• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Máj 25, 2020 12:27 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 
 Problémy s myší při nastavení grafiky pod Dx10 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Ned Feb 07, 2010 4:37 pm
Príspevky: 4
Odpoveď s citáciou
Poslať Problémy s myší při nastavení grafiky pod Dx10
Ahoj,
mám problém s grafickým nastavením ve hře. Pokud hraju pod Dx9, vše běží v pořádku. Ale pokud nastavení předpnu do Dx10 (jinak v počítači mám momentálně verzi Dx11, ale problémy to dělalo už dříve při Dx10), vše je v pořádku jen do rozlišení 1024x768 nebo nižší. Jakmile totiž nastavím 1280x1024, můžu pohybovat myší jen cca v polovině obrazovky, což je nehratelná situace, nepřejdu např. jediný dialog.. Dělá to jen tohle jedno rozlišení, ostatní grafická nastavení na to nemají vliv. Máte nějaký nápad, co s tím? Samozřejmě klidně můžu hrát pod directX9, jen mě zajímá, v čem je problém.

Problém se vyskytuje, ať mám ve hře jakoukoliv verzi patche. Hru mám originální, českou verzi. Moje sestava je Intel Core Duo 3GHz, RAM 4GB, ATi Radeon HD 4890, W Vista 32bit, všechny ovladače aktuální. Myš mám od Microsoftu.


Ned Feb 07, 2010 4:48 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Dec 06, 2009 8:34 pm
Príspevky: 20
Bydlisko: Agroprom
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Problémy s myší při nastavení grafiky pod Dx10
Nazdar. I já mám přesně stejnej problém. Mám i podobnou mašinu, jako ty i když mám Intel Core Quad 4Ghz. Nejsem ale žádnej odborník, tak mou radu ber s rezervou :) Zkus třeba aktualizovat dx10. Mě to alespoň dovolilo chvíli hrát v tomhle rozlišení, pak se ale objevily problémy s ,,občasným" sekáním, tzn. že občas po načtení se hra seká a pak se postupně zplynuluje:)(problém je v tom, že to trvá dlouho). A padání taky nepřestalo.


Ned Dec 05, 2010 2:14 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Dec 17, 2007 8:36 pm
Príspevky: 2151
Bydlisko: Po dlouhých pěti letech konečně opět uklizený pokojík
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Problémy s myší při nastavení grafiky pod Dx10
Nemáš připojeny dva monitory?
Purkrab: Ty máš přetaktovanej procesor? QC se ve frekvenci 4 GHz nedělaly

_________________
Balada pro hospodského rváče:
Všichni chlapi v hospodě měli krví potřísněné ruce.
Jenom já hubu ...

Sergeant Of The Master Sergeants Most Important Person Of Extreme Sergeants TO THE MAX!


Ned Dec 05, 2010 6:45 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Dec 06, 2009 8:34 pm
Príspevky: 20
Bydlisko: Agroprom
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Problémy s myší při nastavení grafiky pod Dx10
wiloni: Ježiš sorry :) Nepřečet jsem si to pořádně, mám Core Quad CPU Q6600 2.40 GHZ.


Ned Dec 05, 2010 6:57 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 4 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron