• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Sep 22, 2019 11:39 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 
 Mody 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jan 30, 2012 4:53 pm
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Mody
Ahoj, vždy, když si chci nainstalovat mod, tak prepišu to user podle návodu, dám vše do Gamedata, ale když chci spustit, tak to napíše chybu v dynamické knihovně s nějákym xrLua.dll, tak to stáhnu z netu nahradim, a nastane další chyba, jenže s xrCore.dll a přes to se nějak nemůžu prokousat! Mám verzi 1.0006.
Předem díky za rady.
Hru normálka jedu v poho na High....


Pon Jan 30, 2012 5:15 pm
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 770
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Mody
1. double post Ti nevadí? Za to může být žluté ovoce.
2. v user.ltx se nic nepřepisuje, pleteš si to s fsgame.ltx
3. Asi nemáš originálku, nebo jsi nakopčil odněkud jinej spouštěcí exáč.
4. Na 1.0006 mody nefungují korektně, proveď donwgrade na 1.0005. Může být příčinou toho lua, popřípadně, že nelze najít vstupní bod procedury.


Pon Jan 30, 2012 5:52 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jan 30, 2012 4:53 pm
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Mody
Orig mám, a sorry za to, že jsem to poslal 2x :D lagnul se mi chrome, nějak se mi poslední dobou se*e, a v user jsem měl přepsat nějáký r2_gloss z 1.5 na 2.5.


Uto Jan 31, 2012 3:15 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Mody
1] Je otázkou, co za modifikaci spouštíš. Pár z těch komplexnějších mění i herní knihovny a v těhletěch případech by podobná chyba byla možná. Takže je potřeba vědět, co za modifikaci sis do hry kopíroval.
2] r2_gloss_factor jenom řídí míru nasvícení objektů, což nemá na hru samotnou ani ten sebemenší vliv.

_________________
Obrázok


Uto Jan 31, 2012 3:43 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jan 30, 2012 4:53 pm
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Mody
Je to DMP 7 850, ale děje se to potom, co tam hodím patche, ještě 1.0003 fachčí, ale 1.0004 už nee :(


Uto Jan 31, 2012 5:40 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Mody
A odpověď je jasná. Chvilka napětí - DMP si rozumí jenom s patchem 1.0005 (aneb další z příkladů, kdy se vyplatí číst si instrukce u souborů).

_________________
Obrázok


Uto Jan 31, 2012 6:00 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jan 30, 2012 4:53 pm
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Mody
OK Jasně, ale když patchuju víc jak 1.0003 tak to hází chybu s tim xrcore.dll, a to uz jsem psal :)


Uto Jan 31, 2012 6:11 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Mody
Originálka ti chybu nevyhodí - jde o to, co je to za verzi, ale nejlepší by bylo celou hru od základu reinstalovat. Teoreticky by DMP měl fungovat i s 1.0006 (stejně jako i několik dalších modpacků), ale za to se zaručit nemůžu. A je jedno, jestli je to krabicovka nebo Steam verze.

_________________
Obrázok


Uto Jan 31, 2012 6:17 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Jan 30, 2012 4:53 pm
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Mody
Jo pořešil jsem to, přepsal registr, znova vypatchoval a odinstaloval datastor, páč s nim to padalo, no všechno jede :D


Uto Jan 31, 2012 6:41 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Mody
DMP jsem zkoušel snad na všech verzích, ať už na normální nebo na Steamovce, na verzích s ruštinou i angličtinou a vždycky se modpack spustil bez problému - takže problém bude někde jinde.

Jakou že to vůbec máš verzi? Krabicovou, digitální distribuce...?

_________________
Obrázok


Uto Jan 31, 2012 8:37 pm
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: