• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Máj 25, 2020 12:24 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 7 ] 
 patche 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 02, 2011 9:19 pm
Príspevky: 5
Odpoveď s citáciou
Poslať patche
dobry den,
hral jsem na patchi 1.5.03 pres pulku hry, dokud mi nezacala padat hra po nacteni jednoho savu, tak jsem nainstaloval vsechny patche az do 1.5.10 a ted sem zjistil ze savy z 03 nejsou kompatibilni s zadnym vyssim patchem... neni nejaka moznost jak ty savy importovat nebo de-patchovat stalkera?

pripadne bych i zalohoval a pak reinstaloval ale nevim presne jakej soubor zalohovat

vim sem pako, help :D


Pon Máj 02, 2011 9:25 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: patche
Import pozic nejde, můžeš maximálně reinstalovat hru a znovu ji opatchovat na 1.5.03. Pozice najdeš v adresáři Sdílené dokumenty\STALKER-STCS\savedgames (Windows XP) nebo Users\Public\Documents\STALKER-STCS\savedgames (Windows Vista + Windows 7).

_________________
Obrázok


Pon Máj 02, 2011 9:42 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 02, 2011 9:19 pm
Príspevky: 5
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: patche
diky moc, reinstal neni problem, jen sem doufal ze to pujde i jinak, jo a super rychla odpoved :) sem necekal


Pon Máj 02, 2011 9:48 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 02, 2011 9:19 pm
Príspevky: 5
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: patche
jo a teda jeste... reinstaloval sem hru a savy se samy zalohovaly, takze dobry, a ted k tomu savu, nactu, je to hned po stavenisti v limansku, jdu s tou skupinou k ty vezi jak je tam ten sniper a hned po nacteni tam jeden z nich neco rekne a potom se mi vypne hra.. tak jestli to nejde nejak spravit nebo musim delat staveniste znova :P


Pon Máj 02, 2011 10:16 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: patche
Zřejmě budeš muset - otázkou je, jestli pozicím nebude vadit přechod z vyššího patche na nižší.

_________________
Obrázok


Pon Máj 02, 2011 10:27 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 02, 2011 9:19 pm
Príspevky: 5
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: patche
ja jsem celou hru hral na zakladnim patchi 1.5.03, takze patche tomu nevadi, proste nactu ten vudce rekne "pohyb" a vypne se mi hra, jeste to nejak zkusim ale stve me to, protoze posledni save neni pred stavenistem, jak sem si myslel,ale na zacatku toho mesta :P


Pon Máj 02, 2011 10:29 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Máj 02, 2011 9:19 pm
Príspevky: 5
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: patche
no proste ne a ne, uz sem zkusil snad vsechno, tak jedem limansk znova :/


Pon Máj 02, 2011 10:37 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 7 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron