• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Máj 24, 2020 11:45 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 Svoboda - nepřichází posily 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Máj 18, 2008 5:54 pm
Príspevky: 23
Odpoveď s citáciou
Poslať Svoboda - nepřichází posily
Už sem tu někde čet, že pukud budu hrát za svobodu, tak že prý musím dlouho počkat, než přijdou posily aby obsadily stanoviště :( OK pocital sem s tim ale když postřílim všechny povinosťáky u improvizovanýho stanoviště, tak i když počkam hodinu, nikdo neni ochotnej to přijit obsadit !! :evil: :evil: už sem to zkoušel hodněkrát, vždycky jinak ... nic nepomohlo !! :evil: nikde sem na netu nenašel žádný zmínky o stejnym problému... měli ste stejnej problém ?! pls poraďte ... chtěl bych hrozně moc ten exoskeleton !! xD thx za každou odpověď :!: :idea:


Pia Apr 17, 2009 7:57 pm
Profil
Lesník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Jan 30, 2008 7:28 pm
Príspevky: 552
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
Ono, těžko se mi to bude psát. Takže máš štěstí, že mám čas :D
Předpokládám, že myslíš asi Clear Sky. No, ono to je trochu složitější. To co budeš obsazovat si nemůžeš vybírat :D Ono si to totiž Clear Sky vybere samo. V podstatě zkus dobývat jen ty pozice, které se ti označí samy. Když dobiješ nějakou pozici a nebudeš to mít označeno jako úkol, tak ti tam na pomoc asi nikdo nepříjde. Rozumíš tomu, jak sem to napsal ? :)

_________________
|||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| ||||||||||||||||


Pia Apr 17, 2009 8:32 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Máj 18, 2008 5:54 pm
Príspevky: 23
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
Rozumím, ale to improvizované stanoviště je právě že označený jako úkol... je to součást předmostí do agropromu...musím to ovládnout abych mohl zaútočit na základnu povinosti (abych dostal odměnu :mrgreen: ) ... jasně že myslim CS


Pia Apr 17, 2009 8:42 pm
Profil
Lesník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Jan 30, 2008 7:28 pm
Príspevky: 552
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
Tak v tom případě to zkus dobít, počkat, pokud nepříjdou tak to nechat obsadit původnímí vlastníky a znova zkus dobít, počkat, atd. .... :)

EDIT: Anebo quicksave a quickload.

_________________
|||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| ||||||||||||||||


Pia Apr 17, 2009 8:43 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Máj 18, 2008 5:54 pm
Príspevky: 23
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
V tom je ten vtip :D voni ani ty povinostaci na to pak uz nezautocej ... nechal sem to bezet asi tu hodinu at si tam nekdo prijde (prinejlepsim svoboda :D ) ale voni na to vsichni uplne zapomneli a nechali to bejt :( zkousle sem i starsi savy ... nepomohlo... obsazoval sem to uz hodnekrat :( ( jo a mam nejnovejsi patch )


Pia Apr 17, 2009 8:46 pm
Profil
Lesník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Jan 30, 2008 7:28 pm
Príspevky: 552
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
A to máš označený jenom to jedno stanoviště ? Nebo máš na výběr 2 ?

_________________
|||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| |||||||||||||||| ||||||||||||||||


Pia Apr 17, 2009 8:48 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Máj 18, 2008 5:54 pm
Príspevky: 23
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
to druhý sem už obsadil a svoboda jak to ma bejt prisla a obsadila... ale toho druhýho si proste nikdo nevsima :( mozna je to tim ze to je pres smetiste ... ze zakladnu maj vlatne jeste o 1 lokaci dal :( :idea:

Tohle je přesně můj problém:
http://forums.overclockersclub.com/index.php?showtopic=163563
PLS PORADTE !! :( :idea:

// Datastor edit: Zájem si několkanásobnou "PLS POMOZTE" nezískáš - pokud někdo bude vědět, poradí ti. Spam tady nikdo netoleruje.


Pia Apr 17, 2009 8:50 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 492
Bydlisko: CV
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
obávám se že takovou odpověd , kterou čekáš tak takovou asi nedostaneš.... hraji to opět znovu i s modem , ale chová se to stále idiotsky...prostě poslední stanoviště na smetišti a ty šmejdi nejdou a nejdou , jednou se mi to podařilo , ale nevím jak , jenom vím že jsem jako blb lítal po mapě tam a zpátky a pak najednou aleluja.... prostě někde soudruzi z Ukrajiny udělali chybu(a těch sto dalších nejmenuji a to SoCh měl potencionál a základ pro super pokračování a dopadlo to jak to dopadlo)


Sob Apr 18, 2009 1:18 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Máj 18, 2008 5:54 pm
Príspevky: 23
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
Mno tak hold budu prechazet mezi temi lokacemi jak rikas... zajimavy jak je ten stalker udelanej ze kdyz se ty jednotky "restartujou" tak nekdy to dou obsadit :) kazdopadne uz aspon vim ze nejsem jedinej s timle problemem .. diky :)
( uz nebudu spamovat sry xD )


Sob Apr 18, 2009 1:42 pm
Profil
Součást Zóny
Součást Zóny

Registrovaný: Štv Apr 02, 2009 5:25 pm
Príspevky: 1968
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
Imho je to způsobeno tím, že ty posily někde po cestě něco zmasakruje. Hra je prostě pošle a jestli tam dojdou nebo ne, ji nezajímá:)


Sob Apr 18, 2009 11:36 pm
Profil
Mutant - Průvodce
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 23, 2007 11:59 am
Príspevky: 1413
Bydlisko: Jantar
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
Já dnes viděl jak se povinnost snažila obsadit stanoviště svobody. První zaútočili 4 vojáci, ty postříleli. Potom útočili 2, ty taky postříleli, pak tam šel jeden a tak to pokračovalo dokud se jim nepovedlo vystřílet všech 6 vojáků svobody.

_________________
Tell me, Marked One, if you can. You have destroyed so much.
What is it, exactly, that you have created?
Can you name even one thing? I thought not.


Ned Apr 19, 2009 10:46 am
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 6:24 am
Príspevky: 110
Bydlisko: Zóna
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
RedHunterCZ píše:
Už sem tu někde čet, že pukud budu hrát za svobodu, tak že prý musím dlouho počkat, než přijdou posily aby obsadily stanoviště :( OK pocital sem s tim ale když postřílim všechny povinosťáky u improvizovanýho stanoviště, tak i když počkam hodinu, nikdo neni ochotnej to přijit obsadit !! :evil: :evil: už sem to zkoušel hodněkrát, vždycky jinak ... nic nepomohlo !! :evil: nikde sem na netu nenašel žádný zmínky o stejnym problému... měli ste stejnej problém ?! pls poraďte ... chtěl bych hrozně moc ten exoskeleton !! xD thx za každou odpověď :!: :idea:

Jednu radu bych mozna mel,tak jsem to alespon udelal ja a to uz to hraju asi po ctvrte a vzdy to zafungovalo:
Pokud se jim nechce a nejdou zadne posily tak se pridej ke stalkerum a pomoz jim vytriskat bandity (zato taky dostanes tucnou odmenu) a pak se zas pridej ke svobode a jiste to uz pujde.Velitel zahlasi "kdo se chce pridat tak jdeme nakopat povinnostakum prdel" a na mape bys mel videt jak se formuji jednotky i s tim kam mířej.Jo a dobit zakladnu povinnosti je peknej orisek,ale da se to me se to podarilo nekolikrat a je za to tucna odmena.


Uto Apr 21, 2009 6:26 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Máj 18, 2008 5:54 pm
Príspevky: 23
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
Tak se mi podařilo je přimět (diky za radu s odchodem/prichodem k frakci), aby se dostali do improvizovanýho tábora. Jenže teť se to obrátilo a nemůžu je dostat do "silnice na smetiště". Když zkusim zase odchod/prichod tak sice vyjde nejaka skupinka s cilem silnice na smetiste vyjde, ale zastavi se u nejakeho jineho stanoviste na smetisti. V improviz. tabore mam dokonce 2 hlidky ... z toho jedna mela obsadit tu silnici na smetiste... neznam reseni :( jediny co me napadlo je dat odkaz na save a poprosit o obsazeni toho stanoviste :lol: ... mno blba situace ... zase diky za kazdickou radu :roll: :idea:


Str Apr 29, 2009 5:02 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Jún 11, 2007 3:42 pm
Príspevky: 279
Bydlisko: Jižní Čechy
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
Mno já mam stejný problem.. přidal jsem se ke stalkerum a před základnou banditů se ta skupina co měla útočit se mnou jakoby sekla a stojí tam.. trochu mě to štve ptze celá základna se mi samotnému moc vykillovat nechce :( btw jak odejdu z frakce?:D

_________________
Obrázok
by Keanu


Pia Máj 01, 2009 9:20 am
Profil ICQ WWW
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Apr 06, 2008 2:49 pm
Príspevky: 776
Bydlisko: Hooodně vysoko.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Svoboda - nepřichází posily
No nejlepší na tom je, že ta válka frakcí ma v sobě docela blbou chybu. Přidal jsem se ke stalkerům a vymlátil ze smetiště všechny bandity. Po obsazení základny banditů stalkery, už se tam banditi nikdy znova nerespawnuli. Potom jsem se přidal k povinnosti a mám za úkol obsadit tábořiště na smetišti, kde jsou zpřátelení stalkeři. Takže tím pádem nemůžu obsadit smetiště a útočit na temný údolí. Jedině si znepřátelit stalkery a to se mi fakt nechce. :?

_________________
Obrázok


Sob Máj 02, 2009 9:13 am
Profil ICQ
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron