S.T.A.L.K.E.R. - Komunita na scorpions.cz
http://forum.stalker.scorpions.cz/

Nároky.
http://forum.stalker.scorpions.cz/viewtopic.php?f=40&t=4080
Stránka 1 z 1

Autor:  Adraxar [ Uto Feb 01, 2011 7:21 pm ]
Predmet príspevku:  Nároky.

Mám za chvilku narozky a chtěl bych se zeptat jestli mi Shadow of Chernobyl pojede bez sekání.Mám procesor 2.1 a grafickou kartu odpovídající doporočeným nárokům.Nechci totiž čekat na vánoce kdy dostanu new comp :cry: .

Autor:  Genesis [ Uto Feb 01, 2011 8:24 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Nároky.

Co se týká HW nároků je zde určitě nejedno téma... apropo když už, tak musíš upřesnit typ CPU- 2,1 ještě nic neznamená :!:

Autor:  Rsa Viper [ Uto Feb 01, 2011 8:42 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Nároky.

Upřesni typ CPU, velikost RAM, typ grafiky a můžeš i operační systém.

Autor:  Adraxar [ Štv Feb 03, 2011 7:44 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Nároky.

2100MHZ ostatní doporučené nároky splnuju jinak bych je uvedl.

Autor:  Peťan [ Štv Feb 03, 2011 8:07 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Nároky.

To, že se SoCh občas seká i na sestavách, které jsou o dost výš než jsou doporučené požadavky, není žádným tajemstvím. Hra by ti měla jet relativně slušně, v případě potřeby si pohraj s nastavením (snížení detailů, rozlišení, vypnutí stínů atd.).

Pro detailnější rozbor by si musel odpovědět zástupci technické podpory na jeho otázku (a rozhodně ne tím způsobem, který jsi zvolil. Svojí funkci nevyhrál v loterii a ví, proč se ptá, jak se ptá!).

Autor:  H@rtBitch [ Uto Jan 31, 2012 5:46 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Nároky.

No musíš počítat i drobným sekáním i s dobrým kompem (i7, radeon 5650 1GB, ram4GB)
Tato hra má totiž furt nějáký čtení z HDD, furt to bere lokace, takže při vykreslován některejch částí to může trochu cukat.

Autor:  Axis [ Pia Máj 11, 2012 6:01 pm ]
Predmet príspevku:  Re: Nároky.

Ja mám:
CPU - Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz
VGA - ATi Sapphire 4850HD 512MB
RAM - 4GB
OS - Windows 7 Home
A Stalker mi ide celkom plynule, pretože keď sa dostanem do nejakej lokácií tak chvíľočku trvá kým sa všetko načíta. S grafikou nieje problém. :mrgreen: Len to načítavanie je také "kostrbaté". :x Hrám s DMP 7 na max. všetkom. Takže tá hra nepôjde asi nikomu plynule. Vždy sa objaví nejaký krátkodobý "zásek" ktorý má na svedomí načítanie textúry alebo tak...ale Stalker už proste taký je. :) Mohol by si mať aj počítač z výskumného strediska NASA aj tak by ti to niekedy "seklo". :lol: :D

Stránka 1 z 1 Všetky časy sú v GMT + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/