• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned Máj 24, 2020 10:28 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 9 ] 
 Problem so spustenim CS 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Ned Aug 17, 2008 9:21 pm
Príspevky: 2
Odpoveď s citáciou
Poslať Problem so spustenim CS
Cawte ludia - mam riadny problem

Kupil som si pocas vyletu do Rakuska originalku CS , a ked som ju doma nainstaloval a chcel spustit . stále my vypisovalo ze Insert original DVD of Salker CS , pricom so si to poctivo za 50€ kupil :evil: :evil: :evil: !!!

!!!*** PLS HELP ***!!!


Štv Sep 18, 2008 6:53 pm
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 10, 2008 9:59 am
Príspevky: 107
Bydlisko: BrnoCity
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zkus nainstalovat nejnovější DX9 August 08.Mě to pomohlo.
ALE.........Včera jsem přišel domů natěšenej,instalace no problem,patch 1.504 no problem.Klikám na ikonu CS na ploše a píše mi to hloášku že nesouhlasí knihovny dll bla bla bla.Nai nstaloval jsem tedy DX9 aug08,klikám na ikonu na ploše znova a dvd se točí a točí a točí a točí.......a nic se neděje,pouze hučí mechanika.Po dvou minutách ničeho jsem dvd vytáhl.Odinstaloval,pak zas nainstaloval,no a klikám a dvd se točí s točí...............
Takže jsem nasraně vytáhl dvd a dal Timeshift na odreagování.Dnes ráno jsem vstal,dám tam zkušebně CS-jestli si to přes noc dvd nerozmyslelo,jdu se oholit a tak a asi po 5ti!!!!! minutách slyším z repráků zvuky,které do Soulfly,které mi hrálo rozhodně nepatří.Takže CS jsem tedy spustil,podíval se na menu obrazovku a šel do práce...Fakt super.Vsadím se,že až přijdu domů večír,tak to nebude chtít jet. :D

_________________
Televize je nástroj Ďábla!!


Pia Sep 19, 2008 8:43 am
Profil ICQ
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Mar 04, 2008 9:22 pm
Príspevky: 74
Bydlisko: Chernobyl
Odpoveď s citáciou
Poslať 
No CS si s náma pěkně hraje, musim uznat, že takovejch problémů kolem jedný hry jsem ještě neviděl, mě to zatím běží, jenom čekám, kdy sem budu psát svý postřehy s prosbou o pomoc...


Pia Sep 19, 2008 10:47 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 10, 2008 9:59 am
Príspevky: 107
Bydlisko: BrnoCity
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Azazel píše:
No CS si s náma pěkně hraje, musim uznat, že takovejch problémů kolem jedný hry jsem ještě neviděl, mě to zatím běží, jenom čekám, kdy sem budu psát svý postřehy s prosbou o pomoc...


Pravda,tohle je velice špatné,v takovém stavu to vydávat je nehorázná drzost.A reakce GDS jsou ještě drzejší.'A to jsem je měl tak rád za jejich práci.

_________________
Televize je nástroj Ďábla!!


Pia Sep 19, 2008 1:10 pm
Profil ICQ
Součást Zóny
Součást Zóny
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str Máj 07, 2008 10:04 am
Príspevky: 2159
Odpoveď s citáciou
Poslať 
fak píše:
A reakce GDS jsou ještě drzejší.


Mozno trochu OT, ale memozes sem nieco hodit? Alebo aspon do PMky, dik


Pia Sep 19, 2008 2:05 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Sep 19, 2008 10:59 pm
Príspevky: 29
Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja nekde na us foru cetl, ze frajer uci nekde na univerzite a ma CS na ntb, zrovna kdyz mel prednasku a poustel neco v powerpointu pro x lidi, tak ntb zacal pozadovat originalni dvd CS :lol: Prej v ten moment neslo nic, jo je srandovni, ze kdo ma origo, tak vetsinou ma vic problemu nez lidi s warezem :evil:


Sob Sep 20, 2008 11:31 am
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Feb 03, 2012 5:22 pm
Príspevky: 444
Bydlisko: Limansk, Nemocnice, poslední zachovalí sklep s přívodem elektřiny.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Problem so spustenim CS
Help please! Nutně si potřebuji (chci) nainstalovat CS. Bohužel, hra odmítá spolupracovat. Dřív jsem hru ze stejného CD normálně nainstaloval, ale teď to stávkuje.
1. Hru nainstaluji
2. Crack
3. Spustím hru
4. "Soubour protect.dll nelze najít" :!:

Tak tedy reinstal a to samé. Zkusil jsem jiný crack. Nepomohlo a protect.dll stále chyběl. Tak jsem ho stáhl. Ale ouha! Asi si to nějak neporozumělo a vyskočil mi Fatal Error. (A to už když to vypadalo že to naběhne!) Další reinstal, další crack, znovu vložen protect.dll. Log to vůbec nezná a když jsem to zkusil patchnout, patch hru vůbec nenašel. Nemám absolutně tušení co s tim může být.
Předpokládám správně, když předpokládám že CS nezprovoznim? :-(

_________________
"Nevím, kdy to lidé podělali úplně, ale řekl bych, že pohár přetekl, když ukřižovali Krista. Myslím podruhé."


Pon Mar 19, 2012 7:33 pm
Profil
Veterán
Veterán
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Sep 20, 2010 7:33 pm
Príspevky: 1040
Bydlisko: Rudý les, před tunelem doprava, potom podle krvavých stop
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Problem so spustenim CS
spíš předpokládej, že když nemáš origo, nikdo ti neporadí. a možná dostaneš i dárek od admina.
a jestli náhodou origo máš a jenom se ti nechce vytahovat DVD, tak ti dám menší radu - radši to DVD vytáhni, protože crackovat si hru se nevyplácí.

_________________
Obrázok


Pon Mar 19, 2012 8:15 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Feb 03, 2012 5:22 pm
Príspevky: 444
Bydlisko: Limansk, Nemocnice, poslední zachovalí sklep s přívodem elektřiny.
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Problem so spustenim CS
Dvd bych i měl, jen nevím kde :-( Tak ho holt budu muset najít ;-)

_________________
"Nevím, kdy to lidé podělali úplně, ale řekl bych, že pohár přetekl, když ukřižovali Krista. Myslím podruhé."


Pon Mar 19, 2012 8:30 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 9 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: