooodně měsíců a nervů to udolat. Jsou tu i jiné věci, co bych vše řekl, ale to v průběhu, až uvidím, jak to tady vypadá

Teď jsem se chtěl jen v krátkosti představit všem českým stalkerům. Budu rád, když tohle bude pro mě komunita NR.1

Stalker se mi totiž nikdy neomrzí. Zóna má vždy čím překvapit. Takže pro všechny Anu chiki briki, chiki briki, iv damke.

Edit: Očividně je to tu ale mrtvé, což je škoda