• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Máj 24, 2020 10:26 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 30 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 xrCore.dll ERROR 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Sob Sep 20, 2008 11:39 am
Príspevky: 2
Odpoveď s citáciou
Poslať xrCore.dll ERROR
Poprvé, když jsem šel do Red Forrest za lesníkem tak jsem se tam dostal pomocí "černé díry", která je na poli anomálií (tou dobou jsem byl bez frakce). Když jsem se tam vypravil v souvistosti s hlavním herním příběhem poruhé tak se mi tam nejde nijak dostat (jsem v frakci Duty)... Ať tam jdu z "černé díry" nebo z armádních skladišť tak mi hra spadne a napíše to chybu engine. Konkrétně xrCore.dll.

Nemůže to být tím, že jsem v Duty? Protože když jsem nebyl v žádné frakci tak jsem se tam dostal bez probému a nyní to opravdu absolutně nejde.

Verze hry je ENG a patch je 1.5.04

Má někdo stejné problém?


Sob Sep 20, 2008 5:10 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Sep 13, 2008 1:01 pm
Príspevky: 18
Odpoveď s citáciou
Poslať 
mne robí to isté a som bez frakcie.. nvm čim to je


Sob Sep 20, 2008 5:23 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Feb 09, 2008 11:45 am
Príspevky: 86
Odpoveď s citáciou
Poslať 
me take jsem bez frakce


Sob Sep 20, 2008 6:18 pm
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 23, 2008 4:27 pm
Príspevky: 30
Bydlisko: Ústí nad Orlicí
Odpoveď s citáciou
Poslať 
mne to delalo s polskou verzi.... ted mi prisla CZ a vse slape jak ma...


Str Sep 24, 2008 6:09 am
Profil ICQ
Zelenáč

Registrovaný: Ned Okt 12, 2008 2:16 pm
Príspevky: 1
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dobry den, uz tohle nekdo vyresil??? me se to stava taky zmena cracku,patche ani preinstalovani mi nepomohla a to dokonce ted nemuzu ani do zadny jiny lokace jinak hra taky spadne a za lesnikem taky ne...je to ztraceny :( po padu to hodi nejakou chybu ze windows nenalezl disk nebo co a po vypnuti naskoci ta chybka s tim broukem o budu nebo co


Ned Okt 12, 2008 7:53 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Okt 20, 2008 7:39 pm
Príspevky: 12
Bydlisko: Doma
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mne to tiez pada asi po 2minutach hrania a napise mi tam, ze neijaky x-ray engine error (xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "D:\Moje programy\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\bin\xrCore.dll" at 001B:0064B914, xrDebug::backend()+164 byte(s)) to je to s tym chrobakom a nwm co s tym mam robit :( mam verziu 1.503


Uto Okt 21, 2008 12:49 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať 
aj mne to robilo vzdy po nejakom cese s patchom 1.5.03 ale ked som si dal patch 1.5.04 tak zoadny xrcore.dll error nebol, obcas iba xrGame.dll, sice som musel hrat znova ale stalo to za to a ty si rovno hod patch 1.5.05, ak mas neorig verziu tak mi posli PM

_________________
STALKERa už nehrám...


Uto Okt 21, 2008 12:56 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Okt 20, 2008 7:39 pm
Príspevky: 12
Bydlisko: Doma
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dik za radu tak skusim ten patch 1.504 :wink:


Uto Okt 21, 2008 1:13 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Nov 12, 2007 3:25 pm
Príspevky: 471
Odpoveď s citáciou
Poslať 
daj si rovno 1.5.05

_________________
STALKERa už nehrám...


Uto Okt 21, 2008 1:38 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pon Okt 20, 2008 7:39 pm
Príspevky: 12
Bydlisko: Doma
Odpoveď s citáciou
Poslať 
OK dal som si 1.505 a ono mi to skea":(:(


Uto Okt 21, 2008 6:32 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Nov 18, 2008 4:02 pm
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať xrengine.exe problem
Hledám pomoc. Mám nainstalovaný patch 1.5.07. Vše je OK až do souboje o most do Limansku. Nepustí mne to do Limansku a hra spadne s chybou xrengine.exe(xrcore.dll). Nejde už ani ukládat - stejná chyba. Zkuste mi někdo poradit co mám dělat. Díky :cry:


Uto Nov 18, 2008 4:14 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tahle chyba se vyskytla i u mě, ale s patchem 1.5.03 (tzn. ten, co byl přímo u hry). Nepomohlo ani rozehrání od začátku, ale přechod na 1.5.05 a repete. Těžko říct, jestli by to pomohlo i tobě, každopádně zkusit 1.5.05 můžeš.

Ještě bych se zeptal - používáš modifikace? Případně je sem vypiš. Podívej se taky do sdíl. dokumentů, dosložky STALKER-STCS, tam je složka logs a v ní soubor xray_profil.log. Na konci možná bude pár řádků s popisem chyby (což ale pochybuju, já tam onehdy taky neměl ani zmínku).

_________________
Obrázok


Uto Nov 18, 2008 4:33 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Uto Nov 18, 2008 4:02 pm
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Díky moc. Žádné modifikace nepoužívám. Zkusím to přeinstalovat a nahrát patch 1.5.05 a uvidím.
Dám vědět. Kdyby tě ještě něco napadlo dej vědět.
Zaráží mne ,že v PDA ,kde je mapa , nemám tu modrou šipku pro vstup do Limansku. Mám tam pouze výstup do té nemocnice ,ale ne pro vstup. je to divný.


Uto Nov 18, 2008 8:26 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Uto Nov 18, 2008 4:02 pm
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ani 1.5.05 nepomohlo. Stále stejná chyba . Ve výpisu také nic. ukázal se mi pouze XRayEngine_error_report_081119-201239 a níže je výpis. Jsem ,ale laik a nevím co s tím. POMOC PROSÍM.
Application: XRay Engine
Computer: MARTIN-631010B9
User: Martin
Date: Wednesday, November 19, 2008 8:12:39 PM

Error Reason:
----------------------------------------
xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "C:\Program Files\Deep Silver\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\bin\xrCore.dll" at 001B:0057B924, xrDebug::backend()+164 byte(s)

User Message:
----------------------------------------
Expression : fatal error
Function : CScriptEngine::lua_error
File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
Line : 180
Description : <no>
Arguments : LUA error: ....t.a.l.k.e.r. - clear sky\gamedata\scripts\_g.script:975: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)



System Error:
----------------------------------------
0x00000012 - Více souborů neexistuje.


Str Nov 19, 2008 9:22 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9109
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mám obavy, že tady pomůže jenom rozehrání hry od začátku, případně si od někoho vyprosit pozici někde těsně za mostem už přímo v Limansku. Jinak se jedná o klasickou chybu ve skriptu, tohle vídala tuna hráčů den co den (což jisté, nepochybně kvalifikovanější internetové persóny svalovaly na nevyhovující hardware :-)). Zkus ještě nahrát starší pozici, třeba z armádních skladišť a znovu spustit most. Možná to nepůjde, ale je lepší to nejdřív zkusit a případně se dobrat výsledku, než hned začít od začátku.

_________________
Obrázok


Str Nov 19, 2008 10:45 pm
Profil WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 30 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: