• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Sep 16, 2019 4:15 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 13 ] 
 Sloboda - problem Max 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jún 21, 2011 8:03 pm
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať Sloboda - problem Max
Mam problem s Maxom. Dostal som za ulohu zlikvidovat jednotku povinnosti. Pokecal som s Maxom, presunul som sa k farme, zlikvidovali sme ich. A tu sa niekde Max zasekne. Najprv sa na odchode otoci a obide farmu (nemozem s nim hovorit) a potom zamieri k prielomu v stene ktory tam nie je miesto toho aby sa vratil kade prisiel. Potom uz len stoji zvonkajsej strany hradieb a ked s nim chcem hovorit tak mi povie, ze pokecame az zrusime povinnost. Lukas mi dalsi ukol neda kym neskoncim tento

Mam Stalkera verzizu 1.05, cesku


Ned Máj 19, 2013 11:09 am
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
Tohle je akorát jeden z tuny nedodělků přímo ze strany GSC. Ta stěna, u níž se Max zastaví, by v tuhle chvíli asi měla kvůli výbušninám na zemi sletět dolu. Jenže jak se obecně ví, nestane se tak - stačí ale, když do toho paklíku s dynamitem z dálky střelíš ty. Max by výbuch měl přežít a doběhnout zpátky k tábořišti.

_________________
Obrázok


Ned Máj 19, 2013 12:22 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jún 21, 2011 8:03 pm
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
to som skusal. Vystrielal som zasobnik z bezprostrednej blizkosti z TrS alebo ako sa ta puska vola. Skusal som aj F1 granaty.


Ned Máj 19, 2013 12:47 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
Bohužel, v základu dynamit odpálit nejde, protože v konfigu má nastaveno
fire_wound_immunity = 1,0.
Ostatní hodnoty taktéž.
Jedinej způsob je přepsat tyto hodnoty na nižší.

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Ned Máj 19, 2013 1:39 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jún 21, 2011 8:03 pm
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
Ako sa to da urobit? V .ini ? Alebo v konzole?


Ned Máj 19, 2013 1:52 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
Wiloni: Popravdě jsem na tohle úplně zapomněl - vycházel jsem z hodnot u sebe.

Arkantos: Ani přes konzoli a ani přes ini. Stačí si vytvořit adresář gamedata\config\weapons a do něj nakopírovat tenhle soubor. Pak by už ta krabice měla jít rozstřelit.

_________________
Obrázok


Ned Máj 19, 2013 2:06 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jún 21, 2011 8:03 pm
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
Kde ho mam vytvorit? V tele hry? Alebo pri savoch?


Ned Máj 19, 2013 2:08 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jún 21, 2011 8:03 pm
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
Vytvoril som, rozstrelil. Aj tak nepomohlo. Z nejakeho dovodu mi nechce hra uznat ulohu za dokoncenu. Vsetci sa vratili na svoje miesto, aj Max. Ale aj tak mi stale tvrdi ze pokecame az znicime jednotku. Uloha stale ukazuje na farmu a Lukas so mnou nehovori.


Ned Máj 19, 2013 2:33 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
Samozřejmě tam, kde máš nainstalovanou hru. Zmiňovalo se to tady už nesčetněkrát (nehledě na to, že popis je i v nejčastějších dotazech hned na hlavní straně fóra).

_________________
Obrázok


Ned Máj 19, 2013 2:34 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jún 21, 2011 8:03 pm
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
Ako som pisal vyssie. Uz mam spravene. Akurat to nepomohlo. SKoda. Viem ze som to uz robil, potom bolo par zaujimavych questov ale ked nic tak asi nic. Netusim ako to splnit.


Ned Máj 19, 2013 2:41 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
Zkus načíst starší uloženou pozici hned před nebo po přechodu do skladišť (a nebo jenom přejít do baru a vrátit se). Základní verze v sobě měla hodně problémů, takže rozhodně nejde o nějakou unikátní věc. Bohužel...

_________________
Obrázok


Ned Máj 19, 2013 2:44 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Uto Jún 21, 2011 8:03 pm
Príspevky: 13
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
No ja som uz bol v pripjati. Save ma zo zaciatku pripjatI a predtym u kruglova takze si s tym nepomozem. Prisiel som asi na to co je problem. Jedneho zo Stalkerov na farme, konkretne lebku, zabili psi. Preto si Max asi mysli ze nemame splneny pocet.


Ned Máj 19, 2013 2:54 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Sloboda - problem Max
Jo, to by i odpovídalo. Co si vzpomínám, tak problémová byla i smrt kohokoliv z jednotky třeba v okolních anomáliích, kdy se mise taky nechtěla ukončit. Jde to sice částečně minimalizovat, ale to bys pak musel začít hrát kompletně od začátku.

_________________
Obrázok


Ned Máj 19, 2013 2:58 pm
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 13 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron