• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Aug 19, 2019 6:09 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 6 ] 
 problém s Patchema 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 04, 2012 7:38 pm
Príspevky: 34
Bydlisko: Špičkově Vybavená Dílna Strejdy Jara
Odpoveď s citáciou
 problém s Patchema
Brý den mám problém se patchema... hru sem si nainstaloval jenže pak sem blbec zjistil že abych mohl použít vaše patche potřebuju českou hru... kde bych do toho mohl sehnat češtinu nebo něco aby to opravilo ? nebo stačil by World Wide patch ?

S pozdravem Alex

_________________
Obrázok
Přišel, viděl a dostal po držce. Muhahahaha


Str Nov 07, 2012 4:23 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s Patchema
Samozřejmě že stačil, nemusíš dohledávat ani češtinu a ani nic dalšího. Měly by ti stačit následující verze.

_________________
Obrázok


Str Nov 07, 2012 5:35 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Mar 27, 2011 5:36 pm
Príspevky: 35
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s Patchema
Mám takový malý problém, mám verzi 1.0005 a mám úkrutně pomalé loadingy, ale téměř před půl rokem jsem měl verzi 1.0006 a měl jsem o mnoho kratší loadingy...neví někdo jak zrychlit loadingy, protože nechci jít na 1.0006 kvůli tomu, že jak datastor tak viper říkají že to je špatný patch, tak si tím nechci zmršit hru

Prosím o radu


Sob Dec 01, 2012 9:40 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2406
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s Patchema
Nespouštíš zástupce bez parametru -noprefetch? Těm dlouhým nahrávacím časům by to odpovídalo.


Ned Dec 02, 2012 9:57 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Mar 27, 2011 5:36 pm
Príspevky: 35
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s Patchema
Rsa Viper píše:
Nespouštíš zástupce bez parametru -noprefetch? Těm dlouhým nahrávacím časům by to odpovídalo.

spouštím to s tim parametrem

Zde je přesná cesta
"L:\Nainstalované\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\XR_3DA.exe" -noprefetch


Ned Dec 02, 2012 11:27 am
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2406
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: problém s Patchema
V tom případě je to ale hodně divné. Zkusil jsi hru spustit i bez nějakého módu s tímhle parametrem? Napadá mě jedině, že máš spuštěno moc věcí a nebo zkusit defragmentovat disk.


Ned Dec 02, 2012 1:05 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 6 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: