• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Máj 25, 2020 5:20 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 6 ] 
 "musite hru spustit jako administrator" 
Autor Správa
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am
Príspevky: 1105
Bydlisko: Pripjat'
Odpoveď s citáciou
Poslať "musite hru spustit jako administrator"
zdravim

nainstaloval jsem si clear sky, s datastor packem - patch 1.5 , ale kdyz chcu tet spustit hru tak mi to hodi hlasku:

Obrázok

Jako Administrator jsem v pocitaci prihlasenej. Takze nevim o co te hre jde ...

_________________
Obrázok
Zemřel novinář pan Robiněnko. Čest jeho památce.
A o mrtvých jen v dobrém. - Stalker Larp Zřídla 2012


Sob Mar 20, 2010 5:35 pm
Profil ICQ
Zelenáč

Registrovaný: Pon Apr 21, 2008 10:18 am
Príspevky: 132
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: "musite hru spustit jako administrator"
Klik pravým na ikonku a tam klikni na ,,Spustiť ako správca".


Sob Mar 20, 2010 5:58 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Apr 09, 2007 1:42 am
Príspevky: 1105
Bydlisko: Pripjat'
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: "musite hru spustit jako administrator"
ta stejna hlaska ikdyz jsem prihlaseny jako administrator

_________________
Obrázok
Zemřel novinář pan Robiněnko. Čest jeho památce.
A o mrtvých jen v dobrém. - Stalker Larp Zřídla 2012


Sob Mar 20, 2010 5:59 pm
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Mar 10, 2011 4:06 pm
Príspevky: 4
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: "musite hru spustit jako administrator"
docela by mě zajímalo co s tím neboť mám stejný problém :(


Štv Mar 10, 2011 10:04 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: "musite hru spustit jako administrator"
Budu citovat z fóra CDProjektu:

Citácia:
Je to pravděpodobně ochranou tages, pod Win 7 je nutné ji aktualizovat. Stáhněte si ovladač Tages - http://www.tagesprotection.com/main.htm
Klikněte na Drivers a pak si vyberte ovladač podle systému.

_________________
Obrázok


Štv Mar 10, 2011 10:06 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Mar 10, 2011 4:06 pm
Príspevky: 4
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: "musite hru spustit jako administrator"
už sem na to přišel ... díke :))


Pia Mar 11, 2011 9:37 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 6 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron