• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob Dec 07, 2019 10:37 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 29 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Tá vojna frakcií aj funguje ? 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 29, 2008 1:46 pm
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak neviem cim to je ale mam verziu zo steamu , nahodenu cestinu a proste dostanem ulohu ze mam dobit nejake miesto kde su stalkeri ktorych mam zelenych , nasi vojaci nic nerobia = to miesto nie je mozne dobit , skusal som aj vyzabijat stalkerov - neuspech, to iste aj ked dostanem dobit miesto kde nie je nikto , nasi vojaci nerobia nic ja tam dojdem nic sa nedeje , proste u mna totalne nefunkca vojna frakcii
(hram za DUTY)

Tu je screen

proste 2 vystrielane body a nic sa nedeje
Som z toho dost mimo ked ma hra taketo bugy na najnovsom patchi.


Pon Dec 29, 2008 3:33 pm
Profil ICQ
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Válka frakcí nefunguje nikomu, ale zkus uložit a zase nahrát hru. Já se takhle zbavil zhruba dvou podobně neaktivních míst a třech volání o pomoc od banditů, co jsem je měl (paradoxně) za nepřátele.

_________________
Obrázok


Pon Dec 29, 2008 5:18 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 29, 2008 1:46 pm
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Skoda no , mohlo to byt zaujimave... ako ked si vezmem ze mi nejde ani MP , hra je zabugovana nefunguje vela vnaslubovanych veci ,zacinam lutovat ze som tie prachy do toho dal , zlaty stary SoCh

_________________
CPU Core 2 Duo E8600& Ninja 2|RAM 2x2GB Hyper-X|GPU Gigabyte HD4870& TwinTurbo|LCD Samsung 20"|HDD 500GB F1|MB P35-S3G|SOUND CreAtive XtremeGamer Fatal1ty|SPEAKERS Logitech X-540|MOUSE Logitech MX518@ Steelpad 5L|KEYBOARD Logitech Wave|CASE TT Soprano VX |PSU Fortron 500W


Pon Dec 29, 2008 8:18 pm
Profil ICQ
Zelenáč

Registrovaný: Str Júl 09, 2008 12:35 pm
Príspevky: 43
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Tá vojna frakcií aj funguje ?
Je mozne znicit zakladnu Povinnosti a vyhrat tak vojnu za slobodu?
Cital som forum a niektori pisali, ze sa im to podarilo, no po nejakej dobe sa tam zase usadila Povinnost. Ale to je jedno teraz... Ja som ich zakladnu este ani neznicil a neviem ci znicim, lebo sam som obsadil vstupne cesty na Agroprom na Smetisku a naopak. Smetisko je uz obsademe Slobodou a jedno stanovisko v Agroprome tiez. Ja som sam na jednom stanovisku, odkial je vidiet vsetky prichadzajuce druzstva Povinnosti a stale ich zabijam a oni stale prichadzaju. Problem je taky, ze tipci zo Slobody su zrejme strasne lenivi a nevedia obsadit ani to druhe stanovisko a vyhlasit utok na zakladnu. Uz nemam ani naboje ani vybavu, takze ak vie niekto povedat, preco je ta Sloboda tak ku**vsky leniva nech napise.


Pon Aug 10, 2009 4:41 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Aug 10, 2009 1:59 pm
Príspevky: 8
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Tá vojna frakcií aj funguje ?
Nomad021 píše:
Podľa mňa bol CS urobený pre dve skupiny hráčov....1. tí ktorí chcú nasledovať akože "príbeh"
2. a tí, ktorých baví donekonečna strieľať druhú frakciu....
Tak keď mi po vybití agropomu za slobodu a "odbehnutí do Jantaru splniť "príbehovú" úlohu a po návrate do temného údolia mi Čechov oznámil, že povinnosť priletela na vrtuľníkoch a vystrieľala celý agropom a teraz nás zase ohrozujú, tak to bolo na mňa veľa.... tak som sa vydal pomaly smerom k agropomu a Čechov mi začal hlásiť, že zas máme všetky cesty dobyté a ideme na agropom, to už som nemohol prehltnúť ani rozdýchať....

Asi nejaký bug, alebo nekonečná vojna frakcií...má niekto podobné skúsenosti _???



No-přesně tak. Obojí se ale dá dělat také. Například likvidovat povinnosťáky a zároveň plnit hlavní dějovou linii. Někdy to ale může bejt docela problém...


Uto Aug 11, 2009 8:03 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Str Júl 09, 2008 12:35 pm
Príspevky: 43
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Tá vojna frakcií aj funguje ?
No uz som to vyriesil sam. Zistil som, ked som prechadzal zo Smetiska do Agropromu, tak presne vtedy isli aj tipci z Povinnosti z Agropromu na Smetisko a cez ten isty prechod. Oni tam nakoniec presli, ale nebolo ich vidiet ani na mape (akokeby boli v tom prechode) a strielali po mojich (Slobode). Vtedy som o tom este nevedel, lebo general mi ani nic nehlasil.
Po 300 zabitych vojakoch Povinnosti, ktori sa stale respawnovali, som tak rozmyslal a len tak ma napadlo, ze pojdem na Smetisko a naspat, ci sa nieco nezmeni, ze Slobodu napadne mi pomoct ked ma uvidia. :mrgreen: A jak som sa dostal na Smetisko, az ptm som zbadal Povinnost ako sa do nekonecne prestreluju s mojimi. Stacilo ich zabit a asi 5 druzstiev Slobody preslo do Agropromu a znicili sme zakladnu Povinnosti.
Takze, kto by mal podobny problem, staci skontrolovat prechody, ci tam nie je nepriatel...
Dalsia chyba v Stalkerovi... :x


Str Aug 12, 2009 2:00 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Tá vojna frakcií aj funguje ?
mne sa podarilo banditov uplne vyhladit, v depe sa uz nespawnuju a maju to tam obsadene stalkery asi uz 5 dni

_________________
STALKERa už nehrám...


Sob Sep 19, 2009 10:57 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Jan 04, 2009 4:18 pm
Príspevky: 2
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Tá vojna frakcií aj funguje ?
Jasne ze hej.
S modmi :)
Taky najnovsi Total Factions War mod je peckovy. Odporucam ;)
No story-line, iba pure war.


Sob Sep 26, 2009 7:02 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Tá vojna frakcií aj funguje ?
bez modov, prvy krat sa tam spawnuli znova ale uz na druhy krat to obsadili stalkeri a banditi uz tam niesu, mody mam akurat All Upgrades a Real Gun names

_________________
STALKERa už nehrám...


Ned Sep 27, 2009 8:15 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Nov 03, 2009 2:51 pm
Príspevky: 16
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Tá vojna frakcií aj funguje ?
je to totalna dmncia netreba to riesit vyvojari to tam dali len preto aby sa rychlejsie minula municia


Str Nov 04, 2009 9:36 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Nov 29, 2011 7:30 am
Príspevky: 15
Bydlisko: Gbely, Slovensko
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Tá vojna frakcií aj funguje ?
Mně válka frackcí funguje jak má.Mám patch 1.5.05.Dělal sem to takhle.Kdiš sem chtěl dobýt bandity tak sem chvíli hrál pro nich až dovtedy pokial sem jim nedal poslední flashdisk a ten dostaneš kdiš pújdeš do toho sklepa.Nepřidával sem se k nim ani sem nezabíjel stalkery.Pak sem se dal ke samotárúm a dobil jich.Obsadili sme depo.Potom sem šel k freedoom a nešli my ze smetište dál, tak sem počkal co duty zruší stanovište na smetišti a pak to šlo dostali sme se do agropromu a obsadili základnu Duty.

_________________
Pravidlo dobrého obchodníka je v tom , že s nikým nikdy nevydrbe.


Pia Dec 09, 2011 10:19 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Mar 27, 2011 5:36 pm
Príspevky: 35
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Tá vojna frakcií aj funguje ?
Prosím vás a když se pridam ke svobode (freedom) tak muzu normalne pokracovat ve hre?......protoze jak jsem hral za povinost (duty) tak jsme meli jednotky v rudym lese u lovce, me jenom zalezi na tom at mi lovec nezavre dvere pred ksichtem kdyz tu povinostacku gardu pred jeho pribytkem vystrilim.


Sob Mar 24, 2012 9:16 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm
Príspevky: 1040
Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Tá vojna frakcií aj funguje ?
že se nestane nějaký bug, to ti nikdo zaručit nemůže, ale hra by měla jít normálně dohrát za jakoukoli frakci. (tedy myslím, že za všechny. nicméně za Svobodu určitě)

_________________
Obrázok


Sob Mar 24, 2012 11:07 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Mar 27, 2011 5:36 pm
Príspevky: 35
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Tá vojna frakcií aj funguje ?
Pseudodog píše:
že se nestane nějaký bug, to ti nikdo zaručit nemůže, ale hra by měla jít normálně dohrát za jakoukoli frakci. (tedy myslím, že za všechny. nicméně za Svobodu určitě)

dík moc


Ned Mar 25, 2012 6:00 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 29 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron