• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Máj 25, 2020 12:21 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 24 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 Nemoznost prechadzat medzi lokaciami 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Pon Dec 14, 2009 3:25 pm
Príspevky: 15
Odpoveď s citáciou
Poslať Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
Informacie o systeme:
CPU: Intel Core i5-460M
VGA: ATI Radeon HD5870/ 1GB DDR5
RAM: DDR III 4GB(2GB*2)
HDD: 500GB 7200RPM
Operacny system: Windows 7 Home Premium 64 bit

Mam nainstalovanu hru Clear Sky a hram ju s patchom 1.5.04, uz som sa dostal na smetisko, nepouzivam ziadne mody ani nic podobne, ked chcem opustit smetisko tak mi ukaze iba tabulku: chces opustit lokaciu?? a na moznost iba gonbik ANO, ked ho stlacim hodi ma spat ako ked v povodnej volbe stlacite NIE. Tu je screen pri nabehnuti volby a po jej stlaceni: http://img97.imageshack.us/i/xrengine201103191423224.jpg/
http://img220.imageshack.us/i/xrengine201103191423272.jpg/. Neviete mi niekto poradit ako by som sa mohol dostat zo smetiska?? a je jedno kam.


Sob Mar 19, 2011 2:48 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
Tohle opravoval až patch 1.5.05 .


Sob Mar 19, 2011 3:03 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Dec 14, 2009 3:25 pm
Príspevky: 15
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
Prave som nainstaloval patch 1.5.05 a stale robi presne to iste, nenapaada vas este daco ine?


Sob Mar 19, 2011 4:21 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 15, 2009 3:38 pm
Príspevky: 418
Bydlisko: pod stromom(ihličnatým)
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
Problem je zrejme v tom,ze si opatchova hra teraz nerozumie zo starymi sejvami.Bude asi potrebne zacat hrat odzaciatku.Mal som skoro rovnaky problem,no patch to vyriesil,ale musel som potom sacat hrat nanovo.

_________________
Ehm, nechcem byť sprostý ale...


Sob Mar 19, 2011 4:41 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Dec 14, 2009 3:25 pm
Príspevky: 15
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
No a to je ten problem, mne sa nechce hrat odznova, uz som pritom stravil isty cas a zase odznova sa mi to nechce hrat.


Sob Mar 19, 2011 7:02 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
Jenže jinak to nejde. Doporučuji ti nahrát ale nejnovější patch, abys pak zase za pár dní neřešil problémy s kordonem.

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Sob Mar 19, 2011 7:17 pm
Profil
Expert
Expert

Registrovaný: Ned Dec 14, 2008 2:02 pm
Príspevky: 770
Bydlisko: Zbrojnice, Armádní sklady.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
Noho, nebuď línej, já to musel jet odznova a to jsem byl v Rudým lese... Nebo to odinstaluj a najdi si nějakou lepší zábavu, něco konstruktivního.


Sob Mar 19, 2011 7:43 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2416
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
Třeba The Sims.


Sob Mar 19, 2011 7:47 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Dec 14, 2009 3:25 pm
Príspevky: 15
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
No problem vyrieseny, smaril som tam najnovsi patch a vsetko ide. Ale musel som ist od znovu, ale ma to aj vyhodu, este mi hra nepadla, vtedy mi padala pravidelne:-)


Sob Mar 19, 2011 11:43 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Mar 24, 2011 7:27 pm
Príspevky: 7
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
Ja mam podobný problém včera som si stiahol DMP 2.1.5 a teraz potrebujem ist do oblasti Armadne skladisko ale na mape mi ani neukazuje cestu tu sipku skade mozem ist a to mi ani nevadi lebo cestu poznam ale ked chcem prejsť cez tu bránu na smetisku tak mi vypise ´´NEMOZES NAJST CESTU´´ a ked som chcel ist cez rudy les tak ma hodi na smetisko neviem čo s tím


Štv Mar 24, 2011 7:45 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
Vždyť do armádních skladů se nechodí přes Smetiště, ale přes Jantar. Hláška o tom, že nemůžeš najít cestu se zobrazí vždycky, když jsi nepostoupil v příběhu (a tomu tak bylo i v základní hře).

_________________
Obrázok


Štv Mar 24, 2011 7:51 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Štv Mar 24, 2011 7:27 pm
Príspevky: 7
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
Ale ja cez Jantar mozem ist akurat do Agroprom a do rudeho lesa :(


Štv Mar 24, 2011 8:00 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm
Príspevky: 1040
Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
musíš postoupit v příběhu ! jinak tě to nepustí, mě to taky nepustilo na začátku z Bažin do Agropromu

_________________
Obrázok


Štv Mar 24, 2011 8:06 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Mar 24, 2011 7:27 pm
Príspevky: 7
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
no ale ja idem podla pribehu mam sa tam porospravat s velitelom stanoviska ale na mape mi neukazuju ziadne cesty tam len ako sa dostat s tamat


Štv Mar 24, 2011 8:09 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm
Príspevky: 1040
Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nemoznost prechadzat medzi lokaciami
nejsem si jistý,ale myslím že se Datastor překlepl, mě se zdá že do Armádních skladů se dá dostat pouze z Rudého lesa...ale i kdyby to z Jantaru šlo,z Rudého lesa to jde natuty, takže tam prostě vlez a v jihovýchodní části Rudého lesa je šipka,která vede do Skladů

_________________
Obrázok


Štv Mar 24, 2011 8:16 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 24 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron