• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str Okt 23, 2019 6:44 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Dobitie zakladne Slobody 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Uto Nov 03, 2009 2:51 pm
Príspevky: 16
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Dobitie zakladne Slobody
mam patch 1.5.07 dostanem vesta PSZ9-univerzalna ocharana,groza,240 tych sedych nabojov do vintoreza a grozy a este 2 ci tri vog25 granaty


Uto Nov 10, 2009 2:51 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Feb 04, 2010 11:13 am
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Dobitie zakladne Slobody
Ahoj, trosku s krizkem po funuse, ale prezto...
Mam problem s dobytim Freedom. V ramci plynuleho tazeni od bodu k bodu se s Duty dostanu az do zaklady Freedom, tu dobyji a obevi se hlaska v logu, ze je mise splnena a ze Freedom uz nikdy nebudou otravovat v Zone zivot, ok tedy.
Jdu si pro odmenu do Duty base [dostal jsem presne to, co tu nekdo z vas vyse postoval jako screenshot]. To, ze na mape je odmena v Duty base pouze "1750RU" pominu, proste bug, zjevne se to tak sere vsem.
Mam patch 1.5.10.
Problem ale nastava, kdyz se pak do Dark Valley vratim: Freedom je vesele back, rozmnozuje se a dokonce utoci na prechody do Garbage. Ta mala posadka asi 15ti Duty memberu, co se uhnizdila v hangaru v centru Freedom base je pryc [mrtva] a na zalozce Fraction's War uz neni "Freedom base has been defeated" [nebo tak], ale opet "You must make your patch to the Dark Valley." To je fajn, takze vse znova? A to takle probiha pokazde? Dae se vubec Freedom "definitivne" dobyt? Vim, ze tyhle problemy se side-questama mel uz SoC, ale tohle me docela nakrklo.
PS: ano, da se to mozna zneuzit tak, ze stale dokola beres odmenu a dobyjis Freedom base, ale koho by to bavilo.


Štv Feb 04, 2010 11:21 am
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Dobitie zakladne Slobody
No bohužel tohle je hlavní náplní hry. Ani Povinnost a ani Svobodu prostě nevybiješ, objeví se někde vždycky nějaká nová družina - Smetiště je jasná ukázka. Přeběhneš k hangáru a prsk, o kus dál už přibíhá nová skupina. Vybiješ ji, prsk, nová skupina za hangárem. A takhle dokola.

Problémem byla i armáda v táboře v Kordonu - nepomohlo ani omezení respawnu.

_________________
Obrázok


Štv Feb 04, 2010 11:30 am
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Štv Feb 04, 2010 11:13 am
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Dobitie zakladne Slobody
Mno ja prave stahl nejaky Fix na to. Faction Wars Respawn Fix 1.01.
Asi to zkusim, protoze Freedom a hlavne Bandits tam mit nechci.
Ale pokud to smrdi cheatem [?] tak se na to vykaslu.
Nevite, zda-li se da Freedom dobyvat stale dokola a dostavat stale dokola reward?


Štv Feb 04, 2010 11:34 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron