• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Máj 24, 2020 11:26 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 26 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 Bugy v Red forestu a Military warehouse + jejich řešení 
Autor Správa
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Okt 28, 2008 11:32 am
Príspevky: 170
Odpoveď s citáciou
Poslať Bugy v Red forestu a Military warehouse + jejich řešení
BUG: Forester dostane Compass, ale neobjeví se mi žádný další hlavní úkol.
ŘEŠENÍ: Odejděte do Military warehouse, vraťte se zpět k Foresterovi a řekněte mu, že pro něj máte Compass.
Měli byste ještě jednou dostat odměnu a úkol se aktivuje.

:arrow: Na něj navazuje tento bug (několikrát se mi staly oba zároveň)

BUG: Po příchodu do Military warehouse se úkol objeví - Forester mě pošle promluvit s Mercenaries, jejich velitel se mě při rozhovoru zeptá, jestli jsem našel způsob, jak jeho přátele dostat z prostorové bubliny, ale jediná dostupná odpověď je "Ještě ne."
ŘEŠENÍ: Zkuste postup uvedený výše, pokud to nepůjde, nezbývá než Mercenaries postřílet a prohledat jejich velitele - měl by se při tom aktivovat úkol "Odvysílej zprávu." (dokud se neaktivuje, nejde páka na radiostanici použít :!: )


Str Okt 29, 2008 2:03 am
Profil ICQ
Mutant - Průvodce
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 23, 2007 11:59 am
Príspevky: 1413
Bydlisko: Jantar
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Já si myslím že jsi zapomněl vyléz nahoru do hangáru v Jantaru, tak jako jsem to udělal já. :wink:

_________________
Tell me, Marked One, if you can. You have destroyed so much.
What is it, exactly, that you have created?
Can you name even one thing? I thought not.


Str Okt 29, 2008 8:47 am
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Okt 28, 2008 11:32 am
Príspevky: 170
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Snork z Jantaru píše:
Já si myslím že jsi zapomněl vyléz nahoru do hangáru v Jantaru, tak jako jsem to udělal já. :wink:
Co tím myslíš?


Str Okt 29, 2008 2:45 pm
Profil ICQ
Mutant - Průvodce
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Nov 23, 2007 11:59 am
Príspevky: 1413
Bydlisko: Jantar
Odpoveď s citáciou
Poslať 
No že jsi nevylezl na hangár v Jantaru jak ti přikázal ten Levačka.

_________________
Tell me, Marked One, if you can. You have destroyed so much.
What is it, exactly, that you have created?
Can you name even one thing? I thought not.


Str Okt 29, 2008 3:41 pm
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Okt 28, 2008 11:32 am
Príspevky: 170
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Aha... ne, vylezl jsem tam. Tohle s tím nemá nic společného, je to o pěkných pár úkolů zpátky.
Úkol s chladícím zařízením v jantarské továrně proběhl naprosto hladce.


Štv Okt 30, 2008 2:06 am
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Feb 26, 2008 8:04 am
Príspevky: 50
Odpoveď s citáciou
Poslať 
No po dvoch dňoch skúšania by som poprosil o pomoc po obsadení armádnych skladísk keˇdostanem úlohu stretni sa s Lebedevom, tak keď sa chcem vrátiť do agroformu kde mám uložené veci tak ako sa vrátim po prejdení prechodu do aroformu, stalker sa sekne a pekne potichu padne do win. bez bugtrapu / skúšal som cez smetisko, jantar aj cez sprievodcu/ stalker padne len pri vstupe do agroformu všade inde sa môžem pohybovať bez problémov aj keď po dosť dlhom čase to potom padne kdekoľvek.
Jediné čo som zistil že sa po určitom čase v príkazovom riadku zjaví nápis
" attempt to use non-existent INFOPORTION Yan ZABOR stalker 3 on position"
Nevie niekto poradiť? Vopred Ď.
staršie save nemám len v armádnom skladisku a robí to z každého

_________________
Smrť je absolútny spôsob ako dať najavo, že niekto otravuje


Štv Nov 06, 2008 8:02 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Feb 26, 2008 8:04 am
Príspevky: 50
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Sa na ten šmejd vy....m, kedže nikto neporadil tak som to rozohral NANOVO!!!!
A čo sa nestane, znova tá istá chyba, len teraz už po prechode od doktora prejdem do agroformu cca. 1 min. hrania a začne sekať hudbu a nasleduje utešený pád do okien.
V logu znova tá istá hláška " attempt to use non-existent INFOPORTION Yan ZABOR stalker 3 on position"
Chcem len vedieť čo je to za chybu prípadne čo je to za debila ten ZABOR a kde je ????

_________________
Smrť je absolútny spôsob ako dať najavo, že niekto otravuje


Štv Nov 20, 2008 10:36 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zkus patch 1.5.05, možná by mohl pomoct. Ty hlášky s chybou v info_portion se mi taky často zobrazí, ale jenom v konzoli a bez pádu do oken.

_________________
Obrázok


Štv Nov 20, 2008 11:01 pm
Profil WWW
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Feb 26, 2008 8:04 am
Príspevky: 50
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zaujímavé je, že kolega / hráme na tom istom kompe / to dohral bez tejto chyby / síce nie bez pádov / ale dohral. Delily sme sa o savy pretože pár pádov na začiatku nevydržali jeho save a pár moje tak sme to rozohrávali na dve strany. Mal som možnosť to dohrať z jeho save ale chcel som dohrať ako samotár bez pripojenia sa k akekoľvek frakcií.
P.s. skúsil som 10005 ale padá celá hra a save sú nekompaktibilné tak som tam pichol 10007 hra ide ale savy nejdú, tak ODZNOVA už zas / niééé / :shock:

_________________
Smrť je absolútny spôsob ako dať najavo, že niekto otravuje


Pia Nov 21, 2008 2:03 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Nov 03, 2009 2:51 pm
Príspevky: 16
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Bugy v Red forestu a Military warehouse + jejich řešení
mne sa zatial stalo len to ze arm.skladoch som vsetkych pobil a nesla mi spustit ta paka co odosle suradnice


Pia Nov 13, 2009 7:03 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Sob Dec 31, 2011 5:03 pm
Príspevky: 1
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Bugy v Red forestu a Military warehouse + jejich řešení
Prosim o pomoc najdu kompas odevzdam ho pak jdu k zoldakum postlilim vampy vylezu na vez, pak pokec pak zoldaci zavolaj svobode ze dobijem sklady tam jdu dobiju sklady a misto aktivace vysilacky me do ukolu skoci nasleduj stalkera na strechu ahangaru tahle hlasaka se me objevovala i driv ale ukoly fungovali ted me nejde odvisilat ta zprava tudis sem v haji
diky


Sob Dec 31, 2011 5:07 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Ned Sep 29, 2013 4:29 pm
Príspevky: 10
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Bugy v Red forestu a Military warehouse + jejich řešení
Kdyz jsem ziskal artefakt kompas,,tak si chci ulozit game a padne to do win a bug trap neco mele

xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "C:\Program Files (x86)\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\bin\xrCore.dll" at 0023:1001B944, xrDebug::backend()+164 byte(s)


Ned Sep 29, 2013 4:58 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Bugy v Red forestu a Military warehouse + jejich řešení
Tak si pročti nejčastější dotazy a pak sem teprv pošli pravou chybu - ne tuhle změť znaků.

_________________
Obrázok


Ned Sep 29, 2013 9:44 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Ned Sep 29, 2013 4:29 pm
Príspevky: 10
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Bugy v Red forestu a Military warehouse + jejich řešení
Kdyz mam dobit most v limansk,,tak na levo je band,,toho sejmu a hra spadne,???nevi nekdo proc a co se da proti tomu delat??,az tam zustane jen on lebedev ho okstreli a hra se stejne spadne


Str Okt 02, 2013 6:27 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Bugy v Red forestu a Military warehouse + jejich řešení
Bez výpisu z logu sotva.

_________________
Obrázok


Str Okt 02, 2013 6:40 pm
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 26 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron