S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

Sloboda - problem Max
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=40&t=4899
Stránka 1 z 1

Autor:  Arkantos [ Ned Máj 19, 2013 11:09 am ]
Predmet príspevku:  Sloboda - problem Max

Mam problem s Maxom. Dostal som za ulohu zlikvidovat jednotku povinnosti. Pokecal som s Maxom, presunul som sa k farme, zlikvidovali sme ich. A tu sa niekde Max zasekne. Najprv sa na odchode otoci a obide farmu (nemozem s nim hovorit) a potom zamieri k prielomu v stene ktory tam nie je miesto toho aby sa vratil kade prisiel. Potom uz len stoji zvonkajsej strany hradieb a ked s nim chcem hovorit tak mi povie, ze pokecame az zrusime povinnost. Lukas mi dalsi ukol neda kym neskoncim tento

Mam Stalkera verzizu 1.05, cesku

Autor:  datastor [ Ned Máj 19, 2013 12:22 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

Tohle je akorát jeden z tuny nedodělků přímo ze strany GSC. Ta stěna, u níž se Max zastaví, by v tuhle chvíli asi měla kvůli výbušninám na zemi sletět dolu. Jenže jak se obecně ví, nestane se tak - stačí ale, když do toho paklíku s dynamitem z dálky střelíš ty. Max by výbuch měl přežít a doběhnout zpátky k tábořišti.

Autor:  Arkantos [ Ned Máj 19, 2013 12:47 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

to som skusal. Vystrielal som zasobnik z bezprostrednej blizkosti z TrS alebo ako sa ta puska vola. Skusal som aj F1 granaty.

Autor:  wiloni [ Ned Máj 19, 2013 1:39 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

Bohužel, v základu dynamit odpálit nejde, protože v konfigu má nastaveno
fire_wound_immunity = 1,0.
Ostatní hodnoty taktéž.
Jedinej způsob je přepsat tyto hodnoty na nižší.

Autor:  Arkantos [ Ned Máj 19, 2013 1:52 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

Ako sa to da urobit? V .ini ? Alebo v konzole?

Autor:  datastor [ Ned Máj 19, 2013 2:06 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

Wiloni: Popravdě jsem na tohle úplně zapomněl - vycházel jsem z hodnot u sebe.

Arkantos: Ani přes konzoli a ani přes ini. Stačí si vytvořit adresář gamedata\config\weapons a do něj nakopírovat tenhle soubor. Pak by už ta krabice měla jít rozstřelit.

Autor:  Arkantos [ Ned Máj 19, 2013 2:08 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

Kde ho mam vytvorit? V tele hry? Alebo pri savoch?

Autor:  Arkantos [ Ned Máj 19, 2013 2:33 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

Vytvoril som, rozstrelil. Aj tak nepomohlo. Z nejakeho dovodu mi nechce hra uznat ulohu za dokoncenu. Vsetci sa vratili na svoje miesto, aj Max. Ale aj tak mi stale tvrdi ze pokecame az znicime jednotku. Uloha stale ukazuje na farmu a Lukas so mnou nehovori.

Autor:  datastor [ Ned Máj 19, 2013 2:34 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

Samozřejmě tam, kde máš nainstalovanou hru. Zmiňovalo se to tady už nesčetněkrát (nehledě na to, že popis je i v nejčastějších dotazech hned na hlavní straně fóra).

Autor:  Arkantos [ Ned Máj 19, 2013 2:41 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

Ako som pisal vyssie. Uz mam spravene. Akurat to nepomohlo. SKoda. Viem ze som to uz robil, potom bolo par zaujimavych questov ale ked nic tak asi nic. Netusim ako to splnit.

Autor:  datastor [ Ned Máj 19, 2013 2:44 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

Zkus načíst starší uloženou pozici hned před nebo po přechodu do skladišť (a nebo jenom přejít do baru a vrátit se). Základní verze v sobě měla hodně problémů, takže rozhodně nejde o nějakou unikátní věc. Bohužel...

Autor:  Arkantos [ Ned Máj 19, 2013 2:54 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

No ja som uz bol v pripjati. Save ma zo zaciatku pripjatI a predtym u kruglova takze si s tym nepomozem. Prisiel som asi na to co je problem. Jedneho zo Stalkerov na farme, konkretne lebku, zabili psi. Preto si Max asi mysli ze nemame splneny pocet.

Autor:  datastor [ Ned Máj 19, 2013 2:58 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Sloboda - problem Max

Jo, to by i odpovídalo. Co si vzpomínám, tak problémová byla i smrt kohokoliv z jednotky třeba v okolních anomáliích, kdy se mise taky nechtěla ukončit. Jde to sice částečně minimalizovat, ale to bys pak musel začít hrát kompletně od začátku.

Stránka 1 z 1 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/